138 Posted Tuesday at 08:13 AM Share Posted Tuesday at 08:13 AM Pirms 7 minūtēm , AndrisBB teica: Nekā cita jau viņiem ko piedāvāt nav Pat leģionāru gājienos vairs nav kam iet 🥲 https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/03.08.2026-muziba-pavada-vienu-no-pedejiem-legionariem-latvija-laimonu-ezergaili.a657348/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Posted Tuesday at 09:45 AM Share Posted Tuesday at 09:45 AM pirms 1 stundas , Zin... teica: MMN vairāk cīnās un vismaz smieklīgāk sanāk, jo tur vēl bonusā tramps priekšā un pakaļā, tad dubultā komēdija. Tu aizmirsi šleseru un vates partijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoma Posted Tuesday at 04:30 PM Share Posted Tuesday at 04:30 PM pirms 6 stundām , Tuubijs teica: Tu aizmirsi šleseru Šis ir sa*isies meistarībā, un ar MI uztaisījis reklāmas rullīti, kur sajaukti divi Čehovi - Mihails un Antons. Vērīgi ļaudis to pamanīja, bet proletariāts jau pats neatšķirs, kurš ir dramaturgs, kurš rakstnieks, ka tik buldozeram jauna šlipse un cmuks ancuks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooyar Posted Wednesday at 07:40 AM Share Posted Wednesday at 07:40 AM pirms 23 stundām , Zin... teica: MMN vairāk cīnās un vismaz smieklīgāk sanāk, jo tur vēl bonusā tramps priekšā un pakaļā, tad dubultā komēdija. Tas ir vairāk kā traģikomēdija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted Wednesday at 09:28 AM Share Posted Wednesday at 09:28 AM Noskatījos Domburu ar Hermani, nu tur Hermanim galīgi ciet aizgājis - visu laiku pinās loģikā ar savā vēlmēm... https://www.lsm.lv/raksts/kas-notiek-latvija/raidijumi/31.08.2026-video-intervija-pirms-15-saeimas-velesanam-mes-mainam-noteikumus-ministru-prezidenta-amata-kandidats-alvis-hermanis.a661027/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooyar Posted Wednesday at 11:08 PM Share Posted Wednesday at 11:08 PM Citēt Ungāru "OTP Bank" ienāks Baltijas tirgū, iegādājoties "Luminor Bank" https://www.tvnet.lv/8512427/ungaru-otp-bank-ienaks-baltijas-tirgu-iegadajoties-luminor-bank Rekā, iespējams, tagad Luminor banka piederēs Ungāru bankai OTP bank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Posted yesterday at 04:29 AM Share Posted yesterday at 04:29 AM Kāds var to atreferētāju likvidēt no šejienes?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Posted yesterday at 06:04 AM Share Posted yesterday at 06:04 AM Tas ir bots ar testa nosaukumu "Preses relīze". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubb Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Sajauc Mikrotik un Microsoft Kiberuzbrucēji pastiprināti vēršas pret konkrētiem rūteriem - "Cert.lv" aicina ierīces nekavējoties … Quote "Cert.lv" aicina nekavējoties apzināt visas "MikroTik" iekārtas, kas infrastruktūrā ir eksponētas uz ārējo internetu, un veikt nepieciešamos atjauninājumus uz jaunākajām "MikroTik" versijām. Kiberincidentu novēršanas institūcija "Cert.lv" ceturtdienas vakarā izplatījusi brīdinājumu par uzbrucēju pastiprinātu aktivitāti, mēģinot kompromitēt "MikroTik" rūterus. "Cert.lv" aicina nekavējoties apzināt visas "MikroTik" iekārtas, kas infrastruktūrā ir eksponētas uz ārējo internetu, un veikt nepieciešamos atjauninājumus uz jaunākajām "MikroTik" versijām atbilstoši izmantotajai platformai. "Konstatēta augstas bīstamības "Microsoft Exchange Server" ievainojamība. ... Nepieciešamās darbības Pēc iespējas ātrāk instalējiet atbilstošo "Microsoft" drošības atjauninājumu un pārliecinieties, ka "Exchange Server" ir atjaunināts vismaz līdz šādai versijai: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spameris Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago kautkas jau tur ir ar mikrotik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubb Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Un tāpēc rakstā vispār nav informācijas par Mikrotik? Cert info par Exchange, precīzi tāda kā tajā rakstā: https://cert.lv/lv/2026/09/microsoft-exchange-server-ievainojamiba-cve-2026-62911 Tur ir tikai par Exchange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago nakotne Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooyar Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago pirms 10 stundām , spameris teica: kautkas jau tur ir ar mikrotik Nu, jā, zinot, ka daudzi uzņēmumi neveic atjauninājumus rūterim, atgādinājums par to ir laba lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago pirms 9 stundām , rubb teica: Un tāpēc rakstā vispār nav informācijas par Mikrotik? Bet tas jau par specifisku Mikrosoft ievainojamību, par Mikrotik jau cita problēma. Lasi.lv jau saka ka: Citēt Kiberincidentu novēršanas institūcija "Cert.lv" ceturtdienas vakarā izplatījusi brīdinājumu par uzbrucēju pastiprinātu aktivitāti, mēģinot kompromitēt "MikroTik" rūterus. Nevis ka ir publicēts specifisks CVE. To jau ganjau publicēs pēc kāda laika, dodot iespēju/laiku updeitot rūterus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago pirms 2 stundām , strawberry8 teica: nakotne Tas Amerikā un nezinu kā uz mums attiecas 🤷🏻♂️ Bet ja Rīgas Dome ieviestu jebko no šitiem un ar to aizvāktu no ielām behas ar čiptūnētajiem perdakiem kas man un visam centram neļauj gulēt - atbalstu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlons Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago lai cīnītos ar čiptūnētiem behistiem, ir vajadīga... čiptūnēta beha... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago radija gadijumu ar MI sajauktu nummura zimi. nedelas laika auto uz izsoli aizgaja utt atrada vinu parka utt sheit taspats apmeram notiek ir kada aplese ka kameras nesamazina parkapumu skaitu, kkas saistits ar nesodamibu, tas nav policists kas var uzreiz nokert utt butiba starpiba ka vairak cilveku maksa soda naudas iespejas dazi baidas ja 50% nabago sacelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeds Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago pirms 1 stundas , 138 teica: Bet ja Rīgas Dome ieviestu jebko no šitiem un ar to aizvāktu no ielām behas ar čiptūnētajiem perdiem kas man un visam centram neļauj gulēt - atbalstu! Es neesmu behu braucējs , bet kāpēc Tu nepārvācies uz laukiem - pie miera un klusuma? Es piemēram nesaprotu kāpēc cilvēki izvēlas dzīvot pilsētas centrā un pēc tam mēģina citiem uzspiest klusumu naktīs - klubus aizvērt, motociklus aizliegt , auto no centra padzīt un tā tālāk. Es dzīvoju pie Ulmaņa gatves un lieliski zinu par troksni(pirmās divas nedēļas Rīgā nevarēju pagulēt), bet tak es pats esmu izvēlējies dzīvot pilsētā... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Pirms 27 minūtēm , zeds teica: Es piemēram nesaprotu kāpēc cilvēki izvēlas dzīvot pilsētas centrā un pēc tam mēģina citiem uzspiest klusumu naktīs - klubus aizvērt, motociklus aizliegt , auto no centra padzīt un tā tālāk. Jo tas tak ir tik progresīvi! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Pirms 16 minūtēm , zeds teica: kāpēc Tu nepārvācies uz laukiem - pie miera un klusuma? Tāpēc ka man pilsētā ir zbis, man netraucē ne tramvaji ne autobusi ne pārējā normālā satiksme, ne salūti dažas reizes gadā. Tu esi redzējis un dzirdējis čiptūnētu behu ar detonējošu perdaku? Tas ir kaut kas cits nekā normālas satiksmes troksnis. pirms 1 stundas , Athlons teica: lai cīnītos ar čiptūnētiem behistiem, ir vajadīga... čiptūnēta beha... Nu nē, man liekas ar pelēku netrafarētu škodu arī var, ja grib. pirms 1 stundas , strawberry8 teica: kkas saistits ar nesodamibu, tas nav policists kas var uzreiz nokert utt butiba starpiba ka vairak cilveku maksa soda naudas Tak nevajag ķert. Ja katra behas lidošana pa brīvībeni fujakam neizbēgami rezultētos ar fotogrāfiju ar rēķinu par pāris simtiem un pāris bonusa punktiem - tas arī der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Pirms 5 minūtēm , Tuubijs teica: Jo tas tak ir tik progresīvi! Man tev atgādināt, kuru partiju pārstāvošajam vicemēram Lauvas Nams sūdzējās, kā viņiem nabadziņiem neiet? No otras puses, nu jā, ja centrā neviens nedzīvotu, visu kvartālu ap Lauvas Namu varētu nošķūrēt un ierīkot šiem autostāvvietu 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 33 minutes ago, 138 said: pelēku netrafarētu škodu ar forsetu V12 https://www.youtube.com/watch?v=0cq_zqpK1VY ~120db Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 stundu atpakaļ, strawberry8 teica: ar forsetu V12 Tu nesaprati - es par šīm škodām. Nav V12, bet kaut cik taču iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts