AndrisBB Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) Pirms 18 minūtēm , zeds teica: Es protams nebiju rīdzinieks , bet mums skolā bija pilnībā nokomplektēta datorklase ar BK0010 un DVK2 saslēgtiem tīklā. Nebij jau jābūt pat ne maz-pilsētniekam. Mums laukos/ciemā bij klase ar BK0010/DVK2 tīklā, kautkādi 20. Varēja palaist sistēmu Rīga un močīt spēles 😂 Bolder Dash un Lode Runner gāja uz urrā Edited April 8 by AndrisBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 8 Share Posted April 8 https://www.tvnet.lv/8447788/video-riga-autobusi-noteiktas-situacijas-iegus-tramvaja-prieksrocibas interesanta izmaiņa. Ņemot vērā, ka cilvēki nemēdz sekot līdzi CSN izmaiņām (sveiciens visiem "velo pāri gājēju pārejām jāstumj un jābrauc metru no labās brauktuves malas" adeptiem), domāju, ka vienam otram būs rūgta mācība tajos dažos krustojumos, kur šis ir aktuāli. Cerams, tikai par bleķu tiesu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted April 8 Share Posted April 8 pirms 1 stundas , versatile teica: ka vienam otram būs rūgta mācība tajos dažos krustojumos, kur šis ir aktuāli. ne tikai krustojumos no CSN " 69. Ārpus krustojumiem, kur tramvaja sliežu ceļa klātne šķērso bezsliežu transportlīdzekļu brauktuvi, pasažieru sabiedriskajiem transportlīdzekļiem, kas brauc pa tramvaja sliežu ceļa klātni, ir priekšroka. (MK 24.03.2026. noteikumu Nr. 171 redakcijā) " 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoma Posted April 8 Share Posted April 8 pirms 8 stundām , versatile teica: cilvēki nemēdz sekot līdzi CSN izmaiņām Joprojām pilni ceļi ar cilvjiem, kas 90"tajos sapirka tiesības. Man kaut kad paziņa, kafejnīcas īpašniece tā arī pateica - noteikumus nezinu, bet man ir x5, gan jau citi pavāksies malā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigus Posted April 8 Share Posted April 8 Nu ne tikai tādi. Paziņa teica, ka tiesības dabūja armijā dienējot. Vajadzēja tikai ar KrAZu macēt uzsākt braukt. Neiedeva tiem, kas ielika ne tajā robā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 8 Share Posted April 8 Redz, mums te Tramps traucē dzīvot... tai pat laikā: "Atkal mainās par "Rail Baltica" īstenošanu Latvijā atbildīgās "EDzL" vadība. Satiksmes ministrija valdes priekšsēdētāja amatā uz laiku iecēlusi Mārtiņu Ķeņģi, bijušo "Latvijas dzelzceļa" valdes locekli, kurš no iepriekšējā amata pērn atkāpās pēc tam, kad sāka vērtēt vairāku darbinieku iesniegumu par Ķeņģa izvērsto mobingu." Kārtējais apliecinājums, ka sazvērestību teorija par "deep state" nav nekāda teorija, bet balta patiesība. Tā "deep state" ir visa šitā Augstas Raudzes Neaizvietojamo Profesionāļu varza, kura migrē pa sili šurpu turpu. Viņus no siles dabūt prom var tikai ar kājām pa priekšu. Bet tā kā mēs esam likumpaklausīga tauta un respektējam kriminālkodeksu, tad jāgaida, kad atnāks dāma ar izlkapti. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted April 8 Share Posted April 8 Pirms 14 minūtēm , Aigus teica: Neiedeva tiem, kas ielika ne tajā robā. Neatceros nevienu, kurš būtu sajaucis un ielicis persikā. Es tiesības dabūju vidusskolā, mācību kombinātā. Tikai 90-tajos, kad tiku pie sava auto, pārliku uz B kategoriju. Un tā arī CSN neesmu pārlasījis, kaut arī mēģinājumi bijuši. Braucu gandrīz katru dienu, tai skaitā pa Rīgu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 8 Share Posted April 8 Pirms 20 minūtēm , Jurkins teica: Redz, mums te Tramps traucē dzīvot... tai pat laikā: Pirms 22 minūtēm , Jurkins teica: priekšsēdētāja amatā uz laiku iecēlusi Mārtiņu Ķeņģi Un? Divas problēmas vienlaicīgi nevar būt? Tramps viļņojot globālo ekonomiku ietekmē Latviju vairāk nekā visi tie bāleliņu blati, kurus tu savās fantāzijās klapē. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) Pirms 10 minūtēm , ggg97 teica: Un tā arī CSN neesmu pārlasījis 🤣 Man pat mēģinājumi nav bijuši. Bet es jau toreiz sapratu, ka CSN ir tādu bērnībā smagi apbižotu nelaimīgu cilvēciņu sarakstīts vervelējuma tipa savārstījums... tipa, ja 20m attālumā no dzelzceļa pārbrauktuves nav tunelis un tur neiet govis, tad tur apstāties drīkst, bet tikai tad, ja nenāk tramvajs un luksoforā aiz stūra deg dzeltenais. Tagad nāk smiekli ar kādu kaislīgu paštīksminākšanos pasniedzējs mēģināja noķert mūs uz kļūdām šitādos (pārspīlēju protams) gadījumos. Just now, TOoMoOT teica: Un? Jā, Trampa acī skabargu redzam, bet savā baļķi nē. Tā, izskatās, ir arī Tava problēma. Redzi, Trampu mēs nekādi nevaram ietekmēt, bet dzīvi savā ciematā gan varētu. Bet tak Tramps SUKA! Edited April 8 by Jurkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 8 Share Posted April 8 Pirms 13 minūtēm , Jurkins teica: Redzi, Trampu mēs nekādi nevaram ietekmēt Taisnība Tev ir. Tikai nesaprotu, kāpēc Tev vienmēr dibenā krampis iemetās, kad par viņu runā. Par lietām, kuras nevaram ietekmēt nedrīkst runāt? Kādam ir izklaidējoši, citam terapeitiski, bet padiskutēt par Trampa stulbumu nav ne vainas. Nu.. ja vien neesi Jurkins, tad gan ir uzreiz krampis dibenā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 8 Share Posted April 8 Just now, TOoMoOT teica: Tikai nesaprotu, kāpēc Tev vienmēr dibenā krampis iemetās, kad par viņu runā. Par krampi dibenā gan jau Tu visu zini, ja tik pārliecinoši uzstājies. Redzi, es jau varēju iztikt bez tā pirmā teikuma. Vienkārši prikola pēc man patīk kaitināt empātiski tolerantos. Tāpēc tas "Tramps SUKA". Lai cik es nebūtu vīlies Trampā... garš saraksts, ja tiešām vēlies zināt, dod ziņu, pārvarēšu slinkumu un uzrakstīšu, joprojām uzskatu, ka demokrātus vispareizāk būtu noslīcināt Atlantijas okeānā. Vai Klusajā, kas nu tuvāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 8 Share Posted April 8 Pirms 6 minūtēm , Jurkins teica: vīlies Trampā... garš saraksts, ja tiešām vēlies zināt, dod ziņu, pārvarēšu slinkumu un uzrakstīšu Uzraksti! Savādāk visu laiku te komunicē un ik pa laikam arī pārmet citiem, ka neviens tevi nesaprot, pārprot vai nepareizi interpretē. Pirms 9 minūtēm , Jurkins teica: joprojām uzskatu, ka demokrātus vispareizāk būtu noslīcināt Ja tava vēlēšanās piepildītos, tad kas tieši ASV uzlabotos? Politisks monopols Trampa komandai, kura, domājams abi piekrītam - ir lielākais ļaunums no abiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted April 8 Share Posted April 8 trampa komandā nav geju 🥹 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted April 8 Share Posted April 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 8 Share Posted April 8 Just now, TOoMoOT teica: Uzraksti! Pļa... es cerēju, ka izsprukšu... nu ko...😟 Tātad: Piirmajā prezidentūras laikā antifu un blm vajadzēja nošaut. Izvest Nacionālo gvardi ielās un nošaut nakuj visus melnos veikalu demolētājus un baltos antifa idiotus. Noņemt federālo finansējumu un nahrenizēt visas federālās programmas visām pašvaldībām, kuras slavināja svēto floidu. Cīņu ar kontrabandistu laivām veikt nevis kampaņveidīgi bet masīvi. ICE darbību izvērst nevis demokrātu cietokšņos, bet vispirms republikāņu štatos. Demokrātiem nogriezt visas federālās subsīdiju programmas, lai tiek paši galā ar saviem ruberoīdiem. Absolūti nevajadzēja iet uz trulu konfrontāciju. Izstāties no ANO. Un tā bezjēdzīgā pat kaitīgā organizācija vienkārši pazustu. Eiropiešiem vajadzēja iedot iekšās, bet ne tā, kā tas notika. Neprasi kā, nezinu, bet ne tā kā tas notika. Eiropa bija pelnījusi spērienu pa dibenu. Vienkārši neievērot Izraēlas darbības un ignorēt tolerantās Eiropas bļāvienus par Izraēlas darbībām. Tagadējais Irānas farss. Pirms 10 minūtēm , TOoMoOT teica: Ja tava vēlēšanās piepildītos, tad kas tieši ASV uzlabotos? Nezinu. Bet iedomājies, cik tālu bija novesti ASV vēlētāji, ka viņi nobalsoja par Trampu. Tu taču neiebildīsi, ka vēlēšanas bija demokrātiskas. Jeb iebildīsi? Latvijā ir līdzīgi. Es pagājušajās vēlēšanās balsoju par jenotību. Jeb pareizāk - es balsoju par, manuprāt, mazāko ļaunumu. Tagad es bez sirdsapziņas pārmetumiem visu jenotību... (kurš tur pants par masu slepkavību?), pat ar baudu noskatītos kā tie mērgļi mirst... Bet es joprojām uzskatu, ka toreiz darīju pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 8 Share Posted April 8 Pirms 7 minūtēm , Jurkins teica: Tātad: Uii.. Tev besī, ka sūdzas par Trampu, kurš mums ir faktiski piedir$is avenes, bet tev pašam tāds naids iekšā vārās par ASV minoritāšu kustībām, kuras redzēji video, kā citiem peidir$h avenes? Nu labi.. Paldies par sarakstu, bet būšu atklāts un teikšu, ka baigi ož, ka tu balsti visu savu uztveri par ASV politiku uz krievu izplatītām puspatiesībām. Pirms 17 minūtēm , Jurkins teica: iedomājies, cik tālu bija novesti ASV vēlētāji, ka viņi nobalsoja par Trampu. Tu taču neiebildīsi, ka vēlēšanas bija demokrātiskas. Jeb iebildīsi? Absolūti neiebilstu. Demokrāti pakāsa demokrātiskās vēlēšanās. Tāpēc man ir lielāks riebums pret MAGA nekā pret Trampu. Viņiem arī tika pielietas pilnas ausis ar medu jeb puspatiesībām, kurām gribās ticēt. Un kāpēc gribās ticēt? Tāpēc, ka demokrāti riebjās. Demokrāti paši izraisīja to riebumu nevis kāds cits. Kā arī protams ārējā ienaidnieka kārtiņa vienmēr nostrādā. ASV gadījumā - nelegālie imigranti.. Tagad liekas, ka tā būtu mazākā problēma uz visu pārējo fona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted April 8 Share Posted April 8 Var visu palagu noisināt - Tramps nav vēl izraisījis pilsoņu karu Tramps vēl nav safisis jebkādas pēdējās attiecības ar pārējiem pasaulē Par to dusma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 8 Share Posted April 8 Just now, TOoMoOT teica: uz krievu izplatītām puspatiesībām. Var konkrētāk? Jeb Tu arī esi no tiem apdāvinātajiem... ja ne "kik, kis kauns", tad esi kremlins?🤣 Bet zini, es te parasti par Trampu kaut ko iemetu vairāk lai pakaitinātu empātiskos tolerastus. Es Amerikā nekad nedzīvošu un īstenībā jau pofig, bet nu piedod, ja vari, ka man patīk, ja narkotirgotājus spridzina. Un nenoliegšu, ka man patīk, ka transdženderisms un cita lgbt huiņa ir krietni pieklususi masu dezinformācijas līdzekļos. Bet tas viss pofig. Varbūt beidzam kasīt Hondurasu un atgriežamies pie dzīves Latvijā? Pastāstiet man kā Tramps traucēja 10+ gadus būvēt RailBaltic. Suka, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcane Posted April 8 Share Posted April 8 pirms 1 stundas , ggg97 teica: Neatceros nevienu, kurš būtu sajaucis un ielicis persikā. Es tiesības dabūju vidusskolā, mācību kombinātā. Tikai 90-tajos, kad tiku pie sava auto, pārliku uz B kategoriju. Un tā arī CSN neesmu pārlasījis, kaut arī mēģinājumi bijuši. Braucu gandrīz katru dienu, tai skaitā pa Rīgu. Tas tāpēc, ka (skat video).... 😎 VID-20260401-WA0000.mp4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted April 9 Share Posted April 9 pirms 8 stundām , Jurkins teica: Jeb Tu arī esi no tiem apdāvinātajiem... ja ne "kik, kis kauns", tad esi kremlins?🤣 Jā, ar šo kremlinu būšanu daudzi spekulē, tipiska demagoģija - ja nav argumentu - esi kremlins! P.S. Staļinam ar bij sauklis - ja neesi ar mums, esi pret mums... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) pirms 9 stundām , Zin... teica: trampa komandā nav geju 🥹 Za to vieni 3.14-dari Edited April 9 by versatile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 9 Share Posted April 9 pirms 8 stundām , Jurkins teica: Var konkrētāk? Jeb Tu arī esi no tiem apdāvinātajiem... ja ne "kik, kis kauns", tad esi kremlins? Jā, piedod. Paskaidrošu. Es vienu brīdi nodarbojos ar mazohismu un ļoti daudz klausījos MAGA influencerus, jo gribēju viņus saprast. Viņi ĻOOTI reti pieminēja BLM un antifas. Kad pieminēja, tad protams kritizēja, bet viņiem nebija ne tuvu tāds naids kā tev. Tātad, atbildot uz tavu jautājumu, es nevaru saprast no kurienes tev ir tik liels naids? Kas ir tā informācija, kas lika ierindot viņus saraksta pirmajā vietā? Ja ASV MAGA rupors par to necepjās, tad varbūt tas ir krievu rupors? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 Tak kāda starpība, kurš rupors - kurš pa spalvai glauda, tam taisnība. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 7 minūtēm , versatile teica: Tak kāda starpība, kurš rupors - kurš pa spalvai glauda, tam taisnība. Bet no kā tad ir atkarīgs spalvas virziens? Mani vienmēr interesē, kura mute ir aiz rupora. Aiz jebkuras informācijas ir cilvēki, kurus vada kaut kāda motivācija. Krievu botu fermas ap Covid laiku vairākkārt tika pieķertas izplatot vienalga kādu informāciju, kuras mērķis bija sakūdīt amerikāņus savā starpā. Es konkrēti dzirdēju par Facebook grupām tajā laikā. Es Krieviju ļoti respektēju informatīvajā karā kā ļauno spēlētāju. Neviens cits pat klāt nestāv. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) Pirms 17 minūtēm , TOoMoOT teica: Mani vienmēr interesē, kura mute ir aiz rupora. Tas ir sarežģīti. Ja man patīk tas, ko saka, tad ir labi un vienalga, kas to saka. Dodam kaudzi vienkāršu patiesību, dažas mazliet sarežģītākas puspatiesības un voila - ticēs arī meliem. Cilvēki ir pieraduši pie sava viedokļa validācijas, atbalss kambariem. Bloķēšana soctīklos (gopzems mani nobloķēja pēc tam, kad pie ieraksta, kur šis uzbrauca čalim, kas neprpot tualete pareizi rakstīt, iekomentēju, ka tāds tak bija vairums viņa elektorāta. Piepisās Ukrainas karogam un nobloķēja pat žēl nedaudz. Tā jau daudz kas izgaismojās tur, nav gluži 0 pienesums sabiedrībā. Varbūt ar laiku pat pa nullēm izies kopumā.). Edited April 9 by versatile 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 5 minūtēm , versatile teica: Ja man patīk tas, ko saka, tad ir labi un vienalga, kas to saka. Man liekās, ka "patīk" ir pārāk vāja emocija. Esmu ievērojis, ka viss sākas ar "netaisnību". Lūk tā ir viena spēcīga emocija. Jebkurš cilvēks, kurš izjūt spēcīgu netaisnību ir gatavs iet pāri līķiem, lai pret to cīnītos. Ja esi dabūjis cilvēku uz netaisnības āķa, tikai pēc tam seko informācija, kas rāda ar pirkstu uz vainīgajiem un kā pret viņiem cīnīties. To otro etapu gan laikam var arī iekļaut tevis minētajā "patīk" kategorijā. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 Nu jā, bet netaisnība jau saknē ir dotais lielums. Visi tak jūtas apbižoti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 43 minūtēm , TOoMoOT teica: Esmu ievērojis, ka viss sākas ar "netaisnību". Lūk tā ir viena spēcīga emocija. Jebkurš cilvēks, kurš izjūt spēcīgu netaisnību ir gatavs iet pāri līķiem, lai pret to cīnītos Nu tad kāda netaisnību varēja visi blm, antifas, geji, melnie, demokrāti un pakistāņi izdarīt pret cilvēku Latvijas nekurienē? Es vēl varbūt saprastu Rīgā un tur arī var pievilkt ar nagiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 1 minūtes , Zin... teica: Nu tad kāda netaisnību varēja visi blm, antifas, geji, melnie, demokrāti izdarīt pret cilvēku Latvijas nekurienē? Tas ir gandrīz mans jautājums. Es uzskatu, ka cilvēks nekurienē izjūtu spēcīgu netaisnību un visi blm, geji utt. ir iepīti kā vainīgie vai līdzvainīgie pie tās netaisnības. Detalizētāks izskaidrojums ir mīkla. A varbūt šauju galīgi garām. Bet kur gan citur spekulēt, ja ne Boot forumā? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) Pirms 27 minūtēm , Zin... teica: Latvijas nekurienē? Tur jau varbūt būs atbilde? Netaisnība, ka iesprūdis nekurienē, kur nav nekādu perspektīvu? Visi citi Piņķos būvē villas Edited April 9 by AndrisBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOoMoOT Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 18 minūtēm , AndrisBB teica: Tur jau varbūt būs atbilde? Netaisnība, ka iesprūdis nekurienē, kur nav nekādu perspektīvu? Visi citi Piņķos būvē villas Tiešām? Tik sekla skaudība? Par to varētu šūmēties kāda sieviete ar sašpricētām lūpām, bet neticu ka Boot nekurienes biedri ir tādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted April 9 Share Posted April 9 Vaitad to nevar izsecināt no postiem? Katru reizi kad kādam ko iedod, kaut drupačas, tad sākas gaudošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msp Posted April 9 Share Posted April 9 pirms 2 stundām , TOoMoOT teica: Tas ir gandrīz mans jautājums. Es uzskatu, ka cilvēks nekurienē izjūtu spēcīgu netaisnību un visi blm, geji utt. ir iepīti kā vainīgie vai līdzvainīgie pie tās netaisnības. Detalizētāks izskaidrojums ir mīkla. It kā viedi vīri te spriež, bet nesaprot elementāru lietu: ja tu (ne personīgi) nenodarbojies ar politiku, tad politika nodarbojas ar tevi. Konkrēti par blm, lgbt, transgenderiem u.c. demokrātu sviestu - USAid budžetos šī popularizēšanai bija milzīgas sadaļas. Tāpēc Tramps nogrieza pilnīgi visu finansējumu tiem, arī kas kalpoja labiem mērķiem (pārtikas, medikamentu programmas u.c.). Kā tas kasās uz mums? Sākot ar to, ka mūsu komercmēdijos regulāri tika apmaksāti raksti, kur apzelēti kvīru un citādu kašeru jaunumi. Kādus gadus atpakaļ Andris aizstāvēja viedokli, ka ja jau TVNets publicē, tad jau esot daudz klikšķu, jo tā ir komercorganizācija. Smiekli nāk. Iedomāties, ka jāseko naudai, jau ir par sarežģītu. Nu labi - tas komercportālos. Bet kurš bija TAS, KURŠ dzina cauri Latvijas izglītības sistēmai visus CIS un TRANS videorullīšus? Pateikšu priekšā - Finanšu ministrija un personīgi Ašerādens. Kāpēc? Nu sekojiet naudai, taču... Kādas sekas? Sekas ir MAGA, bet kā gan lai tas ietekmētu mūs nekurienē? Ā, pag... jāiebrauc benzīntankā. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) Kā tevi sāpina tie rullīši? Nopietns jautājums. Kā citu cilvēku eksistence apdraud tevi, heteroseksuālu, normālu cilvēku, kurš, neapšaubāmi, saviem bērniem spēs iemācīt nebūt gejiem, nemainīt dzimumu, neiet pie psihoterapeitiem, nedzert latti, nebraukt ar velo un visu citu demokrātu sviestu? Papildjautājums: Kas liek domāt, ka pretējās kampaņas/kustības/organizācijas, kas iebilst pret visu šo, netiek finansētas no citurienes? Iedomāties, ka jāseko naudai, jau ir par sarežģītu... Visādas asocijācijas ķimene un tā tālāk... Un, trešais jautājums. Visi skaidri zina, ka kopš BREXIT Lielbritānijā NHS, acīmredzot, saņem 350 miljonus mārciņu nedēļā, kas iepriekš tika tērēti ES dotēšanai. Tad nu jautājums, kopš USAID likvidēšanas un vēl pēc DOGE triljardu ekonomijas, kāds ir ieguvums amerikānim Teksasā? Olas palika lētākas? Zāles? Apdrošināšana? ASV uzaudzēja militāro muskuli, lai Hormuza šaurumu noturētu vaļā, nevis kā aptaisījušies pamuļķi skraida un meklē palīdzību? Tur tak TIK DAUDZ naudas tika ietaupīts... Vai vienkārši tupa sagādā baudu skatīties, kā "sit" tev netīkamus personāžus? Nav ko kautrēties, ja tā ir, atzīsti. Edited April 9 by versatile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msp Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 4 minūtēm , versatile teica: Kā tevi sāpina tie rullīši? Man īstenībā nav nekāda naida pret minoritātēm. Bet man derdzās propaganda. Un piedevām vēl uz nenobriedušiem prātiem, kuriem jau tāpat šķiet, ka ir tikai tiesības (pienākumi paliek par aizvien lielāku abstrakciju). Ja kāds ar propagandas palīdzību spēj pārliecināt, ka bērns ir nelaimīgs tik tāpēc, ka ir nepareizā ķermenī (nevis vientuļš, piemēram), un tā dēļ tiek forsētas terapijas pusaudžu tikko pilngadību sasniegušu cilvēku vidū. Un tiek spiests uz to, ka tās ir klīniskas diagnozes, līdz ar to apmaksājamas no budžeta. Un tas ietekmē mani tiešā veidā. Protams, es redzu, ka Tev simpatizē demokrātu politiskais kurss, līdz ar to imperatīvi tiek sajaukts kopā dzimumu identitātes jautājums ar gaumi uz kafiju vai vēlmi dzīvot veselīgāku dzīvesveidu (velo). Es ne mirkli neieminējos ne par latti, ne par velo, ne par zaļo kursu. Bet tas taču bija viss jāsamaisa kopā, vai ne? Latte ir ok. Braukt ar velo un pakārtot tam pilsētvidi ir ok. Braukt ar elektro-auto ir ok, tikai propagandēt to kā "zaļo alternatīvu" nav ok. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 Just now, msp teica: ir ok Just now, msp teica: nav ok Šis dalījums eksistē un dzīvo tikai tavā prātā. Un tas ir ok. Nav ok uzskatīt, ka visiem jādomā tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msp Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 1 minūtes , versatile teica: Šis dalījums eksistē un dzīvo tikai tavā prātā. Un tas ir ok. Nav ok uzskatīt, ka visiem jādomā tāpat. Labi, lai būtu. Mana un Tava patiesība Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted April 9 Share Posted April 9 Nu bet tad atbildi, vai tev derdz arī ķimenes propaganda? Piemēram, šis https://asociacijagimene.lv/referendums/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msp Posted April 9 Share Posted April 9 Pirms 20 minūtēm , versatile teica: Tad nu jautājums, kopš USAID likvidēšanas un vēl pēc DOGE triljardu ekonomijas, kāds ir ieguvums amerikānim Teksasā? Olas palika lētākas? Zāles? Apdrošināšana? ASV uzaudzēja militāro muskuli, lai Hormuza šaurumu noturētu vaļā, nevis kā aptaisījušies pamuļķi skraida un meklē palīdzību? Tur tak TIK DAUDZ naudas tika ietaupīts... Kāpēc tiek defoltā pieņemts, ka esot pret acīmredzami kaitīgu demokrātu politiku, man būtu automātiski jāpieslienas pretējai nometnei? Kāpēc ir jākultivē melnbaltā domāšana? Es, līdzīgi @Jurkins, uzskatu, ka Tramps un magisti ir ļaunums ar globālām sekām. Es arī pēdējās vēlēšanās balsoju par Vienotību (izsvītroju Ašerādenu), kas manā skatījumā daudz maz centās (cenšas?) būt centriski. Es pat nezinu, vai es gribu katru Tavu atsevišķi piesaukto lietu izpētīt un atspēkot. Protams viss ir sajaukts vienā putrā. Doge, olas, zāles un Hormuzs. Šis tik ļoti atgādina Progresīvo uzstāšanos televīzijā. Nevis fakti un cēloņi, bet tikai bļaušana. Ja esi pret lgbt propagandu, tad neceri nopirkt lētākas olas! Kas attiecas uz Brexitu, tad paši rūdītākie pro-breksisti šobrīd atzīst, ka mērķi nav sasniegti, un diez vai būšot sasniedzami tuvākajā nākotnē. Kas attiecas uz mani, tad es uzskatīju, ka tā ir episka kļūda, bet ko gan mēs te nomalē vispār saprotam.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted April 9 Share Posted April 9 Viens ir nebūt vai būt kaut kādā tur liberālā vai MAGA nometnē, otrs ir publiski stāstīt, ka viņš vēlas visu zilo, LGBT, brūno, demokrātu nāvi un vēl viņiem atņemt vispār visu.l un nožēlo, ka Tramps to nav izdarījis. Ta nevar runāt normāls cilvēks. Atceros arī to ārprāta orgasmu, kad toreiz to Gazu bombardēja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts