Jump to content

Xbox X


Explo
 Share

Recommended Posts

Ko sakiet par  šādu verķi, Xbox one X? ir kādam jau, ko tas zvērs dot laukā ?

ir 4K TV, un tā kā doma kaut ko tādu pamēģināt. nav bijuši nekādi no box saimes verķi iepriekš. gribētu arī zināt ko var dabūt no tāda ārā vairāk nekā gaimings. Vai ir vēl kāds cits praktisks pielietojums  no boxa?

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Pēc atsauksmēm internetā viņš ir ļoti piemērots, lai ekrānā dedzinātu pikseļus. Un ar pārtraukumiem grābstīties ap nimbuļ-puplīdzīgās-pogas un mēģināt dabūt karpālo tuneļu sindromu īkšķos.. Nedrīkst piemirst arī par to, ka šis process ir īpaši aizraujošs, ja internets tiek nodrošināts ar triatel 3g prieka puļķi.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

par internetu nevajadzetu but sudzibas, ir max optiskais kabelis. 

Atsaukmses ir palasītas protams, un tā jau skan kopumā labas, vecās one spēles dod ārā maksimālo uzlaboto grafiku, ir vel uzlabotās X speles kas dod ārā 4K & HDR grafiku. Bet kā ir praksē? kaut ko tādu var pamanīt? 

Arī teiksim, caur šo aparātu palaist kādu movie ar dolby atmos ...7.1 .... kā box reaģē uz šo? (lieki piebilst ka pašreizējais WD TV pleiejeris mirst nost no tādiem)

 

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

PC Matzer race nepārspēs. Reaģē vienīgajā veidā kā krap box windulis ļauj - ja paveicas nenoliek kluci un nenomirst ar #RRoD vai kaut ko citu..

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 50 minūtēm , Explo teica:

Arī teiksim, caur šo aparātu palaist kādu movie ar dolby atmos ...7.1 .... kā box reaģē uz šo?

var

 


Pirms 36 minūtēm , Anonīms Alkoholiķis teica:

PC Matzer race nepārspēs.

gribētu redzēt kāds PC master race tev sanāktu par x box cenu

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pagājšnedēl tika iepirkts. Pagaidām Enhanced spēli nevienu neesmu nopircis. Mortal Combat XL izskatās vienkārši graujoši. Worlds of tanks, kas gan priekš Xbox esot izstrādāts no jauna, izskatās smagi labāk kā uz PC. 

Pa cik tā man pirmā konsole, grūti salīdzināt, bet kopumā esmu ļoti apmierināts, ta manīs kad vairāk spēles iepirkšu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sveicināti,

Gribeju pajautāt, vai mums arī Latvijā pieejams tas Xbox Live Gold, ko tgd pa 1$ reklamē viņu mājas lapā? Ja, es piemēram, nopērku to Xbox Live Gold accountu pa 1$(Viņu mājas lapā uz sava account no pc), pēc tam viņam ir katru menesi jamaksa 9.99$, tad nopirktās spēles tak paliek un ir atlaides tik ilgi kamēr tas Gold konts aktīvs, jo, ja, nu piemēram, pec tam negribu vairs maksāt tos 9.99.

Un kā ir, teiksim, es gribu nopirkt tās spēles - digitālās versijas, vai es varu nopirkt tgd(pagaidām vēl nav man xbox) uz akcijām un tad kad nopirkšu xbox, tad nokačāt, jo tgd baigi labie piedāvājumi un atlaides līdz 4.janvārim. Vai to var izdarīt tā vienkārši no pc vai tikai kad ir pašam konsole un caur turieni pirkt? Un vai vispār atbalsta Latvijas marketu, vai varam maksāt ar savām kartēm utt.?, jo lasīju vecākus postus(2014gada), kur mainīja adreses uz Uk un tamlīdzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...