Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .


alusbundza
 Share

Recommended Posts

Pirms 9 minūtēm , abi teica:

Vate vaukšķ, karavāna iet tālāk, Стасик!

Vispār tā karavāna nekur tālu nav tikusi. Jau mēnesi mīņājās uz vietas. 

Ukraiņi diennaktīm dežurēja savās pozīcijās. Savukārt baltkrievi vakaros dodas uz savām mājām gulēt. 

Link to comment
Share on other sites

Nuu, mums jau arī pilns nets ar aizjūras skolotājiem, biežāk gan nolādētājiem, zinošiem, kas Latvijai darāms, vai kad tai ''pizģec'' būs...😃

Link to comment
Share on other sites

Nemaz neliek aizdomāties tas ko dara Eiropas valstis, tepat Lietuva, Polija, Vācija? Varbūt šis citāts atvērs acis?

 

Большинство моих соотечественников за вас, за белорусский народ. За этот месяц не встретила ни одного человека, который бы вас не поддерживал. 

"Я из России, - пишет наша читательница, - но уже больше месяца всей душой и сердцем с вами. Каждый день открываю чаты Телеграм с одной мыслью: "белорусы, держитесь!"

Дай вам Бог сил и терпения. Большинство моих соотечественников за вас, за белорусский народ. За этот месяц не встретила ни одного человека, который бы вас не поддерживал. 

Жыве Беларусь!"

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Gestapo teica:

Tad sanāk, ka viņš pats gājienos nepiedalās un mīl Baltkrieviju no attāluma tikai? ;( 

 

Ja patreiz mēģināšu iebraukt BY, mans veikums ir pietiekams arestam jau uz robežas uz, kā minimums, tuvākajiem 2 gadiem, jo manas publikācijas nav anonīmas, Telegram aizsargātas. Tās tev nav 91. gada soft horror barikādes Latvijā, tur viss ir по взрослому. Vai tiešām boot forums ir tik atsaldēts ka nespēj saprast tik elementāras lietas?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , abi teica:

Vai tiešām boot forums ir tik atsaldēts ka nespēj saprast tik elementāras lietas?

Mums līdz tavam līmenim tālu..

Tev visi ir atsaldēti.. Ministri, ārsti, kolēģi..

P.S. Boni - kāpēc tavā propogandas kanālā norādīts, ka tu dzīvo Maskavā?

Labots - Stasss
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Sēžot siltā dīvānā ir viegli būt revolucionāram! 

Link to comment
Share on other sites

Interneta/dīvāna Čegevara 😁

Tad jau Batjam taisnība, ka viss tiek vadīts no BK pierobežas valstīm, tik viņš vēl nenojauta, ka to dara boot Bonis 🤣

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

2020.09.16. , 13:10, latscrap teica:

man tiešām ir daudz jautājumu kāpēc šeit, un it sevišķi aiz okeāna (kas zināmā mērā ir skats uz mūsu sabiedrību pēc 10-20 gadiem) lietas notiek tā kā tās notiek - kāpēc indivīdi un sabiedrība kopumā rīkojās tik neracionāli, neloģiski, destruktīvi, pat pret sevi un savām idejām.... tādā kontekstā man tumana "spriedelējumi" un "prātuļojimi" šjā intervijā liekas, labi, argumentēti un piemērojami...

Man ir ļoti līdzīgas pārdomas. Cilvēki paliek tupāki - maz spriestspējīgi.  Es neuzstāju uz to, ka viss ir slikti un drīz mirsim, bet redzu strauju vispārēju iepriekš pieņemto vērtību degradāciju. Pieļauju, ka pasaule mainās, tas ir normāli un vienkārši pukstu, jo esmu reltīvi vecs, bet salīdzinot ar savu vecāku un pat vecvecāku paaudzi un pukstēšanu no viņu puses, tomēr šķiet, ka kaut kas iet šreijā. Esmu samērā liberāls (šī vārda īstenajā nozīmē), jo ir interesanti dažādi viedokļi, bet ciest nevaru dogmatismu - šobrīd tiek uzspiestas idejas par BLM, gejiem, globālās sasilšanas iemesliem, holokauasta pārspīlējumiem, utt. Bērns ar jau atrāvies (emocionāli) ir skolā, jo diskutēja par BLM un ALM. Man ir vienkārša vēlme - diskusija un dažādu viedokļu pieejamība - tā ir īstena Demokrātija, nevis Pareizā viedokļa paušana...

  • Patīk 2
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Neko vairāk par sapratni, atbalstu un caur to spiedienu uz vietējiem politiķiem.

Jau teicu, bet, lai nu būtu, atkārtošos vēlreiz, notikumiem Baltkrievijā ir daudz tiešāka ietekme uz Latviju nekā to varētu iedomāties patreiz, tas ir arī Latvijas liktenis. Kad pirms ~ 6 gadiem es baltkrieviem stāstīju kas notiks viņu valstī pēc pieciem gadiem, neviens neticēja, pilnīgi neviens, ka Baltkrievija būs nākošā. Patreiz tā ir skarba realitāte.

Labots - abi
  • Haha 1
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , abi teica:

tas ir arī Latvijas liktenis. Kad pirms ~ 6 gadiem es baltkrieviem stāstīju kas notiks viņu valstī pēc pieciem gadiem, neviens neticēja, pilnīgi neviens. Patreiz tā ir skarba realitāte.

Varētu izvērstāk domas lidojumu? 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , abi teica:

Kad pirms ~ 6 gadiem es baltkrieviem stāstīju kas notiks viņu valstī pēc pieciem gadiem, neviens neticēja, pilnīgi neviens.

Varu saderēt, ka tu vārds vārdā paredzēji to, kas notiek šodien.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 50 minūtēm , Racer teica:

Es neuzstāju uz to, ka viss ir slikti un drīz mirsim, bet redzu strauju vispārēju iepriekš pieņemto vērtību degradāciju.

Šitā runāja kad

- atcēla dzimtbūšanu

- atcēla verdzību

- ieviesa vēlēšanas 

- iedeva balsstiesības sievietēm

- nēģeriem atļāva braukt vienā autobusā ar baltajiem

- ierobežoja darba nedēļas ilgumu

- atcēla obligāto karaklausību

......  Jā, tās “vērtības” degradēja, bet pasaule joprojām nav sabrukusi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Drošivien kā tā ir runāts mūžigi. Ja tā, tad kad tad viss gāja "uz augšu" un vērtības attīstijās nevis degradējās? Svētās Romas laikā?

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , ieleja teica:

to teici no Ukrainas notikumu līdzības?

Tai skaitā, tik tiešas paralēles pie gribēšanas var novilkt līdz pat pirmajam pasaules karam. Pilnīgi tā pati shēma – Ukraina, Gruzija, Abhāzija, Armēnija, Dienvidslāvija, Čehija, Venecuēla, Sīrija utt. Kas gribēs sameklēs pats i vietas, i laikus, i notikumus.

 

Domā Navaļniju tāpat vien pēkšņi dēļ relatīvi sīka korupcijas skandāla indēja? Ārvalstu prese beidzot sāka kaut ko par BY kaut nedaudz rakstīt, vajadzēja uzmanību novērst, NA visi tagad aizmirstiet BY, še jums muļķiem pīrādziņš. Kam tas Rebenoks bij vajadzīgs? Sāka Latvija kaut cik rosīties BY sakarā, žurkas Latvijā negrib Astravjecas atomelektrostacijas elektrību pirkt, aizvērsim robežas, nīcināsim ostas, NA tev. Nedomā par BY, cepies par Rebenoku. Tik kas ir Rebenoks – ekonomikas ministrija, Latvenergo, ostas, Skultes sašķidrinātās gāzes terminālis...., vistiešākais sakars.

Ar gāzi viss sakārtots, KGBšņiks sēž pie ruļļiem, bet tas Statoils.... nebūtu nekāds brīnums ka tur kas/kāds nejauši uzsprāgtu vai vēl nez kas.

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , abi teica:

pēkšņi dēļ relatīvi sīka korupcijas skandāla indēja?

Tā arī ir visdrīzāk pareizā atbilde.

Link to comment
Share on other sites

Ko tur spaisot. Putinam jau Navaljnijs īpaši netraucē, ja līdz šim īpaši netraucēja, tad nu tagad vēl jo mazāk. Ja būtu traucējis, tad sen jau būtu nolikts pie vietas.

Kautkādiem vietējiem činauniekiem/oligarhiem gan varēja būt sāpē pakaļā, tapēc nebūtu nekāds brīnums ka sāka nodarboties ar kautkādu pašdarbību.

 

Nav ko meklēt visāduas super teorijas, kur var viss izrādīties ļoti vienkārši.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Tev tiešām nepielec ka Navaļņiju indēja vien tāpēc lai novērstu pasaules uzmanību no Baltkrievijas? Tur ir 10 miljoni vergu kuru darbu var ekspluatēt, peļņa iet putinam. Visi tie strīdi ar Minskas tarakānu, visa tā milzīgā finansēšana tak priekš kam tiek veikta, pareizi, lai aizsargātu un finansētu savas privātās investīcijas no pavalstnieku kabatām. Tas ir cirks priekš itiotiem kam apakšā ir ikgadēji neviena nekontrolēti ieņēmumi ap 15 miljardi USD gadā no BY vien. Paskaties kas vēl to režīmu atbalsta un jautājumu nebūs, pēc kā pavēlas un kādam nolūkam tur viss notiek.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, jā, pasaulei tagad baigi interesē kas notiek Baltkrievijā :D. Un vēl jo vairāk pasaule pārsteigta par to ka kāds Krievijā noindēts un tas baigi novērš uzmanību. Beidz tak fantazēt. Vienīgais laikam tu esi kuram tas uzmanību ir novērsis.

Pasaulei tagad lielākas problēmas ko risināt.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Jūs te galīgi aptaurēti jau esat???

@AndrisBB Merkele tā nedomā un ne bez pamata, pats ar varētu galvu lietot un padomāt kāpēc Vācija ir gatava no tai mežonīgi vajadzīgas gāzes trubas atteikties šī incidenta dēļ.

@ieleja kremļa pitara plāns ir pavisam vienkāršs, nekaunīgi apspiest protestus tā lai cilvēki neizturētu un sāktu pretoties, viss tā arī ir uzvara. Ievedīs papildus RU armiju palīgā apspiest vardarbīgus protestus un 2 dienu laikā RU teritorija ir paplašinājusies, bingo! Tam var pamaisīt vien tas ka žurkas protestē rāmi un paša valstī cilvēki var par daudz sabuntoties par vardarbību BY. Tihonovska visu pareizi dara, strādā uz RU publiku lai tur kremļa klibais invalīds nevar tik viegli makaronus karināt uz ausīm par to kā BY krievus ceļmalas kokos kar par to ka viņi ir krievi un tamlīdzīga propaganda kas tika lietota Ukrainā un iepriekš. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 24 minūtēm , ieleja teica:

kā jau teicu, mēs par baltkrieviem un par viņu izvēli, bet šis noteikti mazina manu entuziasmu:

 

“Тихановская в интервью РБК хвалит Путина как «мудрого руководителя» (два раза), Москву называет мудрой (один раз). Хм”

 

Tā ir tāda psiholoģija. Tas nav jāuztver burtiski.

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , e = d teica:

Šitā runāja kad

Par Tevi man jau kādu laiku ir skaidrs, ka neķer drēbi. Piedod, bet tā tas ir. Turpini dzīvot jaunajos laikos un pro(re)gresēt... ;) 

Link to comment
Share on other sites

Atļaušos atgādināt. Tad, kad mēs, 3 Baltijas valstis, 30 gadus atpakaļ miermīlīgiem līdzekļiem centāmies atgūt neatkarību, kautkur arī bijām, kā nagla pakaļā. Rietumi fanoja par Gorbiju. Bet visi apstākļi sakrita un mums izdevās.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , ieleja teica:

viens atombumbas saimnieks nevis četri,

Ukrainu normāli uzmeta.

Link to comment
Share on other sites

Pajaukšu te gaisu vēl.. Kā izrādās, Rebenoks vēl piderass bijis. Beigās šo varbūt "sieva" būs aiz greizsirdības ar pannu nositis, par cik naktī ķīselī no čoma atnācis..😁

Varbūt 3 iebrucēji maskās arī ir izdomāti..

Hohma

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Kā jums "Balss maskā" šovs? Es joka pēc ieliku Adobe audition un atminēju masku iemītniekus - piemēram Mielavu, kurš vēl nav atklāts. :D 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Racer teica:

Kā jums "Balss maskā" šovs?

Tagad skatos. Pagājušonedēļ sākumā likās baigais fufelis, un izslēdzu. Bet tagad peldot pa netu fonā iet, un tāds tīri prikolīgs liekas.

Pirms 2 minūtēm , Racer teica:

ieliku Adobe audition

Ko tad šis atšifrē? Balsi?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Stasss teica:

Ko tad šis atšifrē? Balsi?

Jā, ja mākam izmantot softu. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Ja esmu kļūdījies - kvass no manis, ja man taisnība - Užavas alus no Tevis. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Da labi, es muļki dzenu. Kāpēc gan lai tāds nebūtu..

Man tikpat interesanta liekas piemēram Shazam aplikācija. Pēc kā tā māk atpazīt dziesmu - nav ne jausmas.. un slinkums bijis arī izpētīt.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...