Jump to content

TV jaunumi-2018


base7
 Share

Recommended Posts

2018.08.21. , 17:24, Alex30 teica:

75E

Матч! Планета  paradijas uz 11531 V 22000 DVB-S  Mpeg-4

Šī versija domāta ārpus KF teritorijas dzīvojošajiem. Pirms kāda laika viņu laikam vēl varēja redzēt NTVplus klienti (atvērās ar Ukrainas pieejas kartēm, no tā laika saglabājušās, kad vēl tur bija vietējais NTV+ ofiss), bet pēc vairākkārtīgiem UDD (Ukrainas drošības dienests) reidiem, tika izņemtas visas atlikušās viedkartes.

Taču pirms dažām dienām šis kanāls saņēma Роскомнадзор raidīšanas licensi, kas ļau strādāt KF teritorijā. Tāpēc arī uz 75E satelīta šamējais parādijās.

Link to comment
Share on other sites

pirāts uztraucās, ka nevarēs skatīties.. jamiem tak laikam tās kartes mainījās vai tml.. :D

Link to comment
Share on other sites

Neko nezinu par pirātiem - ā, "Kapteiņa Blada odiseju" esmu lasījis, bet medus man patīk un šobrīd viss notiekās. :) 

Link to comment
Share on other sites

Uz Amos (4*W) satelīta esošais Ukrainas telekanāls "UA: Культура" drīzumā sāks izmantot Biss kodēšanas sistēmu. Pašlaik viņš pieejams FTA.

Starp citu,  tie jaunie uztvērēji, kas šobrīt tiek piedāvāti Ukrainas tirgum un domāti lai skatītos operatoru Xtra, kā arī dekoderi, kas ļaus skatīties nākotnē kodētos Интер, Украина, 1+1 un StarLightMedia telekanālus, neatbalsta Biss kodējumu, kas nozīmē, ka visas citas programmas, kas būt kodētas šajā sistēmā, būs pieejamas tikai kabeļoperatoriem un virszemes (T2) abonentiem (protams,  arī VU+, Dreambox, utt. īpašniekiem).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Filmu telekanālam no Latvijas "TV21" NEPLP ir atjaunojis apraides atļauju, kas nozīmē, ka šamējais atkal būs pieejams Latvijas teritorijā.


Agrāk viņš bija reģistrēts ar nosaukumu "TV21R", savukārt tagad-"TV21M" (ar šādu pašu nosaukumu viņš reģistrēts arī Krievijas Роскомнадзор).

Link to comment
Share on other sites

Ja kādu interesē, tad uz Astras (28.2*E) satelīta ir tāds Lielbritānijas FTA telekanāls "Forces TV(11836, H), kurš rāda vecos ASV seriālus. Piemēram Knight Rider (Latvijā pazīstams ar nosaukumu Lielceļa Bruņinieks, rādīja kanāls "TV3", kad vēl nebija Viasat sastāvā), Airwolf (Latvijā pazīstams zem nosaukuma Gaisa Vilks, arī rādīja "TV3" pirms daudziem gadiem).

Tāpat šeit var vērot tādus agrāko laiku seriālus kā I Dream Of Jeannie (savā laikā rādīja Lietuvas kanāls "LNK"), Street Hawk, Starsky and Hutch, Top Guns un tamlīdzīgus,

 

Protams, ja labi zināma vācu valoda, tad var atgriezties bērnībā ar tādiem seriāliem kā Diagnoze Slepkavība, Komisārs Reksis, Bonanza utml.(Sat 1 Gold), Labi laiki Slikti Laiki (šis laikam mūžīgi ies, RTL), Zvaigžņu kari, Magaivers, Pludmalas Patruļa, utml(RTL Nitro), Bafija pret vampīriem (Tele 5), Medikopters ( RTLPlus).

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Latvijas telekanāls "Sportacentrs" sācis retranslēt cita Latvijas kanāla "ITV" raidījumus "Uzmini nu" un "Gultā ar bosu".

Laikam cenšas iegūt vairāk skatītāju, jo ar mazpisānu sporta pārraidēm nevar piesaistīt vajadzīgo auditorijas daudzumu.

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

2018.08.20. , 11:24, base7 teica:

Pēc jaunākajām ziņām, Ukrainas telekanālu kodēšana tiek atkal pārcelta. Šoreiz uz 2019.gada martu vai maiju.

Pēc visjaunākajām ziņām, tas notiks maijā.

Ukrainas mediagrupas vienojušās, ka starp analogās TV izslēgšanas (1.septembris) un pāriešanas no FTA apraides uz maksas,  jāpaiet vismaz pusgadam.

Link to comment
Share on other sites

Uz Astras (19.2*E) satelīta esošais FTA izklaides/mūzikas

telekanāls "MTV Germany", šķiet ievērojami palielinājis kopējo mūzikas videoklipu rādīsanas raidlaiku. Piem. Darbadienu vakaros ap 19.00 ( pēc lv laika) var vērot retro klipus (bloks MTV classic). Pirms tam šo pārraidi varēja skatīt tikai brīvdienu rītos. 

Sīkāk viņu EPG.

Link to comment
Share on other sites

Novembrī Krievijā savu darbību uzsāks jauns pašmāju mūzikas

telekanāls "Aiva TV".

It kā būšot līdzīgs bijušajam "9 волна" kanālam, kuru nopirka čečeni, izmainīja programmas koncepciju un sāka rādīt cīņu sportu (ACB TV).

 

Janvārī Ukrainā savu darbību uzsāks jauns dokumentālais  telekanāls no Ķīnas priekš ukraiņu auditorijas "+86SNR".

Ukrainas TV un Radio padome jau izsniegusi satelitapraides atļauju. Tiks izplatīts no Amos (4*W) satelīta (operators Ukrkosmos).

 

Link to comment
Share on other sites

Uz Hotbird (13*E) satelīta parādijies jauns izklaides telekanāls no Polijas "Red Carped TV".

Parametri: 10834, 27500, V, 3/4, FTA (vismaz pagaidām).

Link to comment
Share on other sites

Ja kādu interesē, tad Lattelekom ITV platformā (pamatpakā) un Shortcut'ā parādījies Krievijas mūzikas telekanāls "TNT Music".

Link to comment
Share on other sites

Operatora NTVplus (36E) paketē esošais Krievijas telekanāls "HD Life" mainījis nosaukumu uz "HDL".

Link to comment
Share on other sites

Liela iespējamība, ka tuvākajā laika uz Hotbird (13*E) satelīta pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezīsies AAE mūzikas telekanāls "4 Music". Šis kanāls Eiropā kļuva diezgan populārs, jo FTA veidā rādīja jaunāko rietumvalstu deju mūzikas video.  Pašlaik viņš atrodams uz 53*E satelīta.

Link to comment
Share on other sites

Uz Astras (4.9*E) satelīta parādijusies Ukrainas ziņu telekanāla

"News One" HD versija.

Parametri: 11747, 30000, V, 3/4, FTA

Mājaslapa: https://newsone.ua

Piezīme. SD variants atrodams uz 12073, H.

 

Link to comment
Share on other sites

Kulinārijas tēmai veltītais Krievijas telekanāls "Кухню ТВ" drīzumā būs pieejams HD versijā.

Tāpat šogad izmaiņas sagaida Krievijas kanālus "365 Дней ТВ", "Ля-минор ТВ" un "Русская ночь". Visi viņi pieejami dažādu operatoru (piem.NTV+) paketēs.

   

Link to comment
Share on other sites

Uz Astras (19.2*E) satelīta parādijusies Krievijas "8.Kanāla" starptautiskā versija.

Parametri: 11612, 22000, H, 5/6, FTA

Mājaslapa: http://www.8tv.ru

Piezīme. Šis kanāls joprojām ir pieejams arī uz Hotbird (11034, V) satelīta. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vai tad es vainīgs, ja Latvijā jaunumu ir reizi gadā?

Nē, nu es varu pārtraukt rakstīt, ja kādu tas tracina. Vajag tikai palūgt......

Link to comment
Share on other sites

@Tuubijsšī ziņa priekš tevis. Lattelekom Eiropas mūzikas telekanālu "MTV Music 24" pēc skatītāju lūguma nomainījusi pret Krievijas mūzikas kanālu "TNT Music".

Nelieši, atkal krievus iebāzuši. @Tuubijszvani uz LTC uz izlamā šamējos, kā viņiem nav kauna. Te ir Latvija, nevis Krievija. Vispār es tavā vietā jau būtu uztaisījis plakātu un protestētu pie viņu centrālā biroja.

  • Patīk 1
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Capmen, tur laikam tāda sistēma. Izmantojot mans.lattelekom.lv savu kontu, var viņiem ieteikt pievienot tādu un tādu kanālu. Ja vairāki cilvēki iesaka vienu un to pašu kanālu, viņš tiekot pievienots.

Un pēc tādas shēmas, TNT Music viņiem (LTC), esot pieprasītāks, nekā MTV Music 24.

 

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Pirms 13 minūtēm , CAP teica:

Nē. Tas esot noiets etaps. Tagad sistēma tāda. Ieej ar savu paroli iekš mans.lattelekom.lv. Tālak Saziņa-visi jautājumi-Sazinies ar mums/Turpināt-pie Tēmas izvēlies Citi jautājumi un ieteikumi.

https://palidziba.lattelecom.lv/lv/palidziba_majai/?_ga=2.123162191.576450376.1536053471-1061691965.1523613752&_gac=1.49491540.1536054763.CjwKCAjw2rjcBRBuEiwAheKeL_G21mAODNc0q00tDo3BM0qmIhkuATjMEi-okutP03gpAxIt-3avAxoC5IsQAvD_BwE

Nu un tālāk prasi ka gribi, pievieno piem. Dorcel TV HD.

Lai tiešām kanāls tiktu pievienots ITV, vēlams apstaigāt tuvējos rajončikus un sarunāt lai visi, kas ir LTC klienti, arī vēlas skatītos šo programmu.

Link to comment
Share on other sites

nu tā es arī sapratu.. tāpat neticu, ka kāds tagad baigi rakstīja.. pievienojiet tht music (kas vispār skaitās vēl testā) vai tml.. vk tht kanāli ienāca LV, tad nu izplatītājs gan jau piedāvāja.. LTC sistēmā paskatījās, ka MTV neviens neskatās un sadzejoja par to pieprasījumu :) Bet ok.. man tas tāpat neaktuāli, ne es īsti LTC klients (lai gan profils joprojām ir), ne arī TV kā tādu skatos.

Link to comment
Share on other sites

pirms 4 stundām , base7 teica:

zvani uz LTC uz izlamā šamējos

Vairākumam patīk šādas izmaiņas, tā kā nebūs jēgas...

Savulaik Baltcomam lūdzu LTV kanāliem pievienot oriģinālās valodas celiņu (raidīšanas licence prasa kabeļoperatoram FTA kanālus rādīt nemainītā veidā un kvalitātē), tad vienīgais, ko panācu - viņi otrajam skaņas celiņam noņēma nosaukumu "oriģinālais" un tāpat turpināja tajā raidīt VTV pieejamo krievu valodas celiņu, kurā tulkojumu esmu dzirdējis vienu reizi Klintones vizītes laikā Rīgā sakot runu LU. Oriģinālās valodas celiņa LTV kanāliem nav vēl joprojām...

 

Link to comment
Share on other sites

Kāds satelīta jaunumos redz krievu kanāls, kāds cits Satelīta pozīciju, frekvenci un transpondera parametrus. Ja Tūbiju neinteresē satelītlietas, tad varētu nelasīt un nesmirdēt. Tūbijs var turpināt smirdēt piektdienas beztēmā, bet nav nekāda vajadzība bāzts savu sapelējušo snuķi tur, kur neko nejēdz.

  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
  • Kādas šausmas! 3
Link to comment
Share on other sites

1.novembrī Vācijā savu darbību uzsāks jauns FTA mūzikas telekanāls "MTV+". Tiesa, viņš dalīs raidlaiku ar bērniem domāto "Nick".

 

Link to comment
Share on other sites

Izraēlas operators Spacecom 2020.gadā plāno palaist jaunu satelītu Amos-8, kurš tiks novietots 4*W pozīcijā. Atgādinu, ka viņu iepriekšējais satelīts Amos-6, kopā ar nesējraķeti uzsprāga palaišanas laikā.

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Ja kādu interesē, tad Krievijas telekanāls "TNT" no šodienas (07.09) atklāj humora šovu Comedy Woman un Comedy Club jauno sezonu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Uz Hotbird (13*E) satelīta, pēc 4.gadu pārtraukuma, atgriezies AAE deju mūzikas telekanāls "4 Music".

Parametri: 10775, 27500, H, 5/6, FTA

Mājaslapa: https://4music.tv/

 

Viasat Baltic no trešdienas ir atslēdzis visas vecās pieejas kartes (kas bija dažādu operatoru rīcībā). Tuvākajā laikā tas pats notiks ar individuālo klientu kartēm.

 

Ukrainas TV un Radio padome tiesā iesniegusi prasību, lai tiktu anulēta pašmāju telekanāla "TVi" satelītapraides license, jo šamējais kārtējo reizi nav atsācis savu darbību no satelīta.

 

Labots - base7
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

No šodienas (11.09) operators Viasat Baltic saviem abonentiem sāk atslēgt vecās (ar ID: 090F/093E) pieejas kartes.

Tā vietā būs jaunās (ID:0940).

 

Operatora Telekarte (85*E) paketē parādījies Krievijas telekanāls "ТАЙНА".

Parametri: 12080, 28800, H, 2/3

Mājaslapa: http://tayna.tv

Info: http://www.cableman.ru/node/35417

Piezīme. Pirms pāris dienām viņš pameta Jamalu (55E), kur bija pieejams FTA ( tagad tur testa karte). Laikam nolēmis pārcelties uz 85E.

Labots - base7
Papildināts.
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

"ТАЙНА" paradijas arii Trikolor pakaa,uz 36E 12111 L 27500.3/4

Labots - Alex30
Link to comment
Share on other sites

Uz Astras (4.9*E) satelīta esošais Ukrainas telekanāls "Квартал ТВ" no 1.oktobra būs pieejams divās valodās, ukraiņu un krievu. Ukraiņu valoda būs defaultā.

Link to comment
Share on other sites

Uz Astras (4.9*E) satelīta parādijusies Ukrainas telekanāla "TET" HD versija.

Parametri: 11747, 30000, V, 3/4, Biss (ID: test-1)

Mājaslapa: https://tet.tv/ru

 

Uz Astras (4.9*E) satelīta parādijusies Ukrainas telekanāla "2+2" HD versija.

Parametri: 11747, 30000, V, 3/4, Biss (ID: test-2)

Mājaslapa: https://2plus2.ua/

 

Uz Astras (19.2*E) satelīta parādijusies Vācijas/Francijas telekanāla "ARTE" UHD versija.

Parametri: 11776, 27500, V, 9/10, FTA

Mājaslapa: https://www.arte.tv/en/

 

 

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Operatora NTVplus (36*E) paketē esošais Krievijas reģionālais telekanāls "Архыз 24", šķiet maina savu atrašanās vietu.

Jaunie parametri: 12341, 27500, L, 3/4

Vecie parametri: 12437, 27500, R, 3/4

Mājaslapa: http://arkhyz24.ru

 

Link to comment
Share on other sites

Pēc vairāku nedēļu pārtraukuma, uz Astras (28.2*E) satelīta atgriezies Lielbritānijas mūzikas telekanāls "Vintage TV".

Parametri: 11597. 22000, V, 5/6, FTA (E stars).

Mājaslapa: https://vintage.tv/

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Racer pinned this tēmaa
  • Ronalds unpinned this tēmaa

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...