Zin... 3,778 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Sveiki, varbūt kādam šeit ir kādi gali vai arī no visa piedāvājuma esmu kko palaidīs garām. tiek meklēts all in one PC ,kas pārsvara tiks izmantots dokumentu rediģēšanai un pa reizei foto apstrādei tā kā nekādu jaudas monstru nevajag. Ekrāns vēlams ne lielāks par 28" un ar pēc iespējas plašākām fiziskas regulācijas iespējām, kā arī, lai ir touch. Budžets +/- 1000 eur Cik skatos tad laikam vienīgais, kas man atbilst ir šis jeb tomēr esmu kko palaidis garam un ir, kas labāks pieejams tepat no kāda biedra vai pavisam cits modelis. Paldies Quote Link to post Share on other sites
uldise 198 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 piedod par offtopic, bet kāds ir mērķis, kāpēc vajag tieši All-in-one? man dazhiem klientiem tādi ir izbeigušies vairāki, liekas, ka vienam HP pat kaut kādi bija.. lieki teikt, ka pašu spēkiem šādam kaut ko nomainīt/saremontēt būs pagrūti. Quote Link to post Share on other sites
Zin... 3,778 Posted September 6, 2017 Author Share Posted September 6, 2017 Jo primāri vajag kaut kādu nebūt dizainu un arī ļoti vēlams tačskrīns, kas nav kurā katrā smuki nostradāta monitorā un velviens pluss ir visas peislēgvietas "rokas stiepiena attālumā". Quote Link to post Share on other sites
kaads 214 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 nepētīju cenas , bet varbūt noder http://www.dell.com/en-us/member/shop/desktop-computers-all-in-one-pcs/member-purchase-inspiron-24-5000-all-in-one/spd/inspiron-24-5459-aio http://www.dell.com/en-us/shop/dell-desktop-computers/xps-27-all-in-one/spd/xps-27-7760-aio Quote Link to post Share on other sites
__Igors 21 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) Varbūt ir vērts pagaidīt šo : https://kursors.lv/2017/09/07/acer-izzino-jauno-aspire-s24-tas-ir-lidz-sim-vieglakais-all-in-one-galddators/ Edited September 7, 2017 by __Igors Quote Link to post Share on other sites
Zin... 3,778 Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 izlasīju rakstu, acis iztecēja : Citēt kas apvienots ar Dolby Audio™ Premium un Acer TrueHarmony™ tehnoloģiju, galddators nodrošina lietotājiem jaudīgi dziļu basu skanējumu, kas nodrošina pat vispiemērotākās, vienlaikus iedzīvinot mūzikas un videoklipu vissmalkākās skaņu nianses. Citēt Bezvadu uzlādes bāze ļauj lietotājiem netraucēti uzlādēt savu mobilo ierīci, atbalstot bezvadu uzlādi Qi iespējotajām ierīcēm bez kabeļu nastas. Citēt Aspire S24 ir aprīkots ar 256 GB SSD un 2TB HDD atmiņas karti, padarot to par ideālu ierīci lielu video projektu rediģēšanai un uzglabāšanai. Bet nē, pieļauju, ka cena būs visi 1200+ eur un tik ilgi gaidīt negaidīs, lemums tiks pieņēmts 1dien Quote Link to post Share on other sites
@rmands 40 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 (edited) deleted Edited November 1, 2017 by @rmands Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts