Jump to content

Bios uzjauninasana


spoks79
 Share

Recommended Posts

Sveiki Jautajums par  biosua jaunaku uzliksanu.Kompim ir Elitgroup 945GCT-M2/1333 V1,0A matesplate,Intel pentium Dual E2140 1,60ghz,Bios ir american megatrend,versija 080012,datums 08.16.2007,rams 2gb.DDR2,Video karti ieliku Nvidia gts 450 memorry 1024gb.Elite group matesplates apraxta teikts ka varot apdeitojot bios dabut ka var jaudigaku procesoru ari atbalstit seit bus apraxts http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_SPEC.aspx?DetailID=827&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=6 ,bet mani mac saubas ja es uzliksu jaunako bios vai man vins lasis vel so procesoru pentium dual kas ir paslaik virsu,jo tur ir divi biosi un abi rada sadu http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_DOWNLOAD.aspx?DetailID=827&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=6 ,ja uzliksu kadu no siem biosiem vai matesplate nems esoso procesoru un viss stradas ka agrak vai vajadzes jau tos procesorus ko tajos jaunajos biosos rada.Nu sads man jautajums.

  • Patīk 1
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, viss strādās kā agrāk. Esošais procesors no apdeita pats par sevi jaudīgāks nepaliks, bios atjauninājums tik ļaus mātspaltei strādāt ar tajā lapā minētajiem jaunākiem CPU + vēl novērsīs kaut kādu  bagu ar S3 mode.

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nē, nebūs!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 Vispirms derētu noskaidrot, kāpēc gribi likt jaunāku BIOS, ja netaisies likt jaunāku CPU un tagad viss darbojas. Zelta likums - "Ja viss darbojas, neaiztiec" ļoti labi iederas šajā gadījumā.

 Bet jā - apdeitojot viss esošais strādās (ja vispār kas vairs strādās ko ne tā izdarot :D ).

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Joir jaudigaks procesors bet nezinu vai darba kartiba,doma uzlikt to apdeitu parbaudit to jaudigako procesoru ja strada tad atstat vinu bet ja ne tad ja nenomainas nekas un vins nem preti tapat ari esoso atlikt atpakal esoso.

Link to comment
Share on other sites

Kā rakstāmmašīna jau var vēl ilgi kalpot, bet nekam nopietnākam nu nez vai. Nu ar 2GB RAM varbūt kādu vismaz 10 gadus vecu spēli un Youtubē kādu zemākās kvalitātes video palaidīsi. Kā šņukurs teica - ja CPU ir un gribas eksperimentēt - uz priekšu, bet laiks krāt naudu jaunākai kastei.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Youtube iet ari laba kvalitate,vismaz manai acij tikama,baigais spelisu kapatajs neesmu,Man dators vairak kadai filmai,papiru darbiem,zinas palasit jaunakas,utt,kamer vel vecais berits velk un neskauda ka kautkas bruks tikmer pilniba pietiek ar sada veidamajs datoru.

Link to comment
Share on other sites

Tam procim ar papagaiļiem pavisam švaki (~900). Es tagad arī dilemmas priekšā par datoru, kas vecākiem. Tur kādi 1500 papagaiļi (e5200 procis). 

It kā varētu ņemt kādu q6600 proci, bet tādam TDP kosmoss. Tur uzreiz, iespējams, baroklis vēl jāmaina (neesmu paskatījies, kas tur īsti ir, bet nebija nekas īpašs, cik atceros).

Protams, tāds q6600 maksā ap 15EUR, tad vēl normāls SSD sanāks klāt (ram jau ir 4GB, kas max tai platei). Ja jauna plate un kāds pentium procis, tad vēl jauns RAM, tas jau uz 150EUR vismaz velk (nez, vai tur arī jaunu barokli nevajadzēs).

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , ju teica:

bet tādam TDP kosmoss

TDP īsti nebūs pareizais rādītājs, ja vien netaisies to proci dzīt visu laiku uz 100%. esošajam baroklim noteikti ir maza rezervīte, tā kā gan jau ies, bet protams pārbaudi.

Link to comment
Share on other sites

ja ir interese.. tad drīzumā, kad sakārtošu arī skapi, ir doma izlikt pārdošanai veco datoru... ar e8500 c2d proci, 6gb ddr2 ram, 500W barokli, labu keisu.. utt.. 

Link to comment
Share on other sites

Par kadam naudam taisies vinu pardot,Jo pagaidam nav plana baigo  naudu izlikt datoram ,kamer sis iet,un nezin vai vajadzetu man visu datoru ja ko jaunu mekletu,jo baroklis man ir jau 500W,video karte Nvidia 1gb ir pa lielam vajag tik matesplati jaudigaku,ar proci un ram klat .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...