Jump to content

Kas vajadzīgs, lai tiktu pie mājas lapas?


vasja79
 Share

Recommended Posts

Sveiki, tā kā nav pilnīgi nekādas nojausmas par to, kas un kā jādara, varbūt kāds var palīdzēt ar padomu par secību, kas kā darāms, lai tiktu pie savas interneta mājas lapas.

Esmu nopircis domēnu, kas tālāk darāms? Vajag izveidot lapu, ko labākajā gadījumā apmeklēs dienā pāris cilvēki, vajag epastu, lapu vajadzētu tādu, ko ik pa laikam varu pats papildināt ar jaunumiem.

Paldies tiem, kas atbildēs :)

Link to comment
Share on other sites

Paņem kādu hostingu, tur parasti, ir arī uzreiz e-pasta serviss, kā arī kāds tā hostinga mājas lapu konstruktors vai arī vienkārša iespēja uzlikt kādu wordpress vai ko citu.

Tīri no pieredzes, varu ieteikt serveris.lv

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Pirmām kārtām vajag veselo saprātu un vismaz 3 smadzeņu krokas. Ar vienu, gluži kā dibenam, nepietiks. Pēc tam vajag gribēšanu kaut ko darīt, jo bez tās lietas nesāks kustēties uz priekšu. Un visbeidzot iesakām to uzturēt uz localhost, jo tas nodrošina gan lielāko pielāgojamību, ātrdarbību un drošību pret jau iepriekš paredzētām problēmām kuras tu pats radīsi..

Link to comment
Share on other sites

Ja nav nekādas nojausmas, tad palīdzēs speciālisti: https://www.google.com/search?q=mājas+lapu+izveide

 

Ja gribas pašam paspēleties, tad ir tādi, lietotājam draudzīgi konstruktori, kur viss sarežģītais un tehniskais jau ir izdarīts.

Jāsamaksā tikai daži $$, un jāielādē savs saturs

http://www.berta.me/

http://www.wix.com/

https://wordpress.com/

 

 

 

Ja ir fetišs un daudz brīva laika, var ņemties un pats visu konfigurēt:

Pirms 13 minūtēm , camel teica:

ubuntu serveri, papēti openssh konfigurēšanu, PUTTY, WinSCP, saliec apache, php, mariadb, wordpress,

 

 

Link to comment
Share on other sites

Paldies Ju par ieteikumu. Esmu jau ticis pie e-pasta. Tas nebija sarežģīti, daži zvani serveris.lv un nic.lv un viss ok. Tagad centīšos paprovēt tos mājaslapu izveides portālus. Dizains mazsvarīgs, būtiskais, ka var pats informāciju ielikt un papildināt ik pa laikam. 

Fetiša nav, vēlmes turēt mājās ieslēgtu datoru 24/7 vēl mazāk, nav pilnīgi nekādas intereses par localhost, putty, openssh u.t.t. 

Berta, wix un wordpress tik noprovēti.

Tnx.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

+/- sakarigākais no augstāk piedāvātajiem noteikti būs WordPress, tikai uz shared hostinga var saskarties ar atmiņas un konfigurācijas problēmām, ja domā to ļoti p·ārveidot no oriģinālā, kaut vai ar pluginu palīdzību.

WIX ir šausmīgas dizaina izvēles, kā arī mobilās versijas, cik ir bijuši klienti, kas aizgajuši no WIX, visi kā viens spļaudās par to mēslu.

 

Ja nav žēl ~ 200$ gadā tad var paņemt šo https://www.squarespace.com/pricing#websites for business paku, gadā laikam 204$ vai katru mēnesi pa 24. Ja pērc uz gadu, vel dabu domēnu, kā aŗī paskaties to pašu LinusTechTips, viņiem regulāri ir atlaižu kodi. Šinī gadijumā nav jāuztraucas ne par ko, kā tikai informāciju ko liec lapā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...