Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

eu, viiri, toch? juus te letinji viens ortu stuchiijiet par provokatiiviem postiem?

Tak ieejiet FB vai jebkur citur, palasiet, ko tur vate raksta. Kuriem trikolori ar saukljiem ''rasnja vperde'' salikti! Tie ir iistie ienaidnieki!

NU, kurnah...

Esmu padaudz problēmas panācis "letiņiem" un ar to lepojos.  Piemēram viens "lietiņš" nesen dabūja samaksāt 100 EUR un smukas pārrunas par to, ka izmēdīja valsts himnu tiktoka un kā vienā citā video ar PSRS simbolikām platijas.

Tas kurš janjis lauva

Un jā, stulbākais šajā visā ir, ka tieši "letiņi" ir jāsūdz nevis tikai krievi.

Pieļauju, ka piemēram šim arī drīz kāds pieklauvēs :)

Un šie ir mūsu deputātu kandidāti :)

pirms 2 stundām , Jurkins teica:

bet īpaši nekavējoties pāriet uz oponentu personīgi.

Nu, piemēram krievu tehniskos forumos, kur tusē tomēr izglītotāka tauta, ieejot ''besedkā'' parunāt par dzīvi, tu tūlīt kļūsi par piterasu, ja openentam pietrūks argumentu.😀

Lai gan, nereti nav tik traki. Mana statistika Eho Moskvi forumā.( Kaput Moskva 1238/+1441)

• Haha 2

Pirms 29 minūtēm , Zin... teica:

Piemēram viens "lietiņš" nesen dabūja samaksāt 100 EUR un smukas pārrunas

Un kas, tagad ir pārdzimis kā cits cilvēks, ja? Vai tieši tas pats, tikai turpmāk kļuvis viltīgāks? Un cik tas izmaksāja valstij? Arī tur esi atradis kā valsts budžetu notrallināt, spiežot drošības dienestus laiku tērēt pa bērnudārziem.

• Atbalstu 1

Pirms 1 minūtes , Jurkins teica:

kur par dzīvi runāt

Savējo barā jau gudri izrunāties lielu drosmi nevajag?

Atceros, sen 80-to nogalē Dobelē ofiņu sboros, pirmdien no rīta šaušana ar pistoli. Jāiet pohainiem mežā pa sniegu vārtīties un šaudīties. Taču vienam izņēmums, kurš kādam simtam krievu kadru ofiņu, praporu veiks pārrunas, politmācību par tā laika politisko situāciju Latvijā. Es smīnēju un gaidiju, kurš tad no mūsu partizānu bara pieteiksies? Protams, neviens.

Es saku, labi, iešu papļāpāt1! Visi uz mani tad noskatījās, kā uz šautuves mērķi.😀 

Pirms 4 minūtēm , hehe teica:

Un kas, tagad ir pārdzimis kā cits cilvēks, ja? Vai tieši tas pats, tikai turpmāk kļuvis viltīgāks? Un cik tas izmaksāja valstij? Arī tur esi atradis kā valsts budžetu notrallināt, spiežot drošības dienestus laiku tērēt pa bērnudārziem.

jaa, nu man arii taadas bisku pretruniigas sajuutas.

No vienas puses - mees ar 138 [kaa piemeers] apmainamies ar paaris laipniibaam [ja pareizi atceros, vinjsh aizskreeja suudzeeties, ka es vinjam privaati esot nesmukus vaardus uzrakstiijis]. Triis + moderi sajuusmaa sita plaukstas - kaspicham bans. Tajaa pat laikaa - [te, kaa izraadaas] taadi lauvas ganiijushies, pilniigas cuuciibas rakstiijushi/peec buutiibas totaali meesli... Kaut kaa skumji.

Edited by DM101

Pirms 4 minūtēm , jacobs teica:

Savējo barā jau gudri izrunāties lielu drosmi nevajag?

Ne jau par drosmi, bet jēgu. Bezjēdzīga laika tērēšana. Nu var jau būt, ka no miljona vienam kaut kas paurī sakustētos. Varbūt.

Pirms 5 minūtēm , Tuubijs teica:

nu, tev gan nepatiks tas, ko uzrakstiishu.

Tas, ko rizhiks izpildiija, bija/ir tiesiks bezfiltrs. Un pret to ir jaaprotestee ;) [kaut bez iluuzijaam - tie protesti neko nemainiis. vienkārši attieksmes izpausme].

Naakoshie manevri buus Kuba, Grenlande, hvz kas veel.

Un idejiski, arii LV prezidentu vareetu savaakt un dariit Latviju varenu (njemot veeraa, ka ir dazhi raadiiitaaji, kas apstprina, ka esam vieni no suudiigaakajiem EU) :D  

Pirms 8 minūtēm , DM101 teica:

taadi lauvas ganiijushies

Vai ta šis te ir ganījies?

Just now, DM101 teica:

Tas, ko rizhiks izpildiija, bija/ir tiesiks bezfiltrs.

Jā. No starptautisko tiesību viedokļa. Tikai nekādu starptautisku tiesību nav. Stulbi. Sevišķi tiem mazajiem, kuri līdz šim domāja, ka viņi ir "starptautisko tiesību subjekti".

Edited by Jurkins
  • Patīk 1

Parasti ja protestē pret kko, tad to dara pie attiecīgās iestādes/vietas. Šitie “stambulētāji” tā vietā, lai izrādītu nepatiku pret notiekošo, kko bļāva pie rinkija pils nevis ASV vēstniecības :D

Rinkijs drīzāk trampam uzprasīs plikbildi nevis kko ieminēsies par to, ko tramps dara un nedara.

Pirms 7 minūtēm , Jurkins teica:

Bezjēdzīga laika tērēšana.

Nezinu vai tu esi pats aktīvi tādos lauciņos spēlējis? Taču ja man tur izdodas apklusināt vienu otru vatņiku no Latvijas, tādu patiesības paudēju, arī nav slikti.😉

• Patīk 2

Just now, jacobs teica:

Nezinu vai tu esi pats aktīvi tādos lauciņos spēlējis?

Neesmu. Maz esmu soctīklos. Kādreiz krievānijas vegalabā biju, bet tikai par tēmu.

Feisītī laiku pa laikam noziedoju kādam kaķim. 😉

Pat šeit man ir lielisks skriptiņš, kurš palīdz dzīvot vienkāršāk.😉

Edited by Jurkins

1 stundu atpakaļ, jacobs teica:

ofiņu sboros

JĀ sboros gāja jautri... Man lika vadīt rotas komjauniešu sapulci.. Es piekritu, tik teicu, ka nezinu kā tā izskatās, jo nekad tādās neesmu piedalījies. Majors gandrīz gar zemi nokrita, jo nespēja iedomāties, ka starleitnants nav komjaunietis... Teica lai braucu kino skatīties...un pats solījās to uzņemties. Kaut kad 80-gados.

@heheRedz, dēļ tādiem kā tu, arī vate te Latvijā var brīvi plosīties. Vairāk šādi sodi un mazāk šādi ieraksti notiks, it īpaši no deputātu kandidātiem. Latvijā diemžēl ar šo iet gaužām švaki, katrs bļogeris var darīt ko grib un justies nesodīts par savām darbībām. Paraugprāvas ātri šiem liek asti kajstarpē ieraut. Konkrēti šim indivīds vairs Latvijā neierodas ar skaļu troksni, jo pus Latvija viņam žokli vēlas salauzt par viņa naida runa pret Latviju. Kaut gan viens vienreiz pa pakausi uzšāva šim un tas visu internetu piebļāva, ka nabadziņam esot smadzeņu trīce no pliķīša. Un nākamajā video krūti izgāzis stāsta kāda viņš varens armijas eksperts 

Jeb tavuprāt Latvijā jebkurš var attaisnot krievijas iebrukumus, genocīdus pret citām valstīm un tautām, apšaubīt Latvijas neatkarību un dien dienā skalot smadzenes ārā prātā vājajiem, ka vienīgais Latvijas glābiņš ir krievija. 

Par tevi man gan ilūziju nav, tu par krievu rubli pārdotos, pēc taviem tekstiem sen to sapratu.

pirms 1 stundas , hehe teica:

Un kas, tagad ir pārdzimis kā cits cilvēks, ja? Vai tieši tas pats, tikai turpmāk kļuvis viltīgāks? Un cik tas izmaksāja valstij? Arī tur esi atradis kā valsts budžetu notrallināt, spiežot drošības dienestus laiku tērēt pa bērnudārziem

1 stundu atpakaļ, DM101 teica:

[te, kaa izraadaas

Šeit vauva nekad nav bijis

• Patīk 2

pirms 2 stundām , DM101 teica:

Tie ir iistie ienaidnieki!

Tie arī bija tie, kurus es reportētu.
Ik pa laikam arī VDD "anonīmajā" formā strēķīti to fb profilu sametu. Vai kas tālāk notiek - nezinu.

Edited by versatile
  • Patīk 1

pirms 7 stundām , DM101 teica:

mees visi esam mega juutiigi

Kad runā par sevi, nevispārini.

pa mentaalaas veseliibas teemu

Par mēness fāzēm? Parunā ar kādu psihiatru. Nav tur saiknes, ir pētījumi. 

otru postu zemaak par mukji nosauci

Nē, par stulbu. Cilvēks var būt mega gudrs un stulbs reizē. Neliec visu vienā groziņā. Pats arī cilvēkus apsaukā, bez filtra, par bomžiem, lombardu karaļiem un kā nu vēl ne. Uzskatu, ka esmu, īpaši pret tevi, pārsvarā ļoti saudzīgs un korekts. Bet, brīvā valstī man drīkst būt viedoklis; tas ir tikai mans viedoklis. Lai viedoklis kļūtu par goda un cieņas aizskārumu, ir virkne kritēriju. Tai skaitā, patiesība nekvalificējas kā goda un cieņas aizskārums.

gadiem

Kaut kas jauns. Varbūt esmu palaidis garām kādu tava nika iterāciju? Man ar anoņimkām twitterī skarbi iet, saucu par mēsliem momentā, kā jūtu vates vai palestain from ze river to ze sī smaku.

veseliibas da izskata sadaljas

Es te kādam esmu par kaut ko tādu piesējies? Alkoholisms neskaitās, ar tiem maigi nevar, dzīvo un dzer noliegumā.

bez iluuzijaam - apbimbaatos, izdzeestos, atspaardiitu kaadu citu/vaajaaku, lai labaak sajustos

Esi mana terapeita piezīmes lasījis vai? Es kaut kā atturos modelēt svešu cilvēku rīcības. 

Edited by versatile

Pirms 25 minūtēm , versatile teica:

Kad runā par sevi, nevispārini.

Par mēness fāzēm? Parunā ar kādu psihiatru. Nav tur saiknes, ir pētījumi. 

Nē, par stulbu. Cilvēks var būt mega gudrs un stulbs reizē. Neliec visu vienā groziņā. Pats arī cilvēkus apsaukā, bez filtra, par bomžiem, lombardu karaļiem un kā nu vēl ne. Uzskatu, ka esmu, īpaši pret tevi, pārsvarā ļoti saudzīgs un korekts. Bet, brīvā valstī man drīkst būt viedoklis; tas ir tikai mans viedoklis. Lai viedoklis kļūtu par goda un cieņas aizskārumu, ir virkne kritēriju. Tai skaitā, patiesība nekvalificējas kā goda un cieņas aizskārums.

Kaut kas jauns. Varbūt esmu palaidis garām kādu tava nika iterāciju? Man ar anoņimkām twitterī skarbi iet, saucu par mēsliem momentā, kā jūtu vates vai palestain from ze river to ze sī smaku.

Es te kādam esmu par kaut ko tādu piesējies? Alkoholisms neskaitās, ar tiem maigi nevar, dzīvo un dzer noliegumā.

Esi mana terapeita piezīmes lasījis vai? Es kaut kā atturos modelēt svešu cilvēku rīcības. 

vieniigais, ko varu teikt - filosofeeshanaa nelec augstaak par savu dibenu :D sakopo domas pirms pilniiga sviesta rakstiishanas :)

Pirms 2 minūtēm , 138 teica:

nīstajiem

Skaļi vārdi. Nenīstu. Bet viņi diez vai ies, jo revolūcija Irānā ir par viņiem nepieņemamām vērtībām.

btw, Netanjahu, visdrīzāk, ir kara noziedznieks un kā tāds būtu jātiesā. Bet nožēlas par nogalinātajiem teroristiem man nav; atbildība par civilajiem (ja tur tādi bija) - viss pie hamas. 

Tāpat kā ukraiņu karavīrs, kas iemestu granātu, teiksim, busiņā kur salādēti gūstā padevušies okupanti - karavīrs jātiesā, okupantu žēl nav un nebūs.

Pirms 16 minūtēm , versatile teica:

viņi diez vai ies, jo revolūcija Irānā ir par viņiem nepieņemamām vērtībām

Man tā nešķiet.

Vakardienas protestu visādi Maiznīcas un vispār "kreiso" lamātāji mālē kā Maduro atbalstu un slavināšanu, bet patiesībā tas ir burtiski lūk:

Citēt

Pasākumā plānots nosodīt "ASV imperiālistisko agresiju pret Venecuēlu, aicinot Latvijas valdību piemērot starptautiskās tiesības vienādi pret visiem", teikts protesta rīkotāju izplatītajā paziņojumā.

Un tur bija viens plakāts, kuram grūti nepiekrist:

IMG_20260110_180739.jpg.bf44d15c968cf75ae79e4a56270fd42e.jpg

Just now, 138 teica:

ASV imperiālistisko agresiju

Ja šie vārdi nebūtu no PSRS propagandas 1:1, varbūt tālāk arī lasītu.

Pirms 15 minūtēm , 138 teica:

okupanti

Tie, kurus ievēlēja un kuri neaizgāja.

Pirms 1 minūtes , versatile teica:

no PSRS propagandas 1:1

Tev ir labāka frāze, kā to nosaukt? Ir Krievijas imperiālistiskā agresija - šāds vārdu salikums taču tev šķiet ok, vai ne? - un tāpat ir Ķīnas vai ASV.

Pirms 4 minūtēm , versatile teica:

Tie, kurus ievēlēja un kuri neaizgāja.

Nē, okupācijas un okupantu definīcija ir cita. Tie tur, par kuriem tu, tie ir saucami par visu ko, bet nekādi ne par okupantiem.

Pirms 36 minūtēm , versatile teica:

Netanjahu, visdrīzāk, ir kara noziedznieks un kā tāds būtu jātiesā.

Par šo paldies. Neesi tu tik bezcerīgs gadījums tomēr.

pirms 3 stundām , versatile teica:

Kāpēc? Neplānoju tam savu laiku sestdienā tērēt. Nebūtu darba lietām jāpieslēdzas un jāgaida rezultāts, nemaz te nebūtu.

tu uzvedies taa, it kaa es ar erekteetu kraanu tev visu laiku tuvotos no aizmugures. Nestreso! :)

Man nav nekaada naida ne pret tevi, ne pret kaadu citu iz shejienes. Patiesiibaa, ne pret nevienu nekur. Goda vaards!

Kaspariņš vēl jauniņš, jūra līdz ceļiem, ar laiku sapratīs, ka ne jau naudā ir laime, bet nu cilvēkam bez bērniem nevajadzētu pārmest citiem, ka laukos galīgi nav ko darīt. 

Man patīk tas saullēkts un saulriets, ko nu? 90tajos glabāja ar mobilajiem telefoniem, interesanti cik maksā pierakt kopā ar vecu behu, kam saļņiki tek? :D

Bībeli jau es te jums nocitēju, kam jums tie miljoni, ja pasaule ir pāris sekundes pirms 24.00

• Patīk 1

Pirms 32 minūtēm , aoma teica:

Kaspariņš vēl jauniņš, jūra līdz ceļiem, ar laiku sapratīs, ka ne jau naudā ir laime, bet nu cilvēkam bez bērniem nevajadzētu pārmest citiem, ka laukos galīgi nav ko darīt. 

Man patīk tas saullēkts un saulriets, ko nu? 90tajos glabāja ar mobilajiem telefoniem, interesanti cik maksā pierakt kopā ar vecu behu, kam saļņiki tek? :D

Bībeli jau es te jums nocitēju, kam jums tie miljoni, ja pasaule ir pāris sekundes pirms 24.00

gari rakstiit slinkums, bet iisi - tu par mani nezini neko. Ne par beerniem, ne veertiibaam. Kaa var noprast, ar asu uztveri arii neesi apveltiits. Piedod par kritiku. 

Skatījos iksu... Nezinu, pēc kādiem standartiem šis dod to "ziņu lenti", bet bija Šlesera posts, kurā viņš cepās, ka Latvijas Sabiedriskais mēdijs (par nemazu naudu) aizsūta vienu kļušku uz Brazīliju, lai šī mums paziņo, ka tas kaut kāds tirdzniecības līgums ar Eiropu noslēgts. Nesen bija vēl viens no cita, bet līdzīgi - par kaut kādu keksu un Taivānu. Un viņiem abiem ir pilnīga taisnība. Nu nakuja! Un tas "vēlētājs parastais" šito visu izlasa... Siliņa visu izsaimnieko, Šlesers tā nedarīs... Īstenībā jau viss ir vienkārši.

Share

• Create New...