Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

Nu jauki, jampadraci mazu uztaisīju, īstnībā man diezgan po par to visu, bet paprovacēt izdevās. Paldies par ņemtni, biedri! 😀😎

• Patīk 1

versatile
Pirms 5 minūtēm , Racer teica:

īstnībā man diezgan po

mhm, mhm. Kas, la nopublicēja jaunu rakstu, ka viss šitas nav nemaz tik traki?

• Haha 2

Tā jau bija ēsma diskusijai. :D

Slēpts jau tas netiek, ir publicēts, re, medijos, var arī skolā apspriest, ja kāds vēlas, uz priekšu. Varbūt ne ar pirmklasniekiem. Tas pats raksts ir arī nedzeltenā LSM, tikai bez virsrakstā pieminētiem peļņas nolūkiem. Es tik brīnos, kāds bija biznesa modelis, dārkwebā tirgoja video, vai klātienē skatītāji no Šveices maksāja par ieejas biļetēm? 🧐

Kādā mazāk liberālā valsts iekārtā, kur, kā jurkiniem patīk, nebūtu dragkvīnu un nepublicētu dzejoļus par tētiem kas krāso nagus, šādi gadījumi, man ir tādas aizdomas, vai nu nenonāktu nekur tālāk par klačām starp fermas slaucējām, vai ja arī nonāktu, tad prese par to nerakstītu. Bet tagad ir kriminālprocess, un ir medijos. :good:

• Patīk 1

Te gan jau kā reiz izglītības sistēmas nepilnības. Pastāsta, ka dzīvniekus mīlēt vajag un ir svarīgi. Tomēr, visādu puritāņu un tradicionāļu iebildumu dēļ, nepastāsta detaļas - cik tālu mīlēt ir labi un kur daļai sabiedrības sākas iebildumi.

• Haha 3

1 stundu atpakaļ, 138 teica:

par tētiem kas krāso nagus

Tie ir gēni. Krāsojuši ir vienmēr, mūsdienās retāk tas iespējams, tad nu aizvieto 👍 :D

FB_IMG_1783350910565.jpg

• Haha 4

versatile
1 stundu atpakaļ, 138 teica:

Kādā mazāk liberālā valsts iekārtā

jā, bet tagad ar nav labi - viss, kas atļauts man, ir atļauts arī Pēterim, un tā nu gan nav lab! Vajag tā, lai man var vairāk, nekā viņam!

• Haha 2

rooyar
Posted (edited)
pirms 10 stundām , strawberry8 teica:

kad arzemju kompanijas ieveros lv likumus? 

Protams, neievēro, bet, protams, sodu arī nepatīk maksāt, piemēram, EU....

Edited by rooyar

Jurkins

Var patikt vai nepatikt Kulbergs, bet vistupākie kretīni tie, kas tagad labsajūtā... nu vo, nesanāca viņam nekas, es tak teicu...

Nē, tas nav tiešs mājiens uz @e = d, viņš tikai konstatē faktu pagaidām.

Lai kaut kas sanāktu :

1. Nopirkt labu REBu.

2. Izsludināt ARNP lielo sapulci.

3. Ar to REBu novirzīt pāris iskanderus uz to sapulci.

AndrisBB
Posted (edited)

Būtu uzrakstījis kas tas ARNP pa zvēru ir, ko te piemin katrā otrajā postā, savādāk tiem kas tankā jāmin. 😂 Vai tikpat labi kas ir REBi.

Google neko neatrod. 

Edited by AndrisBB
  • Haha 1

Jurkins

Ai, tak labi, lietošu turpmāk REP.

ARNP - Augstas Raudzes Neaizvietojamie Profesionāļi.

AndrisBB
Posted (edited)

Tas ir kas - Suverēnā Vara 😂

Vai analogs tam par ko parasti visi Farāžisti, Trampisti cepās - Deep State, jeb nenotveramais 'Establišments'?

Edited by AndrisBB
  • Haha 1

Pirms 26 minūtēm , AndrisBB teica:

Tas ir kas - Suverēnā Vara

Nē, ar to viņš domā burtiski “profesionāļus”, nu tādus kā RB vadību, SIF un vēl visādus “jenotības piesūcekņus”. Nu jā, savā ziņā “esteblišmentu”.

Bet kas ir REB un REP? 🤷🏻‍♂️

Pirms 28 minūtēm , AndrisBB teica:

Tas ir kas - Suverēnā Vara 😂

Tur tak tagad vēl klāt Jaunlatvieši. Reitings augsts - baigi skumji paliek apzinoties cik daudz ir cilvēku, kas pavelkās uz pilnīgi tupu populsmu. Tas ka mēs te plēšamies par vērtībām - kreisie, konservatīvie utt. ir kaut kas pavisam cits, tur ir bēdu ieleja. :(

• Patīk 3
  • Atbalstu 1

Tie ir, visdrīzāk, līdz galam nerealizējušies cilvēki, kuri dzīvo pārliecībā, ka dolbajobi kaut ko spējīgi vērst pa labu.

jacobs
Pirms 42 minūtēm , ggg97 teica:

līdz galam nerealizējušies cilvēki

Tad jau līdz galam realizējies cilvēks būs uz mūžu notiesāts zeks?😀

• Haha 2

pirms 3 stundām , AndrisBB teica:

Vai tikpat labi kas ir REBi.

Google neko neatrod. 

Pieminēts ar iskanderu novirzīšanu, angliski tad jau EW. Uz iskanderiem gan tas īsti nestrādā.

versatile

Screenshot_20260707_162157_Threads.thumb.jpg.705134b537cc2336c9bd2350fe59824e.jpg

Te arī skaidrojums, kāpēc tik daudziem tas dzejolis nepatīk.

Jo visa pārējā mūsu literatūra saka - nožēlojams - tas ir labi, vismaz nav bagāts. Nav ko labi justies, tāpat būs slikti.

A te, redz, dzejolis kādam liek justies saredzētam un mazāk nožēlojami. Kā tā var?!

• Patīk 1

Pirms 49 minūtēm , versatile teica:

A te, redz, dzejolis kādam liek justies saredzētam un mazāk nožēlojami. Kā tā var?!

Kādā veidā? Tipa atklāsme ka tēti dzer? Viņa raksta nevis ka liekas, bet ka liekas ka liktos. Tas nav viens un tas pats :D

pirms 4 stundām , Racer teica:

skumji paliek apzinoties cik daudz ir cilvēku, kas pavelkās uz pilnīgi tupu populsmu

Manā radu un paziņu lokā tieši tas pats - kad pajautāju, kur jūs sagrābstāt visu šo infantilismu?, atbilde ir sāņus vērsts skatiens un lūpas, savilktas šleifītē... Ķipam, ko tu ar savu izglītību vispār saproti :D

• Bēdīgs 1

Jurkins
pirms 5 stundām , Racer teica:

baigi skumji paliek apzinoties cik daudz ir cilvēku, kas pavelkās uz pilnīgi tupu populsmu.

Jā, tas brīdis, kad saproti, ka pasaule apkārt nav tāda, kā tavā burbulī - kur neviena sieviete nesmēķē, vīrieši smēķē gandrīz nemas, ar alkoholu problēmas nav nevienam, sievas (vai civilsievas) nesit, bērni beidz skolas un iziet normālā dzīvē u.t.t.

Pirms 23 minūtēm , aoma teica:

Manā radu un paziņu lokā tieši tas pats - kad pajautāju, kur jūs sagrābstāt visu šo infantilismu?, atbilde ir sāņus vērsts skatiens un lūpas, savilktas šleifītē... Ķipam, ko tu ar savu izglītību vispār saproti :D

Es pieeju filozofiski -nu ir bēdīgi, bet skatos pozitīvi/cerīgi. Vēsture pierādījusi, ka sabiedrība attīstās pa spirāli, mēs vienkārši neesam tās labākajā posmā. Norimsies gan kreisais, gan labējais populisms un saprāts atgriezīsies. ;)

• Atbalstu 1

Jurkins

Tā tas vienmēr ir bijis un vienmēr būs. Atslēgas vārds - cilvēks.

• Patīk 1

Zin...

Man jau vienkārši šķiet. Ka šīs šausmas ir tādēļ, ka sociālos tīklus māk kā progresīvie tā jaunlatvieši, galvenais ir - kurš skaļāk. 

Otrkārt, "jaunlatviešu" tipam ir ļauts skaļi izteikties un neviens toleranti viņu nenoliek pie vietas. 

Treškārt, cilvēki, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem amēbas apstrādā 

Bet šis jau ir vairākas reizes ticis apmuļāts.

Gan jau piegrieziis skābekli visam šim kaut kā.... Cerams 

Mana vīzija - MI filtrēs "sensācijas" un neļaus publicēt pēdējo sūdu, vai vismaz pieliks klāt kontekstu 

• Patīk 1

Pirms 38 minūtēm , Zin... teica:

neviens toleranti viņu nenoliek pie vietas

Man patīk šis modes vārdiņš - "tolerants". Ir šlaka, kas, kamēr nedabūs ar ķieģeli starp acīm, neapstāsies, citu argumentāciju viņi nesaprot. Buldozeru, tāpat kā tanku, var apturēt ar mīnu, vai kamēr degviela beidzas.

• Patīk 1
  • Atbalstu 1

Jurkins
Pirms 2 minūtēm , aoma teica:

Man patīk šis modes vārdiņš - "tolerants".

Esam tur, kur esam arī tāpēc, ka drīz pat pret vēzi vajadzēs toleranti izturēties. 

Jurkins

Pirms 6 minūtēm , Jurkins teica:

jebanātu kantoris LSM. To varzu vajag vienkārši fiziski likvidēt.

Tu aicini uz visu LSM žurnālistu nogalināšanu, pareizi sapratu?

Hallo, VDD? 💁🏻‍♂️

Nepublicēt šo ziņu (kurai ir LETAs relīze!) - piekrītu, īpatnēja redakcionāla izvēle, un paldies, ka mums to pastāstīji.

Pirms 27 minūtēm , aoma teica:

Buldozeru, tāpat kā tanku, var apturēt ar mīnu, vai kamēr degviela beidzas.

Šim izbeidzās radiators.

Jurkins
1 stundu atpakaļ, Zin... teica:

MI filtrēs "sensācijas"

Esiet ievērojuši, ka čatiņš ir toleranti empētiski iekļaujošs, turpretī groks tāds (gandrīz kā es 🤣)...

Jurkins

@e = d, Tu lieto groku? 🤣 Mēs gan ar čatiņu tikko RapidSCADA apspriedām un preparējām 🤣.

pirms 1 stundas , Jurkins teica:

Jā, tas brīdis, kad saproti, ka pasaule apkārt nav tāda, kā tavā burbulī - kur neviena sieviete nesmēķē, vīrieši smēķē gandrīz nemas, ar alkoholu problēmas nav nevienam, sievas (vai civilsievas) nesit, bērni beidz skolas un iziet normālā dzīvē u.t.t.

Tu dzīvo burbulī? Es mazliet paskatos kas apkārt notiek ārpus burbuļa un domāju kā izmainīt pasauli. Galvenā doma ir nevis uzspiest savu viedokli, bet piespiest cilvēkus padomāt un analizēt kas un kāpēc notiek. Pagaidām gan bēdīgi, esmu kā Dons Kihots ar vējdzirnavām, bet plinti vēl krūmos nemetu. ;)

• Atbalstu 1

Jurkins

Ievērojāt vēl vienu lietu? Kur ir runa par dročišanu, tur tūlīt lombardnieks atbalsta.:dance3:

• Haha 1
  • Kādas šausmas! 1

Share

• Create New...