Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

AndrisBB
pirms 11 stundām , 138 teica:

Bet sātans ir detaļās. Detaļas, ko mēs nezinām

Ko tur mēģini 'analizēt' šito daiļdir$ēju twītus, tie tak ir NA, ja vajag, tad izfantazē visādus stāstus un notikumus.

Vairāk Ziemassvētku vecītim var ticēt nekā tiem.

Skaidrs tak ka nekāds notikums tur nebij un vienkārši kautko vajag Twiterī ierakstīt, lai sekotājiem ir ko lasīt un cepties.

Edited by AndrisBB
  • Patīk 3
  • Haha 1

pirms 3 stundām , versatile teica:

Vispār, interesanti, ka par šitādu masu konfliktu neko nezina valsts policija.

Nu es pieļauju, ka pāris čaļi tiešām varētu būt mazliet pagrūstījušies bez vērā ņemamiem miesas bojājumiem - zobi vietā, krekls saplēsts, kāds nobrāzums, apmēram, un tādā gadījumā policija protams nezinās, tā ir ikdienišķa tādu izklaides vietu situācija. Es zinu gadījumu pirms pāris gadiem, kad kādā rītā ap vai pēc kvartāla slēgšanas  grasījās kauties vietējie bars pret baru,  tad gan kāds no darbiniekiem izsauca un atbrauca 🚓 🚓 🚓 nomierināt.

pirms 3 stundām , versatile teica:

Un nēģeris ir neitrāls latviešu valodas vārds, protams, protams.

@Racer, iedomājos, “nedap1stenis”, “aborta atlieka” utjpr taču arī ir sinonīmi vārdam “ķēms”, vai ne?

Betons būtu lielisks vicemērs!

Vai pat viedās administrācijas ministrs - nozares profesionālis kā nekā! :meeting:

Tur nekas nebija par ķēmiem, rakstīts konkrēti, ka pakistāņi. Meitene arī nebija vienkārši meitene, bet latviešu meitene. Čoms, latviešu meitene, pakistānis un uzreiz 30 izlīduši pakiji. Tādi vot notikumi kvartālā, šķiet, gaišā dienas laikā.. Ja kas, viņu ir pilna Vecāķu pludmale. Konkrēti! Policija neliekas ne zinis, visa cerība uz Dombravu. Cerība! Tas viss LV mafijas hibrīdkara ietvaros! :D

• Haha 1

Mielestapa
Pirms 57 minūtēm , versatile teica:

Dombrava atriebsies, atņems tējkarotes Muceniekos.

Index of /images/thumb/d/db/Spoonkiller.jpg

• Haha 3

Neko vairāk kā nolikt karoti jau no viņa neprasa.

Athlons
pirms 5 stundām , Mielestapa teica:

Index of /images/thumb/d/db/Spoonkiller.jpg

Šitais džeks baigi Nergalu atgādina... :D

Jurkins
pirms 7 stundām , versatile teica:

atņems tējkarotes Muceniekos

Sabiedēji, viņi tak visu ēd ar rokām.

Un, starp citu, indieši ir netīreļi pilnīgi oficiāli. Jā! Viņu prezis pateica, ka viņš cerēšot, ka viņa tautieši turpmāk mazgāsies. (pļa, aizmirsu faktčekingu, tūlīt salas labs cilvēks piepisīsies)

pirms 5 stundām , AndrisBB teica:

Vaitad Dombrava māk lietot karoti? 

Kā Tu to domā? Uzasināt pret betona sienu un iedzīt Tev aknās?

• Kādas šausmas! 1

Ja indusi izmantotu tualetes papīru, sen nebūtu vairs neviena koka. Viņu reliģijā tā arī mācīts - ēd ar labo roku, tirsu slauki ar kreiso, nezinu neko par kreiļiem, bet vienai viņu dievietei ir pat četras, varbūt masturbēšanai :D 

Edited by aoma

Jurkins

Indusiem tak gan jau nevar tualetes papīru taisīt no jebkura koka. Vajag no svētā koka. Tātad - mūsu kokus vajag indijiski nozaimot, lai tie nebūtu svēti. Un vuaļā! 

Vienīgā problēma nezinu, kā nozaimot. Dvieļiem varētu kaut kā ar cūkām sasaistīt...

Pirms 13 minūtēm , aoma teica:

pat četras, varbūt masturbēšanai

daudzturbēšanai...

• Haha 2

Sievai restorānā daudz to dvieļu, olu čaumalas un zivju asakas vienkārši met uz paklāja, kaur arī uz galda ir tam domāts trauciņš, viņiem tas skaitās normāli...

Jurkins

Bet kādas gaudas pašreiz atskan no progresīvajiem purviem. Bāskervilas suns apvainojies līdz nāvei un, iespējams, jau pakāries. Žēl dzīvnieka.

Edited by Jurkins

Saprotu ka analfabētiem tam nav nekādas nozīmes, bet pakistāņi nav indusi un ir musulmaņi, islāmā nav dievības ar četrām rokām, jo tur dievību nav vispār, nevienas pašas :D

• Patīk 2

Te runa bija gan par indusiem, kas d.irsu slauka ar roku, gan muslimiem, opregeļis, "gudreli". Nav man pieņemami ne tie, ne tie. Esmu gan Korānu, gan Vēdas palasījis, arī Talmudu, ja zini, kas tas ir.

Edited by aoma
  • Haha 1

Jurkins
Pirms 7 minūtēm , hehe teica:

Saprotu ka analfabētiem tam nav nekādas nozīmes

A Tev ir nozīme ar cik locekļiem kurā vietā bija tas ...pļa , kā viņu... vo, muhameds? Musulmaņi? Jo labāk. Aplaistam ar cūku taukiem. 

Pirms 1 minūtes , aoma teica:

Esmu gan Korānu, gan Vēdas palasījis, arī Talmudu.

Joptvai, inteliģhents 🤣... 👍

p.s. nezinu, kam jānotiek, lai es korānu lasītu. Es huiņu bībeli pat rokās neesmu turējis. 

A man savulaik patika, vecas leģendas ar daudz dzīves gudrībām, vecā derība vispār viena šausmene, tikai nevajag tam akli ticēt :D 

P.S. Starp citu, talmuds reāli aicina iznīcināt gojus, korāns ir daudz miermīlīgāks.

Edited by aoma

Pirms 11 minūtēm , aoma teica:

Te runa bija gan par indusiem,

Nē, runa bija konkrēti par pakistāņiem :D

• Patīk 1

Jurkins

Pakistānas prezidents vēl nav nācis klajā ar ierosinājumu mazgāties.

pirms 23 stundām , 138 teica:

Jau saknē ideja braukt pār tādu tiltu ir tikpat spoža kā šo Vladivostokas čaļu parkošanās

1eca4faea7375de137e9ade54ec81639.png

Tā jau patiesība ir.

Citēt

REEVA ražotājs publisko izmeklēšanas rezultātus: salmonellas nav konstatētas

https://www.tvnet.lv/8509396/reeva-razotajs-publisko-izmeklesanas-rezultatus-salmonellas-nav-konstatetas

Man patīk, kā parāda, ka "satura mārketings" un Kompānija cenšas saglabāt savu tēlu.

• Patīk 1

Pirms 58 minūtēm , Jurkins teica:

Pakistānas prezidents vēl nav nācis klajā ar ierosinājumu mazgāties.

Ar "Tā vajag!" praksē tas tā nestrādā un no tā WC un siltais ūdens katra nabaga mājās neuzradīsies :D

Grossmeister
16.07.2026. , 22:43, 138 teica:

Vai tu uzskati, ka “ne tā paskatījās” ir jārisina ar plūkšanos sliktākajās zaļumbaļļu tradīcijās? Es neuzskatu. Par apmeklētāju drošību lielos tusiņos rūpējas apsargi. Priekš tā viņi tur ir.

Labi , ka ir apsargi , bet esmu iesaistījies savulaik kautiņos , tapēc ka uzskatīju ka tā vajag , man ir vairakas reizes lauzts deguns , naktīs krācu , bet , ja principā ir jāsitas , tad ir jāsitas .

• Patīk 2
  • Haha 1

pirms 8 stundām , Grossmeister teica:

esmu iesaistījies savulaik kautiņos , tāpēc ka uzskatīju ka tā vajag

Pēc diskusijām forumā skatoties, to nemaz tā nepateiksi?😀 Daži citi gan šeit varētu būt ne tikai ar ''lauztiem deguniem'', lai gan vairāk mūsu vēsturi atceroties?

pirms 12 stundām , aoma teica:

Te runa bija gan par indusiem, kas d.irsu slauka ar roku, gan muslimiem, opregeļis, "gudreli". Nav man pieņemami ne tie, ne tie. Esmu gan Korānu, gan Vēdas palasījis, arī Talmudu, ja zini, kas tas ir.

Iesaku pilnai bildei Bhagavadgītu vēl palasīt. Es pēc tās vairs iepriekš minētajiem nesaņēmos. 

• Haha 1

Grossmeister
pirms 3 stundām , jacobs teica:

Pēc diskusijām forumā skatoties, to nemaz tā nepateiksi?

Sen tas bija , es vispār esmu miermīlīgs , kaut gan tagadējā sieva saka , ka pa kopdzīves gadiem esot palicis borrzijs , laikam jau tie krieviskie agresivitātes gēni reizi pa reizei lien laukā .

• Haha 4

Indiešiem baigi atkarīgs no kuras kastas nāc. Esmu saticis un strādājis ar visām espējamā m, tur atšķirības ir kā aptuveni Vairu Vīķi Freibergu NATO samitā un Lieni Šomasi zem 0,7.

Bet nu tā kā pieminu Vairu un Lieni, tad tā arī starp baltajiem cilvēkiem, tikai apjomi Latvijā nav tik lieli ar latviešiem. 

Jebkurā gadījumā es labāk gribu sev kaimiņu mājā blakus normālu indieti nevis baltas ādas krāsas ruskij mir pārstāvi, kas saka, ka viss nav tik viennozīmīgi un kādreiz viņa senči šīs zemes valdījuši. Bet toties šis ir balts. 

• Patīk 3

Jurkins
pirms 18 stundām , hehe teica:

Ar "Tā vajag!" praksē tas tā nestrādā

Nu redz, indusi ir vienu soli augstāk - viņi gribētu (varbūt).

pirms 20 stundām , hehe teica:

Nē, runa bija konkrēti par pakistāņiem :D

Zin jau uzrakstīja - ir slānis indusiem kas tie paši pakiji vien ir.

Jurkins
pirms 4 stundām , Zin... teica:

normālu indieti nevis baltas ādas krāsas ruskij mir

Nevajag jau uzreiz galējībās iziet.🤣 Jā, un neko nezinu par indiešiem, neinteresē pilnīgi, bet šaubos, ka tie normālie indieši LV nonāk(tu) tādā veidā, kā tā smaržojošā varza.

pirms 20 stundām , Jurkins teica:

Man labāk patika Toma Klensija romāni

A man Frīdrihs Nīče, Zigmunds Freids un Alans Milns :)

Jurkins
Pirms 12 minūtēm , aoma teica:

Frīdrihs Nīče, Zigmunds Freids un Alans Milns

Nē, sorry, neesmu tik inteliģents. Jaunībā prāta aptumsuma brīdī mēģināju Nīčes kaut ko, pat neatceros ko lasīt... paldies, paldies... 

Pirms 8 minūtēm , Jurkins teica:

Nē, sorry, neesmu tik inteliģents.

Varbūt jāsaka: Atvaino, vēl neesmu tik daudz izdzēris? 😀

• Haha 4

Jurkins

Eh, @jacobs, nu es mēģināju tā aplinkus, bet tagad jāatzīst, ka vienmēr nolūztu pirms paspēju ķerties pie Nīčes.

• Haha 3

Man senčiem bija tāda grāmata ar jautājumzīmi uz vāka - "Nepieradināta prāta spēles", neatceros vairs autoru. Tā gan varēja nonest smadzenes, tāpēc drīkstēju lasīt tikai vecātēva klātbūtnē, bet nu varbūt tāpēc mani ir grūti paķert "uz muļķi", esmu neticīgais Toms :D 

Pirms 13 minūtēm , Jurkins teica:

ka vienmēr nolūztu pirms paspēju ķerties pie Nīčes

Domāju, vismaz ar vienu aci, lai nedubultojās, vēl var pagūt palasīt?😀

Pirms 2 minūtēm , aoma teica:

"Nepieradināta prāta spēles", neatceros vairs autoru.

MI kopsavilkums

Filozofijā šāds apzīmējums nav oficiāls darba nosaukums, bet gan alegorija. Visticamāk, tā ir atsauce uz vācu filozofa Imanuela Kanta monumentālo darbu, vai arī tas ir populārs vārdu salikums, kas apraksta prāta spējas radīt filozofiskas ilūzijas.
  • Patīk 1

Jurkins
Pirms 11 minūtēm , jacobs teica:

vismaz ar vienu aci, lai nedubultojās, vēl var pagūt palasīt?

Zini, nevelk. Zinu, ka daudzi lasa un "mācās" visādu viedos, gan īstus gan pseido, lai celtu pašapziņu(?) vai pašapliecinātos vai varētu paspīdēt vai... hvz. Man nevajag.

Share

• Create New...