Jump to content

GPU remonta cenas


Incompetent Director
 Share

Recommended Posts

Incompetent Director

Sveiki. Vai kāds zin cik varētu izmaksāt gpu remonts. Aptuvenās cenas, lai zini vai nav prātīgāk nopirkt jaunu. Mana problēma: AMD RX 570 OC visu laiku stāvēja uz crossfire ar tādu pašu, viss gāja ideāli, tad uz 1 mēnesi pametu mājas jo biju ārzemēs. PC atstāju mazajam brālītim (16gv). Atbraucu mājās, piesēžos pie pc, un, prieks un laime, neviena spēle neiet. Windows kods 43. Gpu-z rāda 100% loadout, 27 grādu temperatūru, bet memory clock un core clock stāv stabili uz 0. Nesaprotu kas tas ir, ja kāds zin tad vēlētos uzzināt cik izmaksā remonts ja ir iespējams.

Link to comment
Share on other sites

LV ir tikai pāris cilvēki, kas šo var salabot. Attiecīgi viņi ir dārgi. Domāju ka lētāk būs citu karti nopirkt. 

Link to comment
Share on other sites

Roni , ir vairāk kā pāris kas remontē?. Bet tā, taisnība, iespējams tagad lētāk un labāk būs citu VGA nopirkt....

P.S. Bet paintereseties par remontu var pie biedra Markei

Labots - DeEK
Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Ja ir divas kartes crossfire, vispirms jānoskaidro, kura karte pie vainas, kad tas noskaidrots, jāņem vērā, ka Radeon kartēm var būt miljoniem iemeslu, kāpēc nedarbojas, internetā ir tūkstošiem forumu par 43 kļūdu, melniem ekrāniem, u.c. Radeon problēmām. Jātestē katra karte atsevišķi, jāpārinstalē draiveri, varbūt brālītis ir pārāk aizrāvies ar OC, jāizjauc karte, jānomaina termopasta un jāskatās, vai termouzlikas nav pavisam iztecējušas. Varbūt kaut kur iet uz īso, un karte atslēdzas. Ja instalēts MSI Afterburner, var konfliktēt ar ReLive. Pat AMD audio draiveris var būt par iemeslu problēmām. Jāpadzenā testi, japaspēlējas ar power limit un frekvencēm, citreiz frekvenču samazināšana var līdzēt. Atmiņas kontrolieris var niķoties 2D režīmā, ja pietrūkst strāvas. Jāpamēģina palaist caur safe mode, ja jau GPU-Z var palaist, tātad attēls monitorā iraid. Pirms stiept uz remontu, jāpārliecinās, vai tiešām vainīgs ir dzelzis. 

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Jāpapēta arī citi varianti, varbūt barošanas bloks nav izturējis, jo divas kartes crossfire, sevišķi OC režīmā, ņammā visai negausīgi.

Link to comment
Share on other sites

Incompetent Director

Biju servisā. Abas kartes beigtas. Nodega barošana pašai gpu kas veda uz kodolu. Nez kur tieši. Izrādas ka tas vispār gribējis minig un mainījis biosu kartēm. Servisā stāvu brīnos, uz manis skatās kā uz tādu miner, kauns pat palika kad pateica kas varētu būt cēlonis.?Bet beigās nākas šķirties no katras pa 60€. Diezgan pasālīti sanāk, bet neko darīt, lētāk kā jaunu. Liels paldies par atbildēm.?

Superīgs arī RNG Comupters serviss. Diagnostikas atbildi deva 6h laikā. Remontu plānots pabeigt jau nākošās dienas vakarā. Pirmonreizi tik ātrs serviss. Pat android firmware lai ofic pāršūtu ir vismaz 3 dienas jāgaida.?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 9 minūtēm , Incompetent Director teica:

RNG Comupters serviss

Vai tik tas nav tas, kur biedrs @markei strādā... 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 14 minūtēm , Incompetent Director teica:

Bet beigās nākas šķirties no katras pa 60€. Diezgan pasālīti sanāk

Nevis pasālīti, bet pa lēto esi ticis cauri! ?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...