Jump to content

Alumīnija loksne


Zoom
 Share

Recommended Posts

Man vajag nelielu alumīnija loksni kādus 20x20cm un 4mm biezumā. Lielākajos būvmateriālu veikalos (ieskaitot tajā, kurā pārdod pienu un dzīvniekus) nav. Skatoties Youtube amerikāņi un briti saka, ka var nopirkt mājas saimniecību preču veikala :D Paskatoties Googlē vairākumā ir tādi, kuri par vienu vagonu mazāk nedos. 

Šādām vajadzībām:

 

Labots - Zoom
Link to comment
Share on other sites

Varu tikai no savas pieredzes teikt, baigi nevajag tur metāliskās plaķsnes. Man kāreiz rokas frēze vertikāli iestiprināta visparastākajā saplākšņa virsmā. No apakšas izfrēzēju padziļinājumu, tā lai paliek daži milimetri finiera un pieskrūvēju frēzi. Jau gadim tā kalpo. Protams, ja astoņas stundas dienā frēzēsi, tad vajag metāliskas detaļas. Citādāk saplāksnis tur ļoti labi. Te var apskatīties manu zāģi un ēveli. Brūnais finieris jau piecpadsmit gadus kalpo   http://fotki.lv/lv/Mimivat/792892/

Varu nobildēt arī frēzi. Lobziks vertikāli tikai filmiņās smuki izskatās. Lentzāģi tas aizstāt nevar. Vajag zoba augšējo galu kautkā pieturēt, citādāk asmenis liecās un zāģējums nesanāk taisns. Vārdu sakot, vertikālajam lobzikam jēgu neredzu.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

Visus krāsanos metālu pērku tur, agros ritos var sarunāt ka maksā uz rokas :D

TEHLAT bērzaunes iela 13a   29178390

 

Mājaslapa parasti nestrādā, bet cilvēki uz vietas ir no 8:00  Sgriež, piegriež utt.....

 

Link to comment
Share on other sites

Paldies par atbildēm! Didzi, es jau biju uztaisījis no saplākšņa, bet nedaudz man viņš deformējās. Laikam būs jātaisa no biezāka un jāizfrēzē frēzes vieta. Neko tādu agrāk nebiju taisījis, tāpēc domāju kā labāk uztaisīt. Pašizglītošanās arī maksā. :)  

Link to comment
Share on other sites

+ alumīnijs baigi smērē pelēkā krāsā, ja nav apstrādāts... ja taisa smukumlietas, tad ļoti traucē

 

Pašam ar zāģagalds no parasta saplākšāņa 21mm biezumā (~1m x ~1m).. apaksā saskrūvētas/salīmētas ribas, lai nemetās un ne'met kūkumus nelokās un ir stiprība. Bij arī doma likt nerūsējošo tēraudu pa virsu, bet 3 gadus nevarēju saņemties un tag redzu ka nav vajadzības manām vajadzībām

Link to comment
Share on other sites

Saplāksni gan vajag ņemt jo biezāku, jo labāk. Ēvelei man kādi 35mm, bet frēzei vēl biezāks. Frēzei galdiņu var salikt  no vairākiem plānākiem. Izzāģē ar lobziku attiecīgus caurumus, včibriko kārtu paņem plānāku ar caurumiņu pašai frēzei un visu to pīrāgu salīmē. Saplāksnis ļoti labi līmejās un būs bieza virsma. Mājas vajadzībām saplāksnis ir ideāls materiāls. Man zāģim atdure turās uz saplāksnī iegrieztu vītni, kur ieskrūvē 10mm skrūves. Turās, kā būtu no metāla. Krievi tak karu ar finiera lidmašīnām vinnēja, tā kā materiāls ir ļoti pateicīgs mājas darbiem. Nopērc atgriezumus un taisi ko gribi.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumiem. Kur dabūt saplākšņa atgriezumus? Vēlams Pārdaugavā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...