Jump to content

Deazer | Spotify | TIDAL


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Sveiks forumiešiem. Tehnologijas nestāv uz vietas. Cilvēki mīl klausīties mūziku cełā. Un vairāk vai mazāk interneta limits ir neierobežots vai pietiekoši lai strīmotu mūziku kurp cełā vai pat mājā. Nē nemaz neesu tikai svētdienas klausītājs. Jautājums kas lieto kādu no šiem servisiem. Deazer bite laikam deva bez maksas ja neklūdos. Kāda ir mūzikas izvēle. Vai ir arī mazāk populāru mākslinieku mūzika, kā arī latviešu mūzika pieejama? Es būtu priecīgs ja būtu pieejami arī koncertu ieraksti. Pašlaik abonēju Apple Music - family pack. Par to man ir skaidrs. Tāpēc to izslēdzu.

Link to comment
Share on other sites

Apmēram gadu lietošanā ir Spotify "ģimenes paka". Maksāju kaut kādus 10Eur mēnesī un abi ar sievu esam muzikāli apmierināti. Mūzika vairs nav jāzog, nav jāskatās Youtube reklāmas, var taisīt savus atskaņošanas sarakstus, darbojas uz visām nepieciešamajām "gudrajām" iekārtām. Patīk, ka Spotify piedāvā viņuprāt man atbilstošas mūzikas listes - nav pašam jādomā, ko klausīties, kad gribas kaut ko vienkārši fonam. :)

Ir gan latviešu, gan mazāk populāru latviešu mūzika pieejama. Jaunas dziesmas mēdz būt pieejamas vēl pirms disks parādījies pārdošanā. Nerunājot par ārzemju izpildītājiem.

Protams, ir arī koncertu ieraksti vai podkāsti, kad vēlme paklausīties pļāpāšanu.

Link to comment
Share on other sites

androidz
Pirms 29 minūtēm , Rizla teica:

Vai ir arī mazāk populāru mākslinieku mūzika, kā arī latviešu mūzika pieejama?

Nu takš atver spotify un pameklē, vai ir tas kas kārojas. Maksāt par to nevajag.

 

Pats jau vairākus gadus lietoju spotify, neko citu negribas.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Spotify pamēgināju sen atpakał un izvēle no tā ko klausos bija łoti niecīga. Un daudz kas nebija pieejams. Apple Music tādā zińā stipri labāks.


Ir kāds Deazer, Tidal lietotājs?

Link to comment
Share on other sites

Destructo
Pirms 3 minūtēm , Rizla teica:

Tidal lietotājs

 

Tidal mēģināju tikai dēļ Kanye TLOP un Jay-Z 4:44, pat neskatoties uz pāris ekskluzīvajām relīzēm, es izdzēsu Taidalu, ciest nevaru to melnbalto dizainu. 

Link to comment
Share on other sites

Lietoju Deezer, liekas ērtāks par Spotify, tādēļ lietoju, mūzika, ko klausos es tur ir atrodama pārsvarā. Maksaju par Premium tur 6 EUR laikam

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Zin... Laikam studentos esi? Es par tādu cenu arī pańemtu Deazer. Vińiem Lossless arī tiek piedāvāts. Dikti sālīts pasākums.

Link to comment
Share on other sites

Tikko paskatījos, jauniem klientiem 10 EUR mēnesī, jā

Nez, lietoju jau kādus 4gadus, ka ir tie 6eur tā ir un ne studentos

Link to comment
Share on other sites

Nav straumēšanas serviss, bet nevaru neieteikt kā man ļoti tīkamu alternatīvu: Audials interneta radio lietotne. Lērums interneta radio staciju, iespējams visas tās pašas kas atrodamas iekš TuneIn (kam lietotnes bezmaksas versija ir nelietojama dēļ banneriem pa 2/3 ekrāna). Neticami bet fakts - par brīvu un bez reklāmu banneriem. Ir arī podkāsti, bet tos neesmu pētījis. Iespējams, labākā no bezmaksas interneta radio lietotnēm. Esmu mēģinājis dažas citas, neatceros kuras, bet tur bija vai nu banneri, vai neērts UI, vai mazāk staciju pieejamas, vai vairāki no minētajiem trūkumiem reizē.


Un vēl, varbūt ir vērts izmēģināt Soundcloud, Mixcloud un Jamendo. Pēdējam gan, cik varu spriest no savas pieredzes, lielākā daļa satura ir šausmīgs sūds.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
RudeWolf

Lietoju Spotify un Tidal/Roon. Deezer esmu ļoti sen mēģinājis, tāpēc gan jau viss sen mainījies.

 

Kopumā Spocim ir visērtākā izvēlne, superīgs discovery algoritms, daudz lietotāju pleilistes un plašs mūzikas katalogs. Skaties pats, plašs katalogs nozīmēs maz, ja tur nav tieši tā mūzika, ko klausies.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

To ko nevaru atrast iekš Spotify (piemēram Shalle, Armands) to es paklausos iekš SoundCloud.

Link to comment
Share on other sites

Izmantoju Sptify ģimenes kontu! Viss patīk + ar Spotify connect tīri laba skaņa arī uz lielo sistēmu... Forši ka var mūziku novilkt konkrētā ierīcē oflainā...

Link to comment
Share on other sites

ar neta radio + youtube pietiek atliektiem galiem... pa ceļam ausis nenoslogoju ar papildus skaņām.. negribās atrasties zem riteņiem :D

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...