Jump to content

Prestashop - ecommerce Palīdzība


Granger
 Share

Recommended Posts

Laba diena kungi un dāmas.
Lieta sekojoša: Meklēju kādu forumu, kur kads varētu padalīties pieredzē par web lapas izstrādi ar prestashop un ecommerce moduļiem kopumā.
Pats esmu iesācējs šaja lietā, bet šoto saprotu.

Pēc jūsu pieredzes ar ko sākt?
Kura no ecomerce modulētajām sistēmām ir labāka un atsaucīgāka uz konfigurēšanu? (Defoult prestashop vai woocomerce, itiq-comerce?)

Itkā ir divi varianti no kura gala sākt:
1. izvēlēties kādu no  Tēmām un tai piepirkt moduļus.

2. nopirkt moduļu kompleksu (woocommerce, itiq-commerce) un strādāt ar to.

 

#################################################################

 

Šobrīd esmu atdūries pret problēmu ar pirkto "Tēmu"

 

Defaultā tēm izskatās šādi: https://addons.prestashop.com/demo/FO16301.html

         # Izrādījās ka man Galvenajā menu ir vairāk pogas un tās pārlec nākamajā rindā un mazākiem ekrāniem un tad neizskatās nepēckā.

         # mainot global.css failā nosacījumus par izmēriem, tie netika ņemti vērā, atradu ka esot jāizsledz (Smart cache for CSS)

         #Atslēdzu, bet tagad daudzi citi parametri ir aizgajuši pa pieskari un izskatās ka tie visi tagad jāvada ar roku, bet tur ir baneri un pogas ar effektiem  un tik advaced es nēesmu lai to kodētu pats. {visi Before - After nosacījumi utt}

Iespejamie risinājumi !
Izvēlēties citu tēmu, kur visi parametri atbilst manām prasībām?

Izvēlēties tomēr variantu ar moduļu kompleksu iegādi?

Paldies jau iepriekš!
P.s.
Zinu ka lielajiem pro besī maziņiem, zaļie iesācēji, bet ceru uz jūsu saprati un atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

Versija nopirktajai tēmai atbilst, tikkai gatavās pirktas tēmas neļauj sevi rediģēt un ja tomēr rediģē tas nez kapēc paņem un izmaina vēl citus parametrus.

Šobrīd doma ir nopirkt woocommerce vai citu tēmu, jeb atrast risinajumu globalaijai  parametru maiņai.

Link to comment
Share on other sites

Manas piecas kapeikas par tēmu -

 

Man nepatīk pirktās tēmas - lielākoties priekš ierindas lietotāja tur ir konfigurējamas tikai pāris lietas, un tiklīdz kā gribi kaut ko custom, tā jāpavada n-tās stundas skatoties templeita kodu, un mēģinot izpīpēt, kādas dieva zīmes tur developeris ir sataisījis (reti kura tēma nāk ar normālu dokumentāciju, vai kaut vai komentētu kodu).

 

Kad kantorī pa retam uzņemamies kādu webshopu taisīt, gandrīz vienmēr taisu tēmu no nulles - daudz, DAUDZ vieglāk piedzīt klienta vajadzībām (jo, kā likums, klients no sākuma atsūta linku uz kaut kādu tēmu, un dievojas, ka tā ir perfekta un neko pārtaisīt nevajadzēs, bet izstrādes procesā VIENMĒR sākas iz sērijas "a vai var tur papildus moduli bannerim pielikt" vai "a produkta skatā var uztaisīt karuseli ar krāsu opciju izvēlnēm" vai tamlīdzīgas nestandarta lietas, kuras aizņem dafiga laika).

 

Tāpat arī mūžīgās problēmas ar dažādu moduļu savietojamību ar tēmu. Klients tur izvēlas kaut kādu keygen ģeneratora pluginu priekš softa tirgošanas, a tas mēsls nāk ar hardcodētu MooTools bibliotēku, vai piemēram ir absolūti nesavietojams ar klienta izvēlēto AJAX pluginu, un tad atkal sākas čakars.

 

Un, galu galā - custom tēma tomēr ir cita lieta, var visu uztaisīt smuki, precīzi pēc klienta brendbook'a, var visādas interesantas fiškas, animācijas uztaisīt. Un, protams, arī galu galā klientam daudz patīkamāk tad ir piemaksāt tos pāris simtus par tieši viņam taisītu un pielāgotu dizainu.

Labots - Artanis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...