Jump to content

Padomju laika mākslas grāmatas


Guest
 Share

Recommended Posts

Tīrot māju pirms remonta tika nolemts atbrīvoties no vecajām grāmatām, ntās kastes tika aizvestas uz makulatūras nodošanas punktu, bet atlasīju arī šo, to, manuprāt, vērtīgu. Kāds grāmatu pazinējs varētu šo +/- novērtēt? :) Visas labā stāvoklī, ja nu vienīgi dekoratīvie vāki apbružāti vai nedaudz ieplēsti.

https://failiem.lv/u/hutjzhea

Labots - Guest
Link to comment
Share on other sites

2018.09.6. , 23:00, abi teica:

Nu jau esmu tādu mērenu bibliotēku notirgojis - secinājums tāds - grāmatas mūsdienās ir kolekcijas priekšmets, pērk trūkstošos eksemplārus, dēļ tā ka bildītes zīmējis kāds konkrēts mākslinieks, dēļ nostaļgijas, retas, maztirāžas, ar autora autogrāfu, vienkārši jancīgas. Mazāk kā 5% gadījumu rodas aizdomas ka pircējs pats viņas vēlas izlasīt no vāka līdz vākam. Dažreiz pērk vecvecāki mazbērniem ar domu ka to khm, reāli vēsturiski arhaisko, huiņu ievērtēs pokemonu paaudze. Skarbi, bet fakts, 300 lappušu grāmatu bieži vien labāk sadedzināt plītī nekā tirgot pa 5 centi un jāties ar piedāvājumiem pievest vēl klāt. Esmu sadedzinājis gandrīz tonnu, jo to kvantumu izmest konteinarā man izmaksātu ap 20-30 EUR.

 

Šajā čupā tām krieviski un latviski izdotajām imvho vērtība varētu būt tuvu nekāda, par angliski izdotajām varbūt kādus pāris eur kāds, kam vajag, būtu gatavs maksāt.

Es tai par Maskavas olimpiādi un Ginesam, ja būtu Rīgā par velti=šokolādi, varbūt aizietu pakaļ, bet ņemties ar omnivu, nā.

Otrā Elpa, ja tu viņiem aiznestu, visticamāk paņemtu, bet Ventspilī nav Otrās Elpas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...