Jump to content

Bezvadu pele neiet uz windows (code 43)


Lameriz
 Share

Recommended Posts

Jaunā bezvadu  pele neiet uz win10, izmet Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) menedžeris uzrāda kā unknown  usb device (device descriptor request failed). Uz linux laptopa tikko iesledzas linux tā sak mirgot un stradat, bet uz galda pc ar win 10 paliek tumša un pat nemirgo. Mēģināju uninstal to unknown usb device un tad update, bet nekā. Nav jau ar nekādu draiveru speciālo pelēm, nerubiju ko darīt. Liekas, bija kādreiz ar viena veca bezvadu pele, kas to pašu darija, bet citas vecās bezvadu  peles ir strādājušas normāli ar šo pc. 

Labots - Lameriz
Link to comment
Share on other sites

Pirms 40 minūtēm , Lameriz teica:

wifi pele

Tā tiešām ir WIFI pele vai vienkārši bezvadu pele? Uzprasīju, jo WIFI peles dabā ir, bet reti, parasti ir bezvadu peles. Kaut kad nesen forumā arī bija par WIFI peli. Vai tiešām tādas tagad modē? Vai arī tu par WIFI peli nosauci bezvadnieci.

Link to comment
Share on other sites

Kāds peles modelis? Ražotāja mājaslapā nav kāds softs, kas jāinstalē, lai to peli darbinātu? Atceros, pasen bija man viena ķīniešu pele ar daudzām pogām, obligāti vajadzēja instalēt softu, lai darbotos, bez softa pilnvērtīgi nestrādāja, nebija tā, ka pavisam nereaģēja, neatceros, vai labais taustiņš, vai rullīša taustiņš, kaut kas nedarbojās, kā uzinstalēju softu, viss darbojās... to atceros, kaut kas dīvains ar to peli bija.

Link to comment
Share on other sites

pirms 5 stundām , Lameriz teica:

menedžeris uzrāda kā unknown  usb device

Vai gadījumā nav opcija apdeitot draiveri un tālāk jau pasaki, lai meklē internetā ?

Link to comment
Share on other sites

Nav ne VID ne PID ir Device Descriptor Failure pie HDw Id! Jauna parasta pele kurai nav nekādu draiveru un kā jau teicu bija arī otra bezvadu pele kura tieši tā pat darija, to gan vienreiz spēju iedarbināt, kad no dusmām sāku viņu dauzīt un kratīt, kompi vislaik restartēt un dauzīt tad pēkšņi viņa sāka strādāt uz kādu dienu un tad atkal tas pats, tad likās, ka pelē vaina kādos kontaktos, bet tagad liekas win, biosa, usb portu vaina. Tak jau mēģināju unninstal un update driverus no neta un ar hardware troubleshoters pateica to ko vienmēr viņš saka, ka viņš ir idiots un nezin kur vaina.

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...