Jump to content

Vai mātes plate bojāta


Kvasiks
 Share

Recommended Posts

Labrīt!

 

Lūdzu Jūsu konsultāciju!

Mans draugs nopirka interneta veikalā (ne pasūtot iepriekš - bet uz vietas) mātes plati. Aiznesot mājās un izpakojot, draugs pamanīja, ka ligzda izskatās dīvaini (skat. foto).

Veikals atpakaļ vairs nepieņem, jo uzskata, ka draugs pats sabojāja. Līdz ar ko, palīdziet lūdzu ar padomiem:

1) Kā iespējams dabūt šādu bojājumu - vai tas ir rūpniecisks (attiecīgi, uz to attiecas garantija), vai arī var izbakstīt mazos pinus arī tehniski nepareizi liekot iekšā proci?

2) Ja veikals ir pieņēmis no kāda cita atpakaļ jau bojātu, un pārdevis to bojātu, vai ir kādas iespējas to pierādīt?

3) Varbūt īstenībā uz šādas mātes plates cpu strādās (neizmēģinājām)?

Lūdzu padalieties ar savu pieredzi!

Paldies!

P_20170908_220215.jpg

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Tā mātesplate galīgi pēc jauna zirga neizskatās - ligzdas malas nosmulētas, apputējušas, domāju, ja veikals atpakaļ neņem, tad nav ko zaudēt, var pamēģināt pakurbulēt. Kaut ko pierādīt būs grūti, bezmaz uz ekspertīzi jāstiepj.

Link to comment
Share on other sites

To noteikti pamēģināsim. Tomēr tā kā nejūtamies, ka būtu vainīgi (jo atvērām tikai kasti, lai konstatētu bojājumu), vēlamies tomēr saprast, kā var rasties šādi bojājumi? Vai tie ir radīti nemākulīgi liekot proci? Vēlamies tomēr vēl pacīnīties par savu taisnību, jo akurāt nomest 150 eiro par nestrādājošo (iespējams) plati arī negribās.

 

Link to comment
Share on other sites

Nu ja procis izkrīt no rokām un pēctam to vel velk pa tām kājiņām un tā vairākas reizes pēc kārtas... tā mierīgi var sanākt ... un ja uz vietas nepārbaudīji, kā pierādīsi ka līkrocis  neesi tu , bet kāds iepriekšējais ?... Ja internetveikals tev ir ieskapējis to plati un neizrāda vēlmi mainīt to izredžu maz, jo jebkura ekspertīze pateiks ka defekts radies no nemākulīgas lietošanas un gan jau veikals neatzīs ka tu neesi pirmais lietotājs .... un ieliekot   proci gan jau tas nestrādās pārāk jau nu salocīti tie pini, jo ja strādātu tad nenestu atpakaļ ...

Link to comment
Share on other sites

Mazliet garāks stāsts ir tāds: ka bija pasūtītas un nopirktas visas nepieciešamās detaļas, un tomēr vēlamā mātes plate veikalam nebija, tāpēc tika nopirkta tā, kas bija uz vietas un bija saderīga ar esošajām detaļām. 

Iepakojums bija atvērts nopirkšanas brīdī. Pēc pārbaudes (kastes atvēršanas) tika aiznests atpakaļ uz veikalu, un kā Dils norādīja, par līkroci uztaisīja draugu.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja veikals nav ar mieru ņemt atpakaļ un savu taisnību izcīnīt nevar, tad es drošivien atstātu viņiem to mātesplati, lai lieto paši, kā arī atgrieztu pārējo pirkumu. Domāju ka nav labākā doma kautko taisnot un tad mēģināt vai strādā, beigās būs ne tikai beigta mātesplate, bet arī CPU. 

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Būs mācība, ja iepakojums vērts vaļā - nemaz neņemt preci.. Gan jau ka kāds bija pasutijis saliktu datoru un liekot kopā paši uzmina ar kāju virsū, un tagad iesmērēja kādam nelaimīgajam..

 

Tad jau drošāk ir pirkt šeit no vecbiedriem.. vairāk par 2 purniem ap*p1st rastos problēma.. sūdzambībeles atrastos, kas nosūdzētu un palīdzētu tikt pie nosaukuma - "pilnīgs l0xs" 

Labots - Anonīms Alkoholiķis
  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Guest 1a piradi

1a.lv ir dibenzellii - āmen! Pasūtīju preci - m.plate, atnāca cita (pilnīgi cita, pat pēc izmēriem). Izrādas manējā ir pie kāda cita. 1. brauciens - aizvedu huiņu uz ofisu. 2. brauciens - tel. teica ka ir uz vietas, bet ņehuja nav manējā un manējā vēl nākot no kreisā pircēja. 3. brauciens - manējā, bet jau attaisīta. Vizuāli ok, un pat strādāja. Tas nekas, ka par piegādi bija samaksāts, ņehuja man neveda pa free. Rīga. Ieteikums nepirkt to šņagu, kas ir uz vietas, tur 100% līkrocis ir iestāstiis. Ja Jauki 1 nedēļu nāk no lietuvas angāra, tad man nav vārdu.



Tie autogrāmatnieki no vakara absinta ar ir malku bērni.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Kvasiks teica:

Veikals ir 1a.lv

Tas kantoris arī tirgo lietotas un ''atjauninātas''mātes plates, visdrīzāk doto exemplāru būs piemirsuši ''atjaunināt'', bet pa fikso nostūmuši, kā ''jaunu" 

  • Atbalstu 1
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sveiki!
Biju piemirsis par šo topicu. Gala rezultāts ir tāds, ka tika uzrakstīts iesniegums un atdoa mātes plate veikalam. Pēc dažiem mēnešiem draugs saņēma atpakaļ visu samaksāto naudu.
 

Link to comment
Share on other sites

Kājiņas tak varēj pielocīt atpakaļ!  Vienīgais principa pēc naxren to darīt ja tādu nopirk! Otrs,kā  zinājat pievērsties tieši ligzdai,ja nezin vainu to gūti ievērot!!!

Labots - oto oto
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...