Jump to content

Vintage Audio sale!


zynoj

Recommended Posts

Nu sorry,bet ilgi jau man stāvēja,tagadējais pircējs jau ar tik šajās dienās uzradās :D

Link to comment
versatile

Da bildes vajag pirmajā postā likt, nevis kaut kur zemāk, vieglāk pamanīt.

Bet es tik pagājšnedēļ izbraucu un sapratu, ka tā ir štelle.

Link to comment
itanium

Esi zaļš un ņem bez motora :D 

Smejies vai nē, dažus gadus palietoju normālu parasto ar normāla izmēra riteņiem. Vidējais ātrums 14 km/h un iesvīst nesanāca. Braucu gan tikai <5km dienā. Izskatījās, protams, amizanti, bet ietaupītās 20 min dienā varēja izmantot citiem mērķiem :)

Link to comment
Athlons

H/K notestēts un atzīts par labu esam... nevar nemaz salīdzināt ar tiem apirātiem un kuriem pirms tam esmu klausījies...

protams, ir runa par Compact Cassete iekārtām... :mrgreen:

raksta arī adekvāti... tagad, beidzot, ir kaut kāda jēga no Type II kasetēm, kas plauktā stāv...

vienīgi, pēc Play nospiešanas, kļūst dzirdams barošanas 100 Hz fons, ne kritiski, bet tomēr... nekas, būs kur rakt...

 

tagad lielais bērns manī var atkal spēlēties ar kasetēm... cik maz gan laimei vajag... :mrgreen:

 

Link to comment
(labots)

Par to fonu skaties vadus,man ar kaut kādiem ar bija fons,it sevišķi ja ir piesprausts pie pastiprinātāja un man vēl ķēra fonu kad stāvēja virsū uz ieslēgta sharp komplekta,izrāvu sharp no elektrības un fona nav,vobšem viņs baigi ķer fonu ja ir piesprausts kabelis uz pastūzi,var pārbaudīt ar austiņām,ja nekas nav piesprausts pie dekas kā tikai austiņas un viņa nestāv uz citas aparatūras fona nav.

Es par to fonu ar no sākuma pat ebay tirgotāju dzenāju,bet kad šis dievojās ka nekā tāda nebija es paprovēju viņu paklausīties austiņās un neko neslēdzot klāt-fons pazuda.

Labots - zynoj
Link to comment
(labots)

Drīzumā būs darba kārtībā šāds skaistulis ,šomēness gan jau pabeigšu sakopt,varbūt kāds grib sev interjeram teiksim pa kādi 100 eiro?

Labots - zynoj
Link to comment
(labots)

Bump,ar visu šo deku padarīšanu esmu sācis kolekcionēt kasetes ne tikai ar ierakstiem,bet arī visādas tukšas kasetes,šodien 2 gb. type4 atnāca no ebay.

IMG_20180716_204538.thumb.jpg.8c5db5f1882170d20d4d43260c29749a.jpg

Labots - zynoj
Link to comment

euw... a pa cik tādas nāk? baigi gribētos vienu "metāla" sev kolekcijā...

Link to comment

Šitā maxell jau izskatās pēc reālas Ķīnas padjobkas. Maxell nekad īstās nav taisījis ar tik kreisu druku virsū.

  • Atbalstu 2
Link to comment
(labots)

Pats esi ķīnas podjobka,es šitās kasetes pērku ebay no viena kunga un tieši šīs ir 99.gada ar tā paša gada vācu radio kaut kādu ierakstu ierakstītas,stipri šaubos ka ~ 20 gadi atpakaļ ķīna kaut ko tādu taisīja un tirgoja Vācijā.

 

 

pirms 4 stundām , Athlons teica:

euw... a pa cik tādas nāk? baigi gribētos vienu "metāla" sev kolekcijā...

Starp citu rakstās šajā kasetē superīgi,pati lenta vispār gandrīz bez trokšņiem neskatoties pat uz kasetes solīdo vecumu.

Labots - zynoj
  • Patīk 1
Link to comment

Tu cilvēk, esi baigais optimists :D Šādas izskatās oriģinālās kasetes. Tās, kas Tev ir ienakušās ir riktīgs feiks, ko var redzēt ar neapbruņotu aci.

s-l640-2.jpg

s-l640.jpg

  • Patīk 2
Link to comment

@zynoj  Emm, vecīt, nu apšņāca kāds tevi konkrēti. Iegūglējot barcodu ir redzamas atsauksmes, ka šī lenta ir pilnīga kaka.

Link to comment

@zynoj  To, ka tā ir metāla lenta es neapšaubu. Atsauksmēs vienkārši raksta, ka tā ir ievērojami plānāka, kā citas, un ka lentas savienojuma vietas un stiprinājumi ruļļos ir sūdīgi un plīstot.

 

Link to comment
(labots)

Plānāka tāpēc ka 110 min kasete un attiecīgi lenta ir plānāka,turklāt ar šo kaiti slimo daudzu brendu kasetes kurām ir vairāk par 100 min un vispār jau vairāk iebildu par to ka augstāk x_rays apgalvoja ka tādas maxell nav ražojis un ka tā ir ķīnas podjobka,to cik viņa laba vai slikta mani baigi neuztrauc :)

Labots - zynoj
Link to comment

Es savulaik baigi ņēmos ar kasetēm, bet šitādas neatceros. Plānas bij TDK. Var jau būt ka līdz mums nenonāca, bet arī Polijā nemanīju. 

Link to comment

Tev salikt pa punktiem? 

 

OK, lai tā būtu.

 

1. 45space jau nu nav tas interneta resurss, kam varētu ticēt. 

2. Apdrukas kvalitāte. Maxell nav taisījis pašas ideālākā kasetes, bet ar apdruku viņiem vienmēr viss ir bijis kārtībā. Tavā bildē tas ir klusais ārprāts, kas uz tās kasetes ir sadrukāts.

3. Barkods. Ražotājs neliek barkodu uz iekšējās kasetes apdrukas, jo tas domāts ne jau skaistumam, bet tīri praktiskiem nolūkiem. Nafig drukāt tur, kur neviens skeneris klāt netiek.

Link to comment

Kas manā bildē ir tāds ārprātīgs sadrukāts kas atšķirtos no tās saites kur piemēra pēc ieliku kāda izskatās šī kasete,tas ka mana bilde ir bildēta ar telefonu no tuva attāluma un proporcijas nav īsti kā vajag?

Barcods arī ir tieši tur kur internetā saitēs tieši šai kasetei vairāki resursi arī uzrāda un vispār vari paturēt pie sevis savu experta viedokli kā maxell super pazinējs,es neko tai kasetē kriminālu nesaskatu un feiku arī.

Link to comment

@zynoj  A kur uz Tavas kasetes ir plastmasā embosētais Maxell logo zem labā spool? Es čo ta Tavā bildē neredzu.

  • Patīk 1
Link to comment

Neizskatās, ka esi sapratis domu. Ar ārprātu es domāju saturu, kas uzdrukāts uz tā plastmasas korpusa. Metal kasetes bija dārgākās, savulaik ražotās. Attiecīgi ražotājs (jebkurš no top, ne tikai maxell) uz noformējumu un dizainu naudu netaupīja un drukāja virsū maksimāli daudz mārketinga informācijas. Tavā gadījumā tur ir pilnīgas šausmas, kādas ražotājs ar kaut kripatiņu pašcieņas nekad neatļautos likt uz dārgākā produkta cenu lapā. Savā laikā esmu atskatījies pietiekoši daudz viltotās kasetes, un varu teikt, ka šis ir viens no rupjākajiem viltojumiem, kas redzēti. Bet pa lielam, man ta kas, ne jau man to feiku jāizmanto. 

Link to comment

Nu par to jau iet runa ka pats jau nu to feiku tik arī lietošu,turpretī tad tas būs feiks no 99 gada jo ierakstītas ir abas puses ar kaut kādu radio pārraidi,žēl ka vāciski un diez vai tur nosauks gadu lai saprastu,bet nedomāju ka tas kas tirgo tagad iesprings un rakstīs vēl kaut kādas vecas radio pārraides lai kasetes izskatītos autentiskas,starpcitu gandrīz visās kasetēs ko esmu no šī tirgoņa pircis ir vairāk vai mazāk ierakstītas to laiku dziesmas no radio.

Tieši šajās maxell bija pa šādai lapiņai un cik paklausījos tad tas tur arī ir ierakstīts.

IMG_20180718_222124.thumb.jpg.03429598dc2c6edcb06d0664e51b3cdb.jpg

Būtu labi ja kāds moders vispār iztīrītu šo treadu un atstātu tikai pirmo lai varu bumpot,savādak jau tūlīt būs 3 lapa un pirmo neviens i neskatīsies

Link to comment

Redzi, nav šaubu par to, ka tie ieraksti ir no 90-gadiem. Vācietis pat visdrīzāk nenojauta, ka pats iepircies kreisajā babaju šopā. Es tikai par to, ka tādas neizskatās oriģinālās kasetes, lai nedzīvotu ilūzijās. Tieši 80- gadu beigas un 90 sākums bija kasešu viltotāju zelta laiki.

  • Patīk 1
Link to comment
Pirms 7 minūtēm , x_rays teica:

Tieši 80- gadu beigas un 90 sākums bija kasešu viltotāju zelta laiki.

Es tieši šo taisījos teikt - nav jau izslēgts, ka tā kasete tiešām ir no deviņdesmitajiem, bet tomēr augšminēto mazo nianšu dēļ es arī apšaubu, ka šī ir īstā manta.

 

/Offtopic, sorry par SPAMu

Link to comment

Nu šajā gadījumā īsto bilžu kā bija jāizskatās 99 gadā tām kasetēm nav ne man un ne arī Tev un cik vienu kaseti pārbaudīju uz ierakstu kurš mani apmierina pilnībā tad es palikšu pie sava ka man ir oriģināls,pārējie var palikt pie sava viedokļa,turpretī šī kasete ir no 1998-2000 laika posma,žēl ka šajā saitā nav foto kā būtu jāizskatās pašai kasetei,Artanim par logo tad google izmet bildi kur piemēram 90 min ir i ar logo i tapāt kā man ar uzdrukātu maxell un A un B 


Kamēr moders vēl nav patīrijis lieku nākamo feiku iekšā

IMG_20180718_224032.thumb.jpg.d01f925268c29b9c9c711c2bef3f6a02.jpg

Link to comment

MAnas atmiņas, ja bija Metal lenta, tad apkārt bija metāla korpuss ieskrūvēts platiskāta stiklos, maksāja kosmossu (standarts un croms, bija 9.80 rub veikalos, kas bija ļoti dārgs cipars, par metālu teica 25 rub), dzīvē 80 redzēju tikai vienu kaseti! :biggrin:

Link to comment
(labots)

Basf kasetē vecajam daudz labāki ieraksti,izskatās ka tolaik labi radio ir skanējis,cik jau iebūvētā skaņas karte spēj nociparot,bet skan labi viena un vēl viena dziesma :)

Starpcitu basf tiešām smaga pēc svara

Labots - zynoj
Link to comment
(labots)

Bump,cenu kritums!

IMG_20180719_232307.thumb.jpg.fe547cbf3817c9e818b52b1285b0bf8c.jpg

Riktīgi smuka kasete.

Labots - zynoj
Link to comment

Nu redz. šīs 2 pēdējās, ko ieliki, tiešām varētu būt īsta manta. Un ja noliksi blakus šīm to pirmo murgu, pats sapratīsi kur kļūdies. Bet nekas, pieredze nāk ar laiku, un turpmāk diez vai pirksi kaut ko kreisu.

Link to comment

Tolaik bija arī tāda mode, kad tirgoja kreisās kasetes, tad tirgoņi stāstīja, ka kasetē iekšā esot īstā BASF vai Maxell vai u.c. brenda lenta.

Labots - ggg97
Link to comment

Vēl atceros, kad mācījos videnē, 80-to pirmā puse, Slokas universālveikalā šad tad parādījās tirdzniecībā japāņu kasetes. Ne reizi vien. Reiz pārdošanā tika palaistas Denon kasetes. Mūzikas skolotājs tad teica, lai ņemot, cik var, Denon no visām līdz tam pārdošanā nonākušajām japoškām esot vislabākās. Kādu nedēļu parasti japoškas turējās. Maksāja, ja nemaldos 8 rubļus. Man tolaik nebija kasetnieka, tāpēc uz viņām nepavilkos.

Link to comment

Bija tāda štelle. Denon tiešām bija ok, ja salīdzina ar AGFA. kas turpat skumīgi plauktiņā gulēja par to pašu cenu :D 

  • Patīk 1
Link to comment

Ja tās citas toreiz bija AGFA, un laikam tā arī bija, jo tik precīzi neatceros, tad pardon japoškas par uzbraucienu.

 

Link to comment

Bump,šodien dačā atradu diezgan baudāmu raritāti,79 gads,tagad izbaudu vinila vakaru.

IMG_20180722_230554.thumb.jpg.9a767d5e28a395ac3d2ac68fb00eeef1.jpg

Link to comment

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
×
×
  • Izveidot jaunu...