Jump to content

Laptopiem zūd WiFi savienojums


Kristofers
 Share

Recommended Posts

Labdien, ir tā, ka mājās līdz šim bija viens laptops un divi tālruņi, kas regulāri izmantoja WiFi, reizēm bija situācijas, kad abiem tālruņiem pieslēdzoties pie WiFi, laptopā tas pazuda, respektīvi parādījās dzeltenais izsaukums un pazūd savienojums. Šādas situācijas bija ļoti reti, tāpēc nelikās nekas īpašs, bet šobrīd majās ieradies vēl viens laptops un reāli WiFI var lietot tikai vienā ierīcē - ja pieslēdzas divi laptopi, tad vienam WiFi nedarbojas, ja pieslēdzas tālrunis, tad WiFi nedarbojas nevienam. Tiek lietota Lattelecom optika un TP-Link TL-WR740N / TL-WR740ND. Varēu būt kaut kas ar rūtera iestatījumiem, varbūt, konkrētas vietas ko vajadzētu pārbaudīt? Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Kristofers

Mēģināju, sākotnēji strādā kā nākas, bet pēc laika viss sākas no gala.

Link to comment
Share on other sites

Pamaini ruuterim citu raidishanas kanaalu, var meginaat uzlikt pedeejo firmware,bet ja godiigi, tad shie ruuteri nav tas labaakas kvalitaates. Ljoti daudziem ir bijushas tadas pashas problemas kaa tev. Risinaajums bija nomainja pret citu.

Link to comment
Share on other sites

Kristofers

Rūteri deva līdzi un lika Lattelecom, pašlaik uzliku savu veco rūteri(tāds pats modelis) un šķiet, ka darbojas. Ja tomēr nebūs ok, zvanīšu viņiem. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...