Jump to content

Sapphire AMD/ati radeon R9 280x 3gb GDDR5 . 2 ventilators nestradaa


Tea
 Share

Recommended Posts

Sveiki, īsti nezināju kur labāk rakstīt, bet pavisam vienkārš jautajums -

 

3-4 gadus veicai videokartei pirms kadiem 3 mēnešiem 2. ventilators pārstāja strādāt ( Sapphire AMD/ati radeon R9 280x 3gb GDDR5 ) nav garantijas vairāk

Cik lasiju problēma aktuāla šīm videokartētm.

Itkā parbaudiju to kā hardwere problemu- nevaidzētu būt , boota ari nestrāda un mainot fan settings ari nekas nenotiek, so visticamak jāmaina.

 

Vienigā problēma nav nejausmas kur tādus vent var atrast? Vai tos visp var nopirkt LV ? Vai jāpasuta no net?  Kā vispar var saprast kas šitai  videokartei der?

Link to comment
Share on other sites

Nevar jau 1 vent samainit atsevišķi.  Manliekas visp japērk uzreiz abi jauni jo viņi no viena vada strādā? Tā kautkā nebija?

Labots - Tea
Link to comment
Share on other sites

Pāris gadus atpakaļ sūtiju ventilatorus no ebay priekš hd 6950. Manā gadijumā abi nāca kopā savienoti. Iespējams, tev var atsevišķi saslēgt. Ja pirksti nav līki, tad atjauc vaļā un paskaties. Neaizmirsti, ka termopasta jāklāj no jauna pēc jaukšanas.

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Kāds konkrēti kartes modelis? Man ir Sapphire Fury Tri-x plastmasas rāmis ar 3 karlsoniem, varētu atdot, ja derētu, kaut kā jau uztūcīt varētu, kaut ar savilcējiem.

Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot nav labākās attiecības ar datoru, bet ja  vaig visu meiģinātu :D

 

1. Precīzākais ko vareju atrast par kartes modeli ir - Sapphire AMD/ati radeon R9 280x 3gb GDDR5 PCIE 11230-00-20g/A1600001251 

2. Tas ir praktiski likt trīs vent. 2 vietā  ? :D Viņiem tur hardware atšķirības vienalga? Vai ari to ir iespējams saregulēt? Piestiķēt jau droši vien varētu. Vienigais paša kaste nav liela maneja video karte 22, 23 cm. Tas trix nav baigi lielāks? paša kaste kautkur 28 cm bija ja aceros, mājās nomērīšu.

 

Link to comment
Share on other sites

Karte laikam šāda? Paņem GPU-Z un apskaties temperatūras zem slodzes. Iespējams, ka vari bez tā otrā karlsona iztikt. Pirkt un likt virsū aftermarket dzesi būtu diezgan muļķīgi, jo drīz vien tā dzese būtu vērtīgāka par pašu karti. Ja karte ir Sapphire Dual-x, varbūt sūti no ebay jaunus karlsonus

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...