Jump to content

digitālā kamera ar wifi


janka12321
 Share

Recommended Posts

 

@vvv, kā jau rakstīju, katram savs :D

 

pirms 5 stundām , AndrisBB teica:

Pag, tak visas tās "parastās" arī iet ar 100 - 160mb/s, tāka tu tur kautko fleitē un bezjēdzīgi tērē naudu.

Nu es gan tā neteiktu. Es drīzāk teiktu, ka naudu bezjēdzīgi tērē tas, kas SD kartes izmanto kā foto kolekcijas glabātuvi :crazy:

 

Man fotoaparātam ir viena karte, ar to pilnīgi pietiek. Un mazliet sajaucu - par savējo pirms 2-3 gadiem samaksāju nevis €30, bet €20. Par €30 tagad var dabūt 32GB Sony UHS-I U3, ar kuru varētu rakstīt 4K 100Mbps. Man ir UHS-I U1, fotoaparāts neļauj rakstīt 4K 100Mbps, bļauj, lai lieku iekšā "UHS-I U3". Ar 60Mbps gan viss OK. Ikdienišķām vajadzībām gan arī pietiek ar lēnāku karti. Izskatās, ka bottleneck ir "processing power" - 500 MB video rakstīja ar ātrumu ~6 MB/s, ~100 MB bildes - ar ~2 MB/s. Ieliekot karti datorā, varēja rakstīt ar ~16 MB/s.

 

P.S. Jā, zinu, ka visādus transcendus var dabūt arī lētāk. Tāpat zinu, ka jebkuru tādu storagi pirms reālas lietošanas nākas kārtīgi notestēt, tāpēc vienkāršāk ir 1x nopirkt un lietot, nevis ik pēc kāda laika piepirkt vēl un vēl :)

Link to comment
Share on other sites

Pirms 7 minūtēm , binary teica:

Jā, zinu, ka visādus transcendus var dabūt arī lētāk.

Transcendus nesauktu par «visādiem». Tās ir labas kartes.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Pačakarējos mazliet ar Sony a6000 un viņu API, bet nekādus rezultātus nedabuju. Mēģināju sūtīt tas ssdp protokola paketes, bet kamera neatbild uz viņām ne Host, ne Client modē. Bet ar Android applikāciju kautkā sapārojas. Varētu uzinstalēt Androidu uz kautkādas virtuālās mašinas un pēc tam ar WireSharku paskatīties ko tieši tā applikācija sūta, bet slinkums kautkā tagad. Varbūt man veca firmwāre uz kameras vai kautkas tamlīdzīgs.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc negribi izmantot vienkārši bilžu pārsūtīšanu uz datoru pa WIFI. Ja jau Canon serviss uzlauzts un neiet. Vai tāpēc tagad tās 200 - 300 eiro vērtās kameras ārā metīs. Tālāk, no datoriem uz serveri, tur gan jau piemeklēs risinājumus. Bet tā, viena ceha robežās, kur ir dators tai pašā tīklā, ceha kamera sabildē, bildes no kameras pārsūta uz ceha datoru. Tāpat sanāks ērtāk kā ar vadu. Jā, kamera jāpievieno konkrētam datoram. Datorā jābūt tām nepieciešamajām Canon utilītām. Vismaz kaut kas, kamēr Canon serviss atpakaļ, un tik pat labi vēlāk varbūt arī varēs lietot to Canon servisu. Garmin servisus arī kaut kad nupatās uzlauza, internetā rakstīts, ka, iespējams, tie paši lauzēji bijuši, nedomāju, ka visi savas Garmin ierīces pēc tam izmeta ārā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...