Jump to content

Pārdod Kross Level A4


totoxt

Recommended Posts

 

Pārdod Kross Level A4
Alumīnija rāmis, Hayes Dyno bremžu sistēma, pārsledzi Deore/Acera, uzliktas pilsētas riepas, uz stūres slēdzis amortizātoru bloķēšanai. Labā stāvoklī.  280 euro, Rīga. Pm ja kādam interesē.

thumbnail.jpg
 

Link to comment

Īpatnēja riepu izvēle - ja man acis pareizi rāda, tās ir nevis "pilsētas" kā "commuting" riepas, bet "pilsētas" kā "street", pasmagas.

Link to comment
Rihardss

Manuprāt, laba riepu izvēle, ņemot vērā faktu, ka drīz lapkritis un ar pilnīgiem šaurajiem slikiem varētu slīdēt kā pa ledu.

Link to comment

šaurā bez protektora nekam neizspiedīsies cauri. Tad jau pa smiltīm arī ar tādām būtu viegla braukšana  - izspiežas cauri un dabon saķeri ar cietu pamatu :)

Link to comment

Šaurā iegrimst smiltīs, un atduras pret valnīti priekšā, līdz ar to grūti braukt. Cieta pamata apakšā jau arī nav.

Zem plānas, mīkstas lapas tomēr ir asfalts (pilsētā).

 

Link to comment

Tas, ka resnas un semislick, tas vien nav nekas nepareizs, bet, ja šīs ir tās pēc kā tās izskatās, tās ir kaut kas šāds. Pievērsiet uzmanību svaram.

Resns semisliks, kas ir paredzēts priekš pārvietošanās nevis ekstrēma, ir piemēram šis.

Link to comment

Jūs te spečuki, laikam Blīvei starp stūri un sēdekli nav nozīmes, viss spēks ir riepās lai uz mutes nenoliktu? Tad jau visi klaigātāji nav velobraucēji bet klabinātāji. Esmu jaunībā braukājis pa atkalu ar Aistu un nu īsti nevarēja uz mutes nolikt. Man sanāca no 1. līdz 9. klasei gandrīz katru dienu laist uz skolu, ja kas.

Aaa vēl ar bračkām devām pa dīķi ar veļuku - tad kad šis spogulis :)))

Link to comment

Un tu te atnāci pamērīties, kurš ir īstāks vecis? Jā, var ar aistu braukt, nu respekt. Es arī varu pa ziemu pabraukt ne tikai ar aistu bet arī ar slikiem pa putru un ledu un normaļna, nu un?

 

Tikt uz priekšu var arī ar šādu

Spoiler

e483cd7a669fda94dde6a9b346fa2039.jpg

vai ar šādu

Spoiler

ac8c4df28d1c8610008000ae5e2457df--arnhem

 

Bet riepas ar mazāku svaru un lielāku TPI ripo vieglāk (terminu nacistiem - nepieciešams pievadīt mazāk enerģijas, tām veicot rites kustību un elastīgo deformāciju attiecībā pret ceļa virsmu).

Link to comment

Jā laikam tiešām velo metams :D jo riepas pa smagu lai piedalītos Tour de France :D , bet svara problēmas var daļēji atrsināt noņemot atstarotājus :D  Bet ja nopietni kad 3,5 atmosfēras iepūs tad pa vanšinieku braucot auto sāk maisīties +70 km/h . Orģinālas riepas bija Schwalbe rapid rob, kas uz  asfalta mana skatījuma bija x2 sūdīgākas. Protams tas ir tikai mans skatijums vai arī esmu kačoks kas var pagriezt smagas riepas :D:D:D 

Link to comment
  • totoxt locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...