Jump to content

NVIDIA GTX 1060 6GB mainingam


mb
 Share

Recommended Posts

Jautājums jau nav vai, bet kad. Pārāk ilgi tas pasākums šoreiz ievilcies. Un nākamajā reizē varbūt būs vēl trakāk un ilgāk, un nākamā reize būs.

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Saeima vēl spriedīs, vai ļaut dāmām olšūnas pret videokartēm mainīt, bet visdrīzāk, ka neļaus, jo daži deputāti izteicās, ka olšūnas var izmantot kristālu audzēšanai videokaršu čipiem. Katrai reproduktīvā vecumā esošai Latvijas sievietei būs pienākums iznēsāt vienu monokristālu, kas būs derīgs fotolitogrāfijai un tālākai videokaršu čipu ražošanai.

  • Haha 1
  • Bēdīgs 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 19 stundām , Emilz teica:

Jautājums jau nav vai, bet kad. Pārāk ilgi tas pasākums šoreiz ievilcies. Un nākamajā reizē varbūt būs vēl trakāk un ilgāk, un nākamā reize būs.

 

... tikai kas to decentralizēto sistēmu uzturēs? Tas ir viens, nākamais, tas kas šobrīd notiekas ir tikai sākums nevis beigas....

Link to comment
Share on other sites

Njā, veči, sūdi lieli, a ko darīt tagat?

5ab13b9c95a01_akodartit.thumb.jpg.73531a41c0bb32fdbaae45fe809c6b35.jpg

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Iespaidīga turīgu vīru kompānija. :heat:

Link to comment
Share on other sites

Phēēē, kriptokonteineri jau ir aizvakardiena! Re ku latvju Ivars smuki stāsta par mainingu kosmosā uz satelītiem Qutom:

 

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , ieleja teica:
pirms 5 stundām , abi teica:

kriptokonteineri jau ir aizvakardiena

 

par ko tu tagad?

 

Kamrāds tak stāsta - tagat jau maino kosmosā uz mākslīgajiem pavadoņiem lai neattiektos nevienas valsts jurisdikcija.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , abi teica:

mākslīgajiem pavadoņiem lai neattiektos nevienas valsts jurisdikcij

Obanā, kā tad tur viņi nokļuva un kas tad viņus uzražoja?

Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , uldise teica:

 

1 stundu atpakaļ, ieleja teica:

kosmosā vai ahūnā, bet kāpēc tu pieminēji "kriptokonteinerus"?

 

 

 

 

Eu, nu jūs arī lasāt tēmu, jebšu, tik tā, autonomi, savā garā postojat? :cool2:

 

Tas Qutum tik ļoti neinteresē lai sīkāk pētītu kā viņi to palaida kosmosā, bet Ivars iekš video taču skaidri pasaka ka šiem ir jau uzšauti strādājoši maineri kosmosā

 

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

ieleja!!!! 

 

Meklē iespējas darboties bez valsts atbalsta

2018. gada 21. marts plkst. 10:16
Autors: Armanda Vilcāne
Sadaļa: Enerģētika
 
SIA Rīgas enerģija meklē iespējas darboties bez valsts atbalsta un gatavojas tiesu darbiem par OIK atļaujas atcelšanu, trešdien raksta laikraksts Dienas Bizness.

Ekonomikas ministrija (EM) šā gada 5. martā nolēma atcelt tiesības SIA Rīgas enerģija koģenerācijas stacijai pārdot elektroenerģiju obligātā iepirkuma ietvaros. Rīgas enerģijas līdzīpašnieks un valdes loceklis Pēteris Dzirkals intervijā DB norāda, ka šādā veidā uzņēmuma darbs tiek apzināti apgrūtināts, tomēr pārtraukt stacijas darbību nav paredzēts. Neraugoties uz to, ka uzņēmuma biznesa plāns balstīts uz obligātā iepirkuma atļauju, šobrīd tiek meklētas iespējas darboties bez valsts atbalsta.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=73

Fragments no intervijas

Kāds ir EM pamatojums – kāpēc atļauja tika atcelta?

Vienīgais oficiālais skaidrojums saistās ar to, ka koģenerācijas stacija nebija nodota ekspluatācijā. Saskaņā ar EM prasībām un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, mūsu pienākums bija līdz 2017. gada 5. oktobrim iesniegt visus nepieciešamos dokumentus, kas apliecina elektrostacijas derīgumu paralēlam darbam ar sistēmu pēc 72 stundu testa. Šie bija galvenie punkti, kas Rīgas enerģijai bija jāizpilda, lai saglabātu tiesības pārdot elektroenerģiju obligātā iepirkuma ietvaros, kas arī tika izdarīts. 2017. gada 1. novembrī, atbildot uz deputātu jautājumiem, EM skaidri definēja, ka par ražošanas sākuma pienākuma izpildi tiek atzīts brīdis, kad saņemta sistēmas operatora izdota atļauja. Arī Rīgas būvvalde apstiprināja, ka objektu eksplutācijā viņi ir tiesīgi pieņemt tikai pēc Sadales tīkla veiktā testa, un tas ir tikai loģiski. Šobrīd EM izvirzījusi jaunus nosacījumus attiecībā uz būves nodošanu ekspluatācijā, argumentējot, ka ekspluatācijā būve bija jānodod jau pirms tehnoloģiju un iekārtu darbības pārbaudes. Uzskatu, ka šis jautājums ir politisks un šādā veidā normatīvie akti tiek interpretēti ar mērķi apgrūtināt Rīgas enerģijas darbību. Mēs esam padarīti par tautas ienaidniekiem, kas OIK maksājuma ietvaros ir saņēmuši miljonus. Jāsaka, tā gluži nav – mēs neesam saņēmuši nevienu centu. Tas nozīmē, ka visi tie, kas pārdzīvo par šo komponenti savos elektrības rēķinos, Rīgas enerģijai neko nav maksājuši.

Kādas ir koģenerācijas stacijas iespējas darboties bez valsts atbalsta?

Koģenerācijas stacija ražo divus produktus – siltumu un elektroenerģiju. Kas attiecas uz siltumu, katru nedēļu piedalāmies Rīgas Siltuma rīkotajās izsolēs par iespēju pārdot siltumenerģiju, tomēr attiecībā uz elektroenerģiju situācija ir nedaudz sarežģītāka. Pašlaik, tāpat kā citi ražotāji, piedalāmies brīvajā tirgū un meklējam iespējas kādu daļu enerģijas izmantot tepat uz vietas. Šobrīd pasaulē ļoti populāri ir kriptovalūtu ieguves konteineri, raugāmies arī šajā virzienā. Jebkurā gadījumā mēs atradīsim izeju, par spīti tam, ka mūsu darbs tiek apzināti apgrūtināts, tomēr jāsaprot, ka uzņēmuma biznesa plāns balstīts uz obligātā iepirkuma atļauju, līdz ar to arī bankā iesniegtie aprēķini un kredīta atmaksas grafiks izveidots, balstoties tajā aprēķinā, kas bija pie nosacījuma, ka mums ir atļauja dalībai obligātajā iepirkumā. Priekšā ir ļoti smagas pārrunas ar banku, jo skaidrs, ka plānotajos termiņos dzēst savas saistības mēs šobrīd nevarēsim.

Kāda būs turpmākā Rīgas enerģijas rīcība? Saprotu, ka šobrīd konsultējaties ar juristiem par EM lēmuma apstrīdēšanu un tālākajiem soļiem.

Stacijā esam ieguldījuši 17 miljonus eiro, tāpēc, protams, vērsīsimies tiesā un aizstāvēsim savas intereses. Aptuvenā summa, ko Rīgas enerģija tiesas ceļā varētu pieprasīt no EM, ir ap 50 miljoniem eiro. Šajā situācijā gan sarūgtina fakts, ka gadījumā, ja tiesu uzvarēsim, īstie lēmuma pieņēmēji pie apvāršņa vairs nebūs redzami. Kompensāciju varēsim piedzīt tikai no EM. Es ļoti gribētu atrast veidu, kā pie atbildības saukt konkrētos cilvēkus, kas šādus lēmumus pieņem un paraksta, jo tas, ko viņi šobrīd dara, ir absolūts populisms. Uzņēmēji par saviem lēmumiem atbild ar visu savu mantu, bet ierēdņi, no kuriem atkarīgs daudzu uzņēmēju bizness, neatbild ne par ko. Nekompetences līmenis EM ir šokējošs – pārbaudes tiek veiktas neloģiski un haotiski. Uzskatu, ka EM nevajadzētu strādāt ekspertiem, kuriem ir jāskaidro, kādas funkcijas pilda koģenerācijas stacijā uzstādītās iekārtas. Šādi nekompetenti cilvēki pieņem tālejošus lēmumus ar daudzmiljonu sekām.

Visu rakstu Spēles vidū noteikumus nemaina lasiet trešdienas, 21.marta laikrakstā Dienas Bizness!

Labots - abi
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Jurkins

Īstenībā tos pederastus, kas izsaimnieko dabas resursus rēķinot hešus, vajadzētu ārstēt ar tomahaukiem.

  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Noklausījos šo leišu puisi ar patiesu interesi. Stāsts ir par kriptovalūtām, taču izlien tālu no ierastajiem rāmjiem un pa lielam ir attiecināms uz kolekcionēšanu, pastmarkām, antikvariātu un citām maiņas vērtības formām.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Neesmu iedziļinājis šajās lietās, šodien no Also atnāca kārtējais piedāvājums Mining mantas, biju nedaudz pārsteigts, Asus dēlis :biggrin:

 

original.png

Link to comment
Share on other sites

Ja viņus arī pērk, noteikti ir labs bizness. Kāpēc iesmērēt kādam spēlmanim vienu pārcenotu RX 470 par 500 naudiņām, ja var atrast idiotu, kas uzreiz paņems sešas? Turklāt ar četrreiz īsāku garantijas periodu!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Gestapo
pirms 1 stundas , jema teica:

Asus dēlis


Pheh, 6 sloti, vajag 8!

OCTOMINER-B8Plus-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ronalds
Pirms 8 minūtēm , Gestapo teica:

Pheh, 6 sloti,

Skaitīt nemāki?  Kādi 6, ja ir 19? 

  • Patīk 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Prieki tak jau beigušies! No jaungada jau darbojas ASIC priekš cryptonight un maijā jau būs ASIC priekš DaggerHashimoto - ETH, AMD kartēm mainings ir beidzies, Nvidia vēl paliek ZEC

Link to comment
Share on other sites

Ronalds
pirms 2 stundām , _dunduks_ teica:

A kāda iksa (x) pēc garantija tikai 6 mēn?

Vai tad visiem nav vjābūt 2 gadi (ja es kā pērku kā privātpersona)?

Gan jau ka tāpēc ka kriptovalūtu "rakšana" skaitās komerciāla rakstura darbība un patērētāju tiesību likums tad nedarbojas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ETH manāmi pietupjas pirms starta (jau 339€). Tas esot tāpēc ka Vitaļikam apnicis ka pa brīvu slogo tīklu - 1,34 miljoni transakciju dienā. Tagat ieviesīs maksu par datu glabāšanu ETH blokchainā, par 500Gb glabāšanu būs jāmaksā 500 000 ETH . (nu ne ko sev, piecgadīgs HDD - par 169 500 000 €  :jester:)

Link to comment
Share on other sites

Bitkoins nu jau krietni tuvāk tautai. 6,6k zaļajos.

Link to comment
Share on other sites

laikamTak
1 stundu atpakaļ, e = d teica:

tuvāk tautai

latviešu tautai?

Latvijā dzīvojošajai tautai?

Mavrodi apglabās par noguldītāju naudu.

Link to comment
Share on other sites

Vienā no Mavrodi zināmajiem kontiem esot 100 000 bitkoinu, var publiski apskatīties

Link to comment
Share on other sites

Interestingly, back in the end of 2014, Mavrodi had attempted to gain support of the world society in the cryptocurrency promotion. On November 13, 2014, MMM Global Community became a ‘silver partner’ of U.S.-based Bitcoin Foundation supervising the development and further promotion of Bitcoins. For mere $1,000 per year, MMM Global had got the right to vote at the election of the Board of Directors of Bitcoin Foundation, possibility to create its own page on the fund’s web site, one free pass, and the right to deliver a speech at Bitcoin 2015 conference. However, the mutually beneficial partnership hadn’t lasted for long: users of the Bitcoin Foundation forum were outraged by its collaboration with a roguish organization having a doubtful reputation. As a result, as early as on November 17, MMM Global ceased to be a partner of the foundation. Creators of Bitcoin Foundation said that they have cancelled the partnership immediately upon becoming aware that MMM Global is a financial pyramid.

 

Šodien kaut kur lasīju par tiem 100 000 BTC, bet neatceros jau vairs kur, augstāk minētais liek domāt ka nu nav dūmu bez uguns

 

 

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Šogad aprīlis ir sācies dienu agrāk. CORSAIR aicina ziedot bitkoinus videokaršu glābšanai no verdzības maining rigos:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Mielestapa
1 stundu atpakaļ, e = d teica:

mainings vēl atmaksājas?

Vēl atmaksājoties, vecomāte teica, ka zārka naudai jau saraktas virtuālās naudiņas!

Link to comment
Share on other sites

Uzdūros šādam video un kaut kā palika pavisam interesanti. Neba nu man vajag, bet vienalga interesanti vai LV kāds ar to spēlējas. Video saka ka 15% no ASIC cenas tas izmaksājot, tad cik maksā litrs šī brīnumšķidruma?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bērnībā jaucām lielus kondensātorus kuros iekšā bij papīrā ietīta folija - tā eļļa tajos tak ir tas pats, vai ne tā?

Link to comment
Share on other sites

  • Gestapo locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...