Jump to content

Skrūves ar plānu galvu


Racer
 Share

Recommended Posts

Labdien, ir vajadzība pēc skrūvēm ar plānu galvu. Skrūves tipiskās - kas tiek izmantotas datora keisu un komponentu saskrūvēšanai diametrā no 2-3mm un garums no 5-30mm. Problēma ir tāda, ka ir verķi, kurus jāliek standarta 19 collu statnē, bet gar malām verķos ir saskrūvētas skrūves, kurām ir pārāk bieza galva un normāli (nepaplešot statni) ielikt nevar. Skaidrs, ka ražotājs ir durnis, bet problēma jāatrisina. Esmu ar paraugiem askrējis Delvi, Depo, mēbeļu veikalus un uzjautājis datorsalonos, bet visur ir vai nu ar biezajām galvām, vai jā plānā, tad ar konusu pie galvas. Varbūt varat ieteikt kur pameklēt/pasūtīt? Uzskatāmības pēc bilde (otrā no apakšas ir ar derīgu galvu, pārējās bik pa resnu).skruves.thumb.jpg.434e8c07738f4bff470134c573fd4160.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ideju - ir man i flexis išmirģelis, ja būtu 5 skrūves vajadzīgas, tad jā bet tur ir kopējais skaits krietni paliels un vajadzētu normālu risinājumu, nevis čakarēties.

Link to comment
Share on other sites

Ronalds
pirms 1 stundas , Racer teica:

bet tur ir kopējais skaits krietni paliels

Cik ta tev viņas vajag? tiešām 10k? 

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau, skrūvei plāna galva realizējama, ņemot to ar konusgalvu un apakša paliekot kādu 1; 2 izmērus lielāku paplāksni, lai tikai ar konusa maliņām aizķerās. Galva tad iznāks tikai nedaudz biezākā kā paplāksne...Viegli arī tiražējams skaits.

  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Vai tad pie (vācu) ebreja nekas nav atrodams, ja jau var atļauties? Ar kādu DHL piegādi ilgi nebūs jāgaida.

Ja nē, tad varbūt Attles-R/Lemona/Argus kaut kas ir atrodams.

Link to comment
Share on other sites

Semicom ir datora skrūvju komplekts kurā rādās ir. Gribēju iepriekš iepostet bet forums negāja.

 

Link to comment
Share on other sites

Artanis

@Racer   Pag, Tev vajag vienkārši M3 philips head 5mm garas skrūves ar plakanu cepurīti? Kāds cepures diametrs (5.5/6/8mm)? Cik Tev viņas vajag? Ja kādas pārdesmit, tad man noteikti ka ofisa detaļu kastē kāda sauja ir. Ja vajag vairāk, varu (vai vari pats) no TME pasūtīt, un nākamajā rītā būs piegādātas ar kurjeru pie durvīm.

 

 

Labots - Artanis
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , jacobs teica:

Vispār jau, skrūvei plāna galva realizējama, ņemot to ar konusgalvu un apakša paliekot kādu 1; 2 izmērus lielāku paplāksni, lai tikai ar konusa maliņām aizķerās.

Tik un tā pa biezu.

Man darbā palika paraugi ar izmēriem un skaitu. Rīt precīzi sarakstīšu, moš @Artanis izpalīdzēs. @Stepselis, paldies, bet tas links uz brīdi atverās, tad izlec kaut kāds paziņojums par datu aizsardzības regulu un aizveras. Anyway, izskatās, ka problēma tiks atrisināta, paldies kungi. ;) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...