Jump to content

Meklējam komandas biedru start-up projektam Rīgā


MartinsN
 Share

Recommended Posts

Meklējam full-stack android aplikācijas izstradātaju,  kurš ir velas pievienoties start-up uzņēmumam un kļūt par daļu turētāju. Ši ir lieliska iespēja iepazīties ar startup "pasauli", kur katru dienu Tu iemacīsies ko jaunu.

Līdz prototipa izveidei, galvenokārt nepieciešams strādāt ar kartēm un navigāciju, kas ir tikai maza daļa no visa projekta. Komandā uz doto brīdi ir 4 dalībnieki, kuri jau rada dizainu, izstrāda android aplikāciju, veido marketinga strategiju un pieslīpe biznesa planu.

Ja Tu esi ieinteresēts raksti uz naudins.martins@gmail.com ar pieteikumu uz tikšanos kur arī varēs uzzināt sīkak par projekta, tā gaitu un nosacījumiem.

 

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Ja kādu interesē, tad tiek organizēta arī komanda let-down projektam, kam nepieciešams full stack dalībnieks. Jāspēj orientēties plašā spektrā metadoloģiju alkohola patērēšanai un daļa no tām jāpārvalda profesionāli. Pašlaik ir komandas biedri, kas spēj tikt galā ar alu, šņabi un balzāmu, un daļa trenējas ar tekilu un rumu. Sākotnēji atalgojums netiek piedāvāts, bet tiek piedāvāta iespēja kļūt par daļu turētāju un veiksmīgas attīstības gadījumā arī aknu ciroze. 

  • Patīk 3
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...