Jump to content

DELL E6500 nelādē bateriju.


u200uldis
 Share

Recommended Posts

Labdien.Tātad lieta tāda ,tiku pie datora ar beigtu bateriju,kuru vispār neuzrādīja,pasūtīju jaunu ķīniesu,bet problēma tāda,ka baterija nelādējas-rāda ka uzlāde notiek ,bet īstenībā nelādējas.Nopirktajā baterijā bija 60%,kad tie beidzās izraujot vadu dators izslēdzas.Lādētājs ir labs.Kur varētu būt problēma?

Link to comment
Share on other sites

Droši vien kaut kas pašā datorā, uzlādes pasākumā beigts.

Man šitā vienam darba datoram bija - izbeidzās baterija, nomainīja uz jaunu (oriģinālo), pēc nedēļas izbeidzās lādēšana kau kur datorā. Tiku pie jauna datora :)

Pirms 45 minūtēm , u200uldis teica:

pasūtīju jaunu ķīniesu

Bet šis var būt arī pie vainas, DELL to neat(pa)zīst

Link to comment
Share on other sites

u200uldis
pirms 1 stundas , ju teica:

Bet šis var būt arī pie vainas, DELL to neat(pa)zīst

Bet ja rāda,ka lādējas,tad atpazīst,jo ar oriģinālo rādīja not present,ja uzspieda uz baterejas ikonas,ar šo rāda,ka lādējas.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Jā, arī tiko vecai miskastei dell vostro v130 gandrīz aļikā pasūtiju bateriju. Labi ka tiko palasiju par neorģinālajām baterijām. Daudzi laptopi viņas redz, bet nelādē.

Tad atcerējos ka 10 gadus atpakaļ pašam bija šitāda lieta arī ar kautkādu e machines.

Laikam baterijas jāņem tikai orģinālās.

Link to comment
Share on other sites

Es gan to lādētāju neizslēgtu no aizdomām. Bij man emachines, kam bača bij tik nolietota, ka izraujot vadu, no 100% līdz 0 pat minūte nepagāja. Pēc kāda laika arī lādētājs nosprāga. Nopirku no komunistiem lādētāju, uzlādēju aķi un tavu brīnumu, tas pat kko sāka turēt. Bija pirkts acerim aķis aļikā, turēja labi, cipari gan mēdz lēkāt, lietojot uzlādes procenti mēdz pat pieaugt, nevis samazināties :D . Bet nu jā, varbūt ķīnietis ar ķīnieti labi sadzīvo, pat neorģināls. Ja ir iespēja pieliec citu lādētāju, tad zinās konkrēti.

Labots - romajo
Link to comment
Share on other sites

raiviic
pirms 2 stundām , maiss teica:

laptopi viņas redz, bet nelādē

Pērkot jāskatās saderība. Pats vasarā iegrābos, pirkdams priekš Lenovo - paskatījos tikai ka var aizvietot konkrētu oriģinālo bateriju, nopirku - figu, nelādē. Izrādās, jāskatās ne tikai, kādu oriģinālo aizvieto, bet arī saderību ar konkrētu dzelzi. Sarakstā ir gan aizvietojamie oriģināli, gan saderība ar laptopiem (apvilku sarkanu). Šādi izvēlētā strādā bez problēmām. 

 Tiesa, visu pērku amazonē - de, com, uk, ar Ali nedraudzējos. 

Untitled.thumb.jpg.e927a6aef26ad1cae4641f9250516483.jpg

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
2021.03.27. , 16:09, romajo teica:

Bij man emachines, kam bača bij tik nolietota, ka izraujot vadu, no 100% līdz 0 pat minūte nepagāja. Pēc kāda laika arī lādētājs nosprāga. Nopirku no komunistiem lādētāju, uzlādēju aķi un tavu brīnumu, tas pat kko sāka turēt.

Novembra (2020) sākumā aizvedu to "sprāgoni" (emachines) muterei, lai filmas skatās, nebija aiztikts vairāki gadi. Pieliku pie štroma, nelādē, oranžs indikātors mirgo, cik atceros, ja lādē tad nemirgo, vienkārši deg. Nodomāju, pofig, tas ātrumu nemaina. Šonedēļ muča zvana unsatraukti ziņo, ka kkas ar kompi nav riktīgi, lampiņa nemirgo, bet deg zila. Šodien aizbraucu, paskatos, bača dzīva,  uzlāde 100%, norāvu vadu, atlikušais laiks 2,5 h. Tā neko dziļi bij izlādējies, pēc aptuveni pus gada atdzīvojās. Protams, nedodu ne centa, ka bača turēs 2,5h, bet nu tomēr, bija laiks, ka neturēja neko. Zili brīnumi. :D 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...