Jump to content

LWIP 2.0.3 + PPP Over Serial


AndrisBB
 Share

Recommended Posts

Vai šeit ir kāds kas kautko ir darījis ar LWIP un PPP protokolu? @Inspektors Caps?

 

Vienam mikro projektam ir vajadzība izmantot mobilos datus (STM32 mikro + SIM5360e modulis), bet ar AT komandām nav aršana, tapēc skatos kā dabūt pie dzīvības LWIP + PPP over serial, bet viņiem kā vienmēr gandrīz nekādas dokumentācijas. Kautko vēl var atrast par 1.4 versiju, bet neko virs 2.0.+

 

Varbūt šeit ir kāds, kuram ir kāds pavediens vai info kādā virzienā meklēt palīdzību.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Ar LwIP ņemos, bet PPP nav bijis aktuāls. Vismaz parastam Ethernet pāreja no 1.4 uz 2.0 bija tikai pāris sīkumu pamainīšanas jautājums. Būtiskākais laikam bija interfeisa (ne linka) up/down flaga nozīmes maiņa. Jebkurā gadījumā tad jau vairāk pēc svētkiem... :)

Link to comment
Share on other sites

PPP ziņā izskatās ka pamainijies ir diezgan. Visas api funkcijas ir izmainītas un tagad nevis ir jādefinē read callbacks, bet pie katras saņemtās paketes jāizsauc input funkciju, tāpat kā Ethernet driverim.

 

Šodien nelielu progesu veicu, gandrīz jau strāda, tagad tik jāpabeidz drivers. Jaunajā FreeRTOS 10 versijā ir jauna lieta kā StreamBuffer, interesanti cik prātīgi būtu izmantot to priekš ienākošajām paketēm no UART? Teorētiski atkrīt čakars ar bufferošanu, semaforām utt, tik kā ar performanici salīdzinot piemēram ar Queue? Nekāda Gigabitīga datu plūsma jau nebūs, taisu Lora Gateway.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...