Jump to content

Koblenz rēķins


Quisoft Dev
 Share

Recommended Posts

Vai kāds šeit izmanto Koblenz apsardzes pakalpojumus?

 

Tikko saņēmu rēķinu, un bankas konts, uz kuru ir jāpārskaita, vairs nav Citadele, bet 

gan "UAB Paysera LT".

 

koblenz.lv mājas lapā bankas konts nekur nav pieminēts.

 

Rīt viņiem piezvanīšu, droši, ka nodokļu optimizācija. Ko jūs par šo domājiet?

 

Link to comment
Share on other sites

2018.gada jūnija 26.datumā nodokļu maksātājam "SIA "KOBLENZ DROŠĪBA" 40003317923" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 326407.47 euro apmērā

 

ieteiktu nomainīt...

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Paysera cik noprotams ir apmēram N26 vai Revolut līdzinieks. Tur naudu cauri skaita tieši tādi, kuriem LV ir nodokļu problēmas. Redzēts, ka pat daži "nekustamo īp. attīstītāji" šādi uz Paysera saņem naudas par pārdošanu.

Labots - Žaks Noriss
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

tak publiski iekš firmas.lv ir redzams, ka reģistrēts nodrošinājums.. značit.. VIDs jau uzlicis ķepu.. tobiš.. vēl pāris dienas atpakaļ nekāda parādā nebija.. a tagad.. maijā neiesniegta deklarācija.. nodokļu parāds, nodrošinājums.. konta maiņa.. :D + publiski var redzēt, ka arī darbinieki iet mazumā.. tobiš.. kaput kantorim.

Link to comment
Share on other sites

pirms 9 stundām , snukurins teica:

Jāmaina valsts jo šajā viss turās uz mahinācijām.

 

Paskat kāds mums gādīgs biedrs, par visiem rūpējas, bet pats nabags cieš un dzīvo nīstamajā valštelē, nes savu upuri (nē nu dien te ordenis prasās!).
Tev biļeti nosponsorēt uz nākošo staciju aiz Zilupes? Būs tev atkal zelta laiki!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vēl labāk ir, tā vietā, lai nepārtraukti gaudotu, kaut ko arī darīt, lai savā valstī būtu kārtība...

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Pirms 43 minūtēm , jacobs teica:

nepārtraukti gaudotu,

Un vislielākais gaudotājs ir ķirzaks. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 57 minūtēm , jacobs teica:

, kaut ko arī darīt, lai savā valstī būtu kārtība...

Kaut ko jau darām, tā jau nav, ka neko nedarām. Kaut kas jau arī ir sasniegts, tā jau nav, ka nekas nav sasniegts.. Ciktāl personīgajā dzīvē un biznesā viss pa lielam notiek un valsts pa kājām nemaisās, nav lielas ieinteresētības par kārtība valstī.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Ronalds
pirms 2 stundām , CAP teica:

tobiš.. kaput kantorim.

Nevis kaput, bet spirinās kā māk! Atvēra kontu LT lai vid netiek klāt un ir kaut kādi apgrozāmie līdzekļi!

Vidam jau nav problēmu kantora kontus LV bankās nobloķēt un tā iedzīt uzņēmumu bankrotā! Viņi jau nesaprot (vai negrib saprast) ka nobloķējot uzņēmuma kontus un faktiski apturot tā darbību nodokļu parādu 100% neatgūs.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Pirms 36 minūtēm , ggg97 teica:

ja valsts pa kājām nemaisās, nav lielas ieinteresētības par kārtību valstī.

Punkts uz "i". Te tie padomi - sāciet paši ar sevi, vajag politikā iet utt. Gandrīz kā lembis no kanceles...

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , aoma teica:

vajag politikā iet

Ne visi var būt politiķi. Tā pat, kā ne katrs var būt zobārsts, toties sajūtas, kādas ir pēc labi salabota zoba, pazīst katrs.

Link to comment
Share on other sites

Kuuminsh

Valsts darba inspekcija (VDI) uzsākusi administratīvo lietvedību par apsardzes firmas SIA "Koblenz drošība" pakļautībā, iespējams, fiktīvi nodarbinātiem citu apsardzes firmu darbiniekiem, apstiprināja VDI pārstāve Megija Ekkerte.

Pārbaude uzsākta pēc Rīgas domes deputāta Sanda Riekstiņa (JKP) iesnieguma. Pēc Riekstiņa teiktā, viņš no "Koblenz drošība" darbiniekiem esot saņēmis informāciju par iespējamiem darba tiesisko attiecību pārkāpumiem Proti, SIA "Rīgas satiksme" (RS) esot nolīgusi "Koblenz", kas, savukārt, kā ģenerāluzņēmums ir slēdzis līgumus ar apakšuzņēmumiem, kuri algo apsardzes darbiniekus darbam RS objektos - autoparkos Vestienas ielas un Kleistu ielā.

2013.gada līdz 2017.gadam ir slēgti darba līgumi ar vairākiem apakšuzņēmumiem, kuri, pēc "Lursoft" datu bāzē pieejamās informācijas, ir uzkrājuši nodokļu parādus un likvidēti.
"No darbinieku sniegtas informācijas izriet, ka laika posmā no 2013.gada līdz 2017.gadam ir slēgti darba līgumi ar vairākiem apakšuzņēmumiem, kuri, pēc "Lursoft" datu bāzē pieejamās informācijas, ir uzkrājuši nodokļu parādus un likvidēti," aģentūrai LETA pastāstīja Riekstiņš.

Tāpat viņš vērš uzmanību uz to, ka šie apakšuzņēmumi nav vai tikai daļēji ir veikuši valsts sociālās apdrošināšanas iemaksas, nodarbinājuši apsardzes darbiniekus bez atbilstošas sertifikācijas, kā arī uzrādījuši nepatiesas darba uzskaites tabeles. "Darbinieki strādā bez apmaksātiem atvaļinājumiem un slimības lapām," skaidro deputāts.

Ar sev pieejamo informāciju Riekstiņš vērsies VDI, Valsts policijā (VP), kā arī Valsts ieņēmumu dienestā, lūdzot uzsākt izmeklēšanu par iespējamajiem pārkāpumiem.

Pēc Riekstiņa sniegtās informācijas, secināms, ka Valsts policija veikusi apsekošanu abos RS objektos, kur apsardzi nodrošina "Koblenz" un "ņemot vērā pārbaudes laikā konstatēto" uzsākuši administratīvā pārkāpuma lietvedību. Pārbaudes laikā neviens no iespējamo apakšuzņēmēju darbiniekiem darba vietā konstatēts gan netika.

VDI pārstāve aģentūrai LETA apstiprināja, ka inspekcija šogad saņēmusi vairākus iesniegumus par uzņēmumu "Koblenz Drošība", vienlaikus gan norādot, ka iesniegumu izskatīšanas laikā noskaidrots, ka esošās sūdzības ir nevis par šo uzņēmumu, bet gan tā apakšuzņēmumu, kurš iespējams ir pārkāpis Darba likuma normas.

Šobrīd lietvedība par iespējamajiem pārkāpumiem turpinās, tāpēc plašāk komentēt šo lietu nevaram, piebilda VDI pārstāve.

Balstoties uz deputāta Riekstiņa sniegto informāciju, apakšuzņēmumi, kuri iepriekš apsargājuši minētos "Rīgas satiksmes" objektus ir SIA "DGS Birojs", kurš likvidēts 2017.gada novembrī, SIA "EG&RK", kuram VID administrētie nodokļu parādi ir 378 198 eiro apmērā un izdots lēmums par saimnieciskās darbības apturēšanu un SIA "Valnis DR", kuram parādi ir 231 826 eiro apmērā un kas šī gada jūnija beigās likvidēts.

Vēl šo uzņēmumu vidū esot SIA "CAPLV", kam reģistrēti parādi 84 429 eiro apmērā un SIA "Termolate", ar parādu 235 887 eiro apmērā.

Paši "Koblenz" pārstāvji aģentūrai LETA gan sacīja, ka viņiem neesot informācijas par to, ka VDI vai VP veiktu kādu lietvedību par uzņēmuma darbību. "Minētās iestādes pie mums ar jautājumiem vai pārbaudēm nav vērsušās. VP regulāri veic ikdienas kontroles pasākumus dažādos apsargājamos objektos, bet tā ir ierasta prakse un skar pilnīgi visus apsardzes komersantus," skaidroja uzņēmuma pārstāvis Lauris Vašuks.

Viņš arī pauda, ka uzņēmums rūpīgi seko, lai apsargājamos objektos, pat, ja to apsardzei tiek piesaistīti apakšuzņēmēji, visi apsardzes darbinieki būtu ar derīgiem apsardzes darbības sertifikātiem un ar visiem darbiniekiem apakšuzņēmējiem būtu noslēgti darba līgumi un nodrošinātas noteiktās sociālās garantijas.

"Jautājums visdrīzāk saistīts ar novecojušu informāciju, jo 2017.gada nogalē, viens no apakšuzņēmēju komersantiem rīkojās negodīgi pret saviem darbiniekiem un aizkavēja darba algas izmaksas. Attiecīgi apsardzes darbinieki skaidroja situāciju ar savu tiešo darba devēju, savukārt "Koblenz drošība" ar šo apakšuzņēmēju sadarbību ir pārtraukusi vēl 2017.gadā," sacīja Vašuks.

VP komentāru šajā lietā nesniedza.

 

 

Nepamatots sods... aga :D
stāstinumanīm Daugaviņa ?

 

CAPLV -  2018.gada jūnija 26.datumā nodokļu maksātājam "Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "CAPLV" 40203032513" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 86277.59 euro apmērā

DGS Birojs, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Likvidēts, 17.11.2017
Ir ķīlas. Nav nodokļu parādu.

EG&RK, SIA
Saimnieciskās darbības apturēšana (16.04.2018)

2018.gada jūnija 26.datumā nodokļu maksātājam "SIA "EG&RK" 40103512426" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 394753.56 euro apmērā

VALNIS DR, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Likvidēts, 26.06.2018
2018.gada jūnija 26.datumā nodokļu maksātājam "Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "VALNIS DR" 50203027711" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 236583.63 euro apmērā

Termolate, SIA
Uzsākts likvidācijas process (17.05.2018)
Dalībnieks... krievijas pilsonis.
2018.gada jūnija 26.datumā nodokļu maksātājam "SIA "Termolate" 40103689348" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 241223.61 euro apmērā
2016. gada pārskatā abarots ~ 55k
Kā ar tādu abarotu iemanījās uzkrāt tādu parādu... nu vot nezinu.
Ja 16 gadā šim kantorim bija norādīts 1ns darbinieks, tad jau 17 to ir 34! ?

 

Capture.JPG

Labots - Kuuminsh
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kuuminsh

Vēl nedaudz.
Ja pareizi saprotu, tad koblenzis pieder Rafailam Deiftam.
Tiesa formāli, iecelis dalībniekos savu 25 gadus jauno meitu ?
Tas pats koblenzs un vēl virkne viņa uzņēmumi savulaik fīrēti caur 
Capital Dominante Limited, reģ. nr: 007014555
31, Evagoras Avenue, " Evagoras Avenue" 2. stāvs birojs nr.24, P. C. 1066, Nikosija, Kipra
kas arī liek aizdomāties par to cik godprātīgs ir šis te uzņēmējs, kurš pats esot skrējis sūdzēties pie VID par negodīgu konkurenci apsardzes pakalpojuma iepirkumos.

http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/785021-uznemejs_deifts_komente_savu_saistibu_ar_spruda_un_lusa_aizturesanu
 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

DjUbuntu

Paysera nozīmē, ka:

(A) lv bankas pasūtīja saistībā ar pastiprinātajām AML prasībām (ja dalībnieki/partneri ir LV rezidenti, neizklausās reāli). NĪ attīstītāji izmanto jo bieži nevar bankai izskaidrot, kas tā par Agalas investment LLP kas pēkšņi iedod naudu projekta realizācijai. 

(B) Viss ir slikti un konti bloķēti, sia ar reālu valdi diezgan riskants gadījums, jo var sanākt ka sabiedrības ierobežotā atbildība realizējas valdes locekļa personīgās pakaļas paņemšanā priekšā.

Link to comment
Share on other sites

VebKamera
2018.07.3. , 11:58, aoma teica:

Te tie padomi - sāciet paši ar sevi, vajag politikā iet utt

 

Esmu savlaik mēģinājis gan to, gan mēģināt "normalizēt" normatīvos aktus nozarēs, kuras es pārzinu. Un tā kā esmu jaunībā savus gadus 6 strādājis valsts pārvaldē, virtuvi zinu.

Globālais secinājums viens - ja nav nenormālas kaudzes naudas un ļoti daudz brīvā laika - nemaz nesāc. Tā demokrātija ļoti lielā mērā ir ilūzija un tai mašīnai ir ļoti liela inerce.

Pat ja tu zini kā būtu labāk un vari to pierādīt, katrā nozarē ir savi 10 spēlētāji, kas darbojas pretējā virzienā un kam labāk ir tā, ka ir pašlaik.

 

  • Patīk 1
  • Atbalstu 2
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...