Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

Pirms 5 minūtēm , Jurkins teica:

@e = d, Tu lieto groku? 🤣 Mēs gan ar čatiņu tikko RapidSCADA apspriedām un preparējām 🤣.

Es tā lēnām ar jaunām lietām, pagaidām vēl pie xhamster turos. 

• Haha 4

Jurkins
Posted (edited)
Pirms 40 minūtēm , Racer teica:

Tu dzīvo burbulī?

Zini... var teikt, ka jā. Ne jau negribētu, lai pasaule mainās, bet redzu, ka tas nav reāli. Mēģinu organizēt dzīvi tā, lai man noliktais laiciņs, cik nu tas no manis atkarīgs, būtu man komfortabls. Tu taču saproti, ka pēc tam būs NEKAS. Un kāpēc būtu par to jādomā?

Ar to donkihotismu ir tā - vēl nesen bija 🤣, bet tagad kaut kā pofig uz tām vējdzirnavām. Nu griežas viņsa tur kaut kur. Nu i lai griežas. Bet lai nemēģina nākt manā komforta zonā. 

🤣Esi ievērojis, ka es nekādi nereaģēju uz lombardradījuma jelkādām aktivitātēm? Manā realitātē tā sūda vienkārši nav.:yes4:

Pirms 34 minūtēm , e = d teica:

pagaidām vēl pie xhamster turos

WoW! Mūsējais! 👍

Edited by Jurkins
  • Kādas šausmas! 1

inteens
Pirms 2 minūtēm , e = d teica:

xhamster

man patīk nudevista🙂

• Haha 1

Pirms 20 minūtēm , Racer teica:

doma ir nevis uzspiest savu viedokli, bet piespiest cilvēkus padomāt un analizēt kas un kāpēc notiek

Bezcerīgi... Ar varu mīļš nebūsi, iedod bezmaksas banānus, momentā parakstīs visu, ko vajag.

Pirms 1 minūtes , aoma teica:

Bezcerīgi... Ar varu mīļš nebūsi

Vari aizstāt @Racer teiktajā vārdu “piespiest” ar “motivēt” vai “iedrošināt”, kas varbūt vairāk atbilst tam, ko viņš vēlējās teikt.

Tur vajag smadzenes, kuru lielākajai daļai ir stipri maz. Galvenais, ka izdevīgi un lētāk.

Jurkins
Pirms 9 minūtēm , aoma teica:

iedod bezmaksas banānus

Skaidrs. Cilvēks taču esot no pērtiķa sanācis. Es gan neatbalstu šo teoriju. Pērtiķi ir normāli radījumi, kuri laimīgi dzīvo kokos, nevis, pļa, par varītēm veido pievienoto vērtību un izgudro visādus derivatīvus. Nu ja nu vienīgi stulbākie nokāpa no koka. Un re kas iznāca.

Pirms 4 minūtēm , aoma teica:

kuru lielākajai daļai ir stipri maz

Neteiktu ka lielākajai, lpv+sv reitingi ir knapi piektdaļa populācijas.

Pirms 2 minūtēm , Jurkins teica:

laimīgi dzīvo kokos, nevis, pļa, par varītēm veido pievienoto vērtību

Nav tiesa, viņi pamanās lietot instrumentus (ar kociņu makšķerē ārā skudras no pūžņa, vai kādus tur kukaiņus). Un brīvi pieejami bezmaksas banāni viņiem patīk. Kņigu čital, mņeņije imeju!

https://www.luta.lv/books/cilveka-ena-dzeina-van-lavika-gudola-zinatne-vkpskvt72f9j9fuu6kwnongt

inteens
Pirms 4 minūtēm , aoma teica:

padomāt un analizēt

Lai domātu un analizētu, vajag datus, un laiku. Man nav piezīmju grāmatiņas, kurā atzīmeti visi esošās valdība sastrādātie kosjaki.  Varbūt kāds var uztaisīt izvērstu referātu par to iekš pdf

Jurkins
Just now, inteens teica:

analizētu

ja no vārda anal, tad katrs progresīvais var.

Jurkins
Posted (edited)
Pirms 6 minūtēm , inteens teica:

pdf

Zini, kad kādreiz mūsu angļu partneri man sūtīja specenes iekš pdf, es no visas sirds novēlēju visbriesmīgāko un mokošāko nāvi tam tupenim, kurš viņiem iedeva pdf redaktoru - pļa, tabulu saglabāt jpeg un ielikt pdf...

Pirms 3 minūtēm , inteens teica:

Tu nevari?

Es neesmu progresīvais un to vietu, kuru minēju, imantoju tikai virs balta fajansa... brīvā dabā baigi reti.

image.png.a0ca1b5efc9b0872fc42204dd0ca90c8.png

Edited by Jurkins
  • Haha 2

inteens
Posted (edited)

Es gribēju tikai sacerējumu par augšminēto tēmu. pdf likās zolīdāk, poh, raksti wordā.

Smuki, ar ievadu, iztirzājumu un nobeigumu.

Edited by inteens
  • Haha 1

Jurkins
Pirms 16 minūtēm , inteens teica:

Smuki, ar ievadu, iztirzājumu un nobeigumu

Tu pat iztēloties (viserotiskākajos sapņos) nevari, cik rupji šie trīs vārdi bija videnes laikos.

• Haha 2

pirms 19 stundām , 138 teica:

lielākajai, lpv+sv reitingi ir knapi piektdaļa populācijas

Parasti vismaz puse neaizvelkas līdz iecirkņiem, tas viens.

Lielākā daļa dīvaiņu atbalstītāju ir mantiski ieinteresēti, vai pilnīgi "sprīdīši", tas divi.

Padomājiet, kāpēc vienotība tik ilgi turas, ierēdņi ir apzinīgi, iet vēlēt. Ja grib saglabāt darbu, jābalso par vienotību, tas trīs.

• Patīk 2

Pirms 25 minūtēm , aoma teica:

Parasti vismaz puse neaizvelkas līdz iecirkņiem, tas viens.

Uz to pusi gan ir, bet ne gluži tik traki. Iepriekšējās Saeimas vēlēšanās aizvilkās 59.14%, pēdējās pašvaldību -  46.97%.

Neskaldi matus, ja aptaujātu plato galu, tur vispār būtu dieva zīmes, daudzi joprojām nezinātu, kas ir premjers un kas prezidents. 

inteens
Posted (edited)
pirms 19 stundām , Jurkins teica:

cik rupji šie trīs vārdi bija videnes laikos

Varētu padomāt, ka mācījies klasē ar literāru.. literatūras novirzienu, hvz, kā pareizi, un sacis/eseja jāraksta ik pārdienas.

Es savus garadarbus ar mokām izvilku līdz 3 burtnīcas lapām, kamēr meitenes bez problēmām pievālēja pusburtnīcu:haha:

Edited by inteens
  • Haha 1

Attieksme atšķīra māksliniekus no raupjiem darba rūķiem :D 

Jurkins
Posted (edited)
Pirms 50 minūtēm , inteens teica:

Varētu padomāt, ka mācījies klasē ar literāru.. literatūras novirzienu

Pareizi ir teikt ar "literatūras novirzi"... tfu, fu, fu, lai dies nogrābstās... es gāju matemātikas klasē. Bet, pļa, ja man jāraksta kaut reizi mēnesī, joptvai, ar ievadu, iztirzājumu un nobeigumu, tipa... kādu ietekmi Kristīnes lēmums izvēlēties žūpu Edgaru atstāj uz manas personības veidošanos... da joptvai... tādu pašu kā uz lamantīnu vairošanos smilšainajās pludmalēs Jaunzēlandē ... 

p.s. vienreiz šitā pateicu, nezināju, ka učene stāv aiz muguras... :jump:

Jā, un atceros, ka bija reiz jāraksta "pārsprieduma tipa...joptvai, vairs neatceros kas" un man nodevās (zub daju, ka nejauši) kopā ar melnraksta pirmo lapu, kur bija lieliem burtiem "MURGOJUMA TIPA VERVELĒJUMS".

Edited by Jurkins
  • Patīk 1
  • Atbalstu 1

Man gramatiku iedzina pamatskolā, videnē neesmu gājis, tehnikums un Jelgavas lauķene, tur neviens vairs baigi mozgas nefisa.

Jurkins
Posted (edited)
Pirms 37 minūtēm , inteens teica:

līdz 3 burtnīcas lapām

Dievs pasargi mani... 3 lapas... 🤥

@aoma, gramatika nav rakstīt uz 3 lapām par "maniem pārdzīvojumiem lasot Mirdzas Ķempes agrīnos romānus sveču gaismā". Gramatika ir stingri klasificēta tāpat kā matemātika. Neinteresanta, bet tur ir viss skaidrs.

Edited by Jurkins

Posted (edited)

Labi saprotu Tevi, man par brīnumu padevās gan tas, gan tas :) 

Būtu redzējis manas gada atskaites, ka kolhozs iet voloģas ceļu, visi plāni ir pārpildīti un piecgadi mēs varētu sasniegt divos gados, toreiz tā bija norma :D 

Edited by aoma
  • Haha 1

Pirms 28 minūtēm , aoma teica:

Neskaldi matus, ja aptaujātu plato galu, tur vispār būtu dieva zīmes, daudzi joprojām nezinātu, kas ir premjers un kas prezidents. 

Nu nav tik bēdīgi platajā galā. Jā, ir sūnaini, bet pēdējos gados tur kustina tautu entuziaisti. Jāņem vērā arī tas, ka tur īsti darboņi ir, lai gan grūti viņiem. Es par Plato galu! Vispār man izrādādās čangalu saknes, tas daudzko izskaidro bezjēdzīgās diskusijās ar jums, biedri... :D

• Haha 2

Es esmu ceturtdaļ čangals, vectēvs no Ludzas, laikam būs jāsaņemas un jāaizbrauc.

Jurkins
Pirms 9 minūtēm , aoma teica:

laikam būs jāsaņemas un jāaizbrauc.

3,14ģec, turies, Ludza....

• Haha 1

A man ir attiecīgs vecums, brīžiem reizēm uznāk baigais sentiments, turās Cesvaine un Uguņciems Talsos :D 

Lepnie vidzemnieki, protams.

Pēc gada melnu muti darbiem pie zemo cenu memoranda atelpa nebūs :D

Attiecīgi Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) aicinās granulu ražotājus brīvprātīgi apņemties palielināt ražošanas jaudas, nodrošināt skaidru cenošanas politiku un atbildīgi izturēties pret vietējā patēriņa nodrošināšanu.

Sagaidu, ka nozare sapurināsies un negaidīs, līdz valsts viņus piespiedīs. Tas ir gan nozares reputācijas jautājums, gan uzņēmumu atbildības jautājums pret Latvijas iedzīvotājiem.

raiviic

Vismaz man 11:03 viss OK, varbūt problēma novērsta.

TOoMoOT
Pirms 9 minūtēm , Racer teica:

Man šitāds rādās:
image.png

Varbūt nesen atjaunoja domain, bet visi dns serveri vēl nav uzķēruši. Varbūt vērts pamēģināt atvērt ar browsera incognito. logu.

• Patīk 1

Neiet arī ar dažādiem browseriem un incognito

jacobs

LMT internets, viss strādā ar dažādiem browseriem.🙂

Sportacentrs man arī strādā. Laba ziņa - Ostapenko jauktajās dubultspēlēs vinnēja Vimbldonā. :)

Share

• Create New...