Jump to content

Vajadzīgs PERL programmētājs


Daks81
 Share

Recommended Posts

Anonīms Alkoholiķis

Varbūt produktīvāk būtu pārrakstīt projektu brainfuck vai malbolge? Pat ja vienīgais variants to piedarbināt ir ar interpretatoru uzkodēt izmantojot to pašu perl.  

Link to comment
Share on other sites

Tas nav iespējams. Projekts ir ļoti liels un sarežģīts. Kāds piesakās?

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Manas piecas kapeikas par tēmu -


Termini "projekts ir ļoti liels un sarežģīts" + "PERL"  kopā vienā teikumā diemžēl izklausās pēc kaut kāda legacy softa (minēšu - ka kaut kāda datu analītikas vai tīkla menedžmenta programmatūra?), kuru, kaut vai pa daļām, pārrakstīt no jauna būtu lētāk, kā turpināt ilgetrmiņā uzturēt pie dzīvības un atjaunot pašreizējā izpildījumā. Es viennozīmīgi tādā projektā neiesaistītos (lai gan piķi mūsdienās var par šito paprasīt pieklājīgu), bet gan dēļ tā, ka pēc tam vairāk naudas aizietu uz programmētāju sūtīšanu uz sanatorijām, un sirmo matu krāsošanu. :)

 

Bet tā vai citādi, novēlu veiksmīgi cilvēku atrast - piedāvājiet normālu ciparu, un noteikti kāds profesionāls fedoras nēsātājs būs ar mieru piedalīties.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

versatile

Atnāca cilvēks, domādams, ka viņam vajadzīgs PERL programmētājs.

To, ka viņam tāds nav vajadzīgs, jau paskaidroja.

Gaidām Audi 80 ar gāzi ieteikumu.

  • Patīk 2
  • Haha 3
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

:))

Jā, tas ir liels softs. Codebase ir normāls un bizness salīdzinoši vienkāršs (mati nebūs sirmi, bet iesācējs galā noteikti netiks).

Ciparu varu piedāvāt normālu. Atkarīgs, kā norunāsim. 

Kāds piesakās? (rakstiet šeit vai personiski)

 

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Ja softs ir vienkāršs, varbūt vieglāk būs atrast kādu linux komandrindas guru, kas uzrakstīs parīs sed/awk/grepus, kas to perl pārtulko par ruby, node.js vai python kodu?

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

Nu atsaucoties uz ŠO shady linku, tad var spriest, ka PERL programmētāju nemaz tik daudz nav. Un būs ļoti pagrūti atrast pieredzējušu PERL programmētāju tepat Latvijā, kurš gribēs freelancot savā brīvajā laikā vai arī pamest savu esošo darbu milzīgā koorporatīvā firmā, kurā, visticamāk, strādā pie legacy projekta. Rekur jau citi foruma biedri piedāvā mainīt uz citu valodu un jau pat piedāvā ar kādiem freimworkiem to varētu izdarīt, bet tad atkal viss ir jāraksta no jauna, paņems ļoti daudz laika. Un tā kā laika tev vairs nav un jāizbauda dzīvē ir viss, tad piedāvāju 1991. gada AUDI b4 1.8 benzīns/gāze ar vairāk kā pusļama nobraukumu, bet tas nekas, jo kā sludinājuma autors apgalvo, tad "Ar gazi tere ap 4 eur uz 100km".
image.thumb.png.f000512e7ba76762bbf6c6d445d3134e.png

 

  • Patīk 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Artanis
pirms 1 stundas , sasman teica:

var spriest, ka PERL programmētāju nemaz tik daudz nav. Un būs ļoti pagrūti atrast pieredzējušu PERL programmētāju tepat Latvijā, kurš gribēs freelancot savā brīvajā laikā vai arī pamest savu esošo darbu milzīgā koorporatīvā firmā, kurā, visticamāk, strādā pie legacy projekta

Jā, tieši tā - tas arī ir tas, par ko autoram jau augstāk rakstīju. PERL ir ļoooti specifiska suga mūsdienās, un ne jau velti es un citi pilnā nopietnībā ieteica apdomāt ilgtermiņā migrēt softu uz citu plašāk pielietotu un vieglāk uzturamu un modernāku valodu, tā ka @versatile joks par gāzes auģiku tomēr nebūs īsti vietā. :) 

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Lai nu kā, lai nebūtu salmu kulšana - es uzsitu ziņu dažiem paziņām, kas varbūt var piespēlēt kādu proģieri. Padošu ziņu, ja kas uzpeldēs tuvākajās dienās.

Link to comment
Share on other sites

Ilgi domāju vai rakstīt.

Štatā esošiem koderiem ir pieredze ar Perl. Ir uzturēti daži softi, kaut kas piekodēts, papildināts, palabots. Vairāk baļķvedēju un loģistikas nozare.

Kā jau visiem noslodze liela, brīva resursa uz sitiena nav.

 

Vari atsūtīt PM kas par softu, kas viņam vēderā, kāda nozare un funkcionalitāte, cik apjomīgs softs, kādas db, kas jāizdara un finansiālo pusi arī vari ko apstāstīt, ko +- plāno.

 

Link to comment
Share on other sites

Kā jau @Artanis teica - Perl mūsdienās ir kaut kas līdzīgs DOS... Jāmigrē. Ja tiešām interesē tālāka produkta attīstība. Ja tā ir Web aplikācija - Ruby on Rails vai kas tāds... Bet nu CGI ir jāaizmirst...

 

 

A tā - jā, protu Perl, bet viņā ko taisīt - domāju, ka nē. Tas ir noiets etaps...

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...