Jump to content

Mans piedzīvojums ar "svaigs no Vācijas audi"


Ze Baarda
 Share

Recommended Posts

Laba diena!

Gribēju aprunāties par A4 Avant pirkšanu..

Nesen braucu vienu 2.4benzīns / gāze skatīties Jelgavā, kas „tikko no vācijas..” :) Autiņš smuks, ekstru pilns, laikam vairāk nevar nemaz būt, koža roža, āķis, lūka, chrome line, elektrības sēdekļos un spoguļos, apsilde visu arī, nu viss ko var gribēt, vizuāli arī teju puķe..

1.       Bundža laba, rūsas nav, tā viss ok, tik zem oriģinālajām durvju līstēm kkas veidojas pamazām, bet ir akmentiņu pēdas uz kapota, vienkārši nosēts.. Vācijā braukts?

2.       Čalis pētīja (jo pats es dunduks), saka, labajā pusē spārns vienā vietā nav īsti klāt pieskrūvēts un faras īsti nav ieliktas riktīgi atpakaļ..Vācija tā labo auto?

3.       2.4motors ar gāzi, par gāzes iekārtu neko nezina, ne cik ilgi iekšā stāv, neko, ne arī kad pēdējā apkope veikta..bet skrūvju vietās var redzēt bikiņ jau rūsu..tātad vairāki gadi viņa stāv virsū vismaz..

4.       GT Radial riepas M+S 5/6mm atlikuši – Vācijā tādus lētučus liek kāds ar???

5.       LV reģistrēts CSSD 2,5mēneši atpakaļ, jau nobraukti 2štukas pāri...

6.       Nekādu, vispār nekādu papīru nav no Vācijas..nekā..

7.       Bagāžniekā vienā no sānu nodalījumiem „nejauši uzgājām” paštaisītu „pīpi” – minerāļa 0,5 pudele un folijs galā, paskatījos jocīgi uz auto pārdevēju, nu neko, lai jau.. :D

8.       Motors jocīgi uzvedas – tā kā ieraustas pavisam nedaudz, ļoti reti, bet just var, uz 1mā, 2rā un 3šā ar, pārslēdz uz benzīnu, tas pats pa retam..170lopi, spiežu gāzi vairāk kā parasti spiestu, kkā nav 170hp sajūta.. Es saku, kas vainas, viņš saka „Viss ok, tu tik uztraucies esi” :)

9.       Sludinājumā minēts, ka auto lec no pus apgrieziena, jaudīgs, viss tip top un tuvākajā laikā ieguldījumus neprasa - kā saka tikko no Vācijas.. Bet atbraucot izrādās, bremžu kluči priekšā jāmaina, figviņzin kā ar diskiem vēl.. BortComputer lcd gļuko, mirgo „check engine” :D – tas esot no tā, ka remontēja gāzes iekārtai kkādu dačiku, vai mainīja un neesot noņemts errors.. Vai tiešām? Tā gadās, ka servisā, kur tev remontē vāģi, piemirst noņemt erroru un īpašnieks aŗi nav braucis atpakaļ lai pasūdzētos par to, ka piemirsts tik elementāru lietu izdarīt?????

10.   Deva līdzi kā bonusu tikko pirktu eļļu un vēl kkādu filtru, ražotāju nemāku pateikt, bet čalis teica, ka tas būtu pēdējais, ko viņš savam auto liktu virsū...lēts mēsls..

11.   Zobenei nekādu nakļeiku nav virsū pie maiņas ar nobraukumu, nekā nav..

12.   Nu un dažādi sīkumi vizuāli, ādas salons skaists, viss super kuul, bet vadītāja sēdeklis ar benčika cāberi izcaurumots un stūre normāli nodilusi,ja nemaldos arī nedaudz šķība bija, 219tūkst nobraukums.. :D (ak, jā, vadītāja pusē citas krāsas spogulis un labā pusē durvīm enģes bikīt nosēdušās, priekšā no pampera izkritis plastmass ,tanī pusē, kur spārns neesot īsti pieskrūvēts.. nu kkā tā..:)

13.   Skatos pa 3dienu laiku cena nomesta no 2350 uz 2200, varētu iemest šeit to sludinājumu, bet nez vai te tā drīkst..

 

 

Tātad spriežiet paši par auto „tikko no Vācijas” un privātpersonu – pārdevēju, gados jaunu pagara auguma nedaudz sportiskas miesasbūves krievu tirliņu, kas mums pasakot, ka auto neatbilst cenai un vispār bla bla bla, mums ejot projām pateica, „Jūs esiet idioti, izčakarējāt manu laiku”..

 

 

Rezumē:

Varbūt te atrodas kāds, kuram ir ko labu teikt, ieteikt sakarā ar auto no Vācijas pirkšanu..Uz ko skatīties? Kas ir raksturīgs tikko vestam auto no Vācijas un kas absolūti NAV RAKSTURĪGI! Un kā atpazīt šitādus pida***us..? Varbūt kādam ir zināma kāda privātpersona, kas uzticama un dzen o fričiem autiņus? Būtībā arī jautājums vai vispār ir ieteicams pirkt no vācijas auto jau ar gāzi virsū? 1.9tdi avant man kkā negribas, 2.5tdi ne tik! 2.4 gribētos, bet nu reāls retums un ar labu komplektāciju vēl vairāk..

Labots - Ze Baarda
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

yeath, jāņem popkorns un dzeramais - šovs var sākties un posti krāties!

Sākam sapamot. Šeit un katram būs kāds savs makšķernieku stāsts.

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Tu jau pats visu sarakstīji ;)

Uz pārbaudi jāņem līdzi krāsa biezuma mērītājs un jāskatās vai kuzovs nav stipri dauzīts. Un iekš csdd lapas var uzzināt pirmreizējo reģistrācijas datumu un no kuras valsts ievests.

Reku piemērs kā auto jāskatās

 

Un citi viņa video arī! 

 

Kāds budžets vispār? Un jāņem vērā ka Vācijā un vispār rietumeirpā LPG ir reta parādība. Domājams ka konkrētais audi nāk no lietuvas. 

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Nu, ja auto gribēji pirkt no kāda mūsu Jelgavas vietējā plača, tad uzdrošināšos atrunāt.

Mani pēc vienas Lagunas (tikko no Šveices, ja pareizi atceros) diagnosticēšanas un "īstā" cipara uzrādīšanas potenciālajam klientam, gandrīz vai mēģināja ķert pa pagalmu ar tekstu "podstavšik, b**ģ!" 

Arī ar tavu Audi viss ir tieši tā pat. 

Galvenais princips šeit ir vienkāršs - padomā, kāpēc īpašniekam to auto būtu gribējies pārdot, ja jau tik labs un ideāls? 

Tālāk, zvanot uz sludekļa numuru, ja klauculē dzirdi nevis "hallo" "jā, lūdzu" bet gan "aļo!" "da!" - sarunu vari turpināt tikai pašizglītošanās dēļ. Jā, izklausās pēc nacionalista murgiem, bet statistika ir nepielaužama. 

Ja esi izvēlējies konkrētu auto marku, mēģini atrast kādu draugu, biedru, paziņu vai mīļāko (arī beibes mēdz būt zinošas šajā jomā) ar diagnostikas tooli un vēlmi tev palīdzēt. Ja auto pārdevējs diagnostikai nepiekrīt, zolīdi atsveicinies un dodies tālāk, netērējot savu laiku.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs
Pirms 2 minūtēm , Ronalds_ teica:

Uz pārbaudi jāņem līdzi krāsa biezuma mērītājs un jāskatās vai kuzovs nav stipri dauzīts.

Precizēšu - varēs redzēt vai kuzava remonts veikts ar špakteli un pārkrāsošanu. Nedaudz arī krāsas biezums var nodot pārkrāsošanu, bet tad arī jāskatās kā tas darīts - pārkrāsots auto nav beigas, ja tas izdarīts normāli.

Link to comment
Share on other sites

AlCohol
Pirms 20 minūtēm , Ze Baarda teica:

tas esot no tā, ka remontēja gāzes iekārtai kkādu dačiku, vai mainīja un neesot noņemts errors.. Vai tiešām? Tā gadās, ka servisā, kur tev remontē vāģi, piemirst noņemt erroru un īpašnieks aŗi nav braucis atpakaļ lai pasūdzētos par to, ka piemirsts tik elementāru lietu izdarīt?????

ne visiem lokālajiem meistariem pieejamas uzpariktes, lai dzēstu kļūdas. nereti viņi brauc pie citiem, kas kļūdu nolasīs, sataisīs to auto un tev arī atdos, nebraucot velreiz, lai dzēstu to kļūdu.

pa lielam domājot, ka tai mašīnai ir vairāk kā var gribēt un tapēc arī no viņas mēģina tikt vaļā. 2k nobraucot arī sapratīs, kas pa vainu ir.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs
Pirms 2 minūtēm , Gestapo teica:

Man stāsta nav, bet ja redzi kaut ko ar auto, kur parādās Jelgava, Dobele. Tālāk nemaz nav vērts interesēties. 

Ja vien tas nav privātais vai banka, kas atņēmusi, bet šādi gadījumi ir reti un atšķirt privāto nav tik viegli. 

Bet nu Jelgavas plačos tiešām nav ko meklēt, ja gribi auto, nevis dibensāpi uz vairākiem gadiem. 


Nu un galvenais - varbūt nevajag meklēt Audi ar 2000 Eur budžetu? 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ronalds
Just now, AlCohol teica:

ne visiem lokālajiem meistariem pieejamas uzpariktes, lai dzēstu kļūdas.

Ņemot vērā, cik tagad maksā ķiniešu diagnostikas iekārtas, no meistara kuram viņas nav būtu jāturas pa gabalu! 

Vismaz visos +/- normālos LPG kantoros ir! 

Neticu ka kāds pirms pārdošanas nenomainīs gļukainu datčiktu nenodzēsīs ECU kļūdas, ja vien vai tik vien tās vainas! 

Pirms 4 minūtēm , Bruketajs teica:

pārkrāsots auto nav beigas

Jā, bet ja redzam ka ir pārkrāsots piemēram kapots un abi priekšējie spārni, tad tomēr var izdarīt šādus, tādus secinājumus! 

Kā arī būtu jāturas pa gabalu no auto, kuram krāsoti/spaktelēti sliekšni, stojkas vai jumts! 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda

Jā, par Jelgavu esmu dzirdējis sliktus stāstus.. Ok, budžets varētu būt ap 3000 (rēķinos tad vēl ar dažiem simtiem šut tur ko pielikt, lietots ir lietots), cik pētu pēdējo mēnesi piedāvājumus, saprotu, ka par 2-2,5K īsti neko daudz maz "noturīgu" nedabūsi.. 3000štukas +/- varētu atvēlēt, un no plačiem noteikti vairs neko nemēģināšu skatīties, tiem papīriem cik saprotu arī ticēt nevar, visu var uzštančēt.. Un noteikti apdomāju turpmāk arī īpašniekam piedāvāt / pieprasīt elementāri aizdzīt uz servisu un pieslēgt pie kompja lai redz ko pērku..Ja šis par, tad jau nav pamats fobijām, bet ja ne, ne, tad jādomā.. + arī štelle > vai tad nav tā, ka tu piem. nomainot numurus, csdd vairs vēsture īsti neuzrādas? Noteikti ir paņēmieni kā izdarīt tā, lai īsti nevar noteikt no kurienes nācis, tā teikt, izdarīt tā, lai auto vēsture ir nenosakāma..

Link to comment
Share on other sites

AlCohol
Pirms 5 minūtēm , Bruketajs teica:

Nu un galvenais - varbūt nevajag meklēt Audi ar 2000 Eur budžetu? 

b4 ar gāzi jau dabūsi kā no skatloga :pleasantry:

 

Pirms 1 minūtes , Ronalds_ teica:

Ņemot vērā, cik tagad maksā ķiniešu diagnostikas iekārtas, no meistara kuram viņas nav būtu jāturas pa gabalu! 

turēšos pa gabalu no tāda, kuram būs ķīniešu OBD pa 10nieku, drīzāk. tajā pašā laikā, gadiem labojos pie, salīdzinoši, veca vīra, darbs kvalitatīvs, ātrs, nav īpaši dārgs, cilvēks mājās strādā. paprasīsi viņam ko tādu, aizsutīs tevi pie kāda cita ar tevis minētu 10 eur obd tūli.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ronalds
Pirms 2 minūtēm , Ze Baarda teica:

Un noteikti apdomāju turpmāk arī īpašniekam piedāvāt / pieprasīt elementāri aizdzīt uz servisu un pieslēgt pie kompja lai redz ko pērku..

Jā. Un galvenais ir jāskatās lai nav stipri sists! Kļūdas elektronikā ko uzrāda dators pa lielam var salīdzinoši lēti un nesāpīgi salabot. 

Link to comment
Share on other sites

Ronalds
Raimonds1
Pirms 13 minūtēm , ivo teica:

Pirmkārt un galvenokārt - cenā 2-2.5k labs autiņš ar ko varēsi braukt un priecāties un nedomāt par remontiem kādu laiku, vienkaŗši nav. Punkts un āmen. Un jo vairāk, ja runa iet par premium markām - Audi, BMW utt.

 

Tāda vecuma un tādas cenas auto jautājums ir - cik naudas ir jāieliek, lai varētu daudzmaz normāli to auto lietot bez turpmākiem lieliem ieguldījumiem. Lietots auto savā ziņā līdzīgs līzingā ņemtam auto, ar to atšķirību, ka ikmēneša maksas ir reizes 3-4 zemākas, vecākus auto var saremontēt gandrīz katrā servisā, ir zināms, kas ir remontēts un ja, kas, nav tik ļoti žēl tā auto un iztērētās naudas.

 

Tam auto gadījumā nav alumīnija sakausējuma piekares detaļas?

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt jau no Jelgavas vajag turēties pa gabalu. Laikam vēl sliktāk kā Rumbula.

 

3. Vācijā LPG ir reta lieta. Tur vairāk dīzeļus tauta ņem. 

4. Vācieši vispār mēdz uz riepām taupīt, nemaz tā lielos ražotājus neliek. Tas nebūtu nekas.

8. Iespējams, gāzei sprauslas jāmaina, iespējams kas nopietnāks.

9. Gan jau katalizatora naf, noņemt nekorekti. Var jau būt, ka arī vēl kas nopietnāks.

10. un 11. tas jau standarts, ka šitās lietas pēc pirkšanas uzreiz jāsamaina, tur varētu arī nesatraukties.

12. Pie 200k+ arī oficiāli,  stūre varētu būt labi padilusi. 


Pirms 1 minūtes , Raimonds1 teica:

Tam auto gadījumā nav alumīnija sakausējuma piekares detaļas?

Noteikti ir. It kā jau varot tagad bukses atsevišķi pārpresēt ...

Link to comment
Share on other sites

Pirms 18 minūtēm , Bruketajs teica:

Nu, ja auto gribēji pirkt no kāda mūsu Jelgavas vietējā plača, tad uzdrošināšos atrunāt.

Jāskatās konkrētais auto, nevis placis kur tas atrodas. Šobrīd kā reiz ikdienā braucu ar auto, kuru pirms pusgada kā reiz Jegavas placī nopirku. Neko sliktu nevaru pateikt. Atļaušos apgalvot, ka 90% gadījumu pircēju iegāž vēlme nopirkt auto pēc iespējas lētāk un pēc iespējas jaunāka gada.


Pirms 3 minūtēm , ju teica:

Pirmkārt jau no Jelgavas vajag turēties pa gabalu.

Vēl viens!

Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Cenā 2-3k auto jāmeklē no privātā, kur var redzēt ka viņš jau kādu laiku LV ir braukts un nebūs plača uzcenojums!

Atvilkt autiņu no rietumeiropas jau maksā vismaz 1 - 1.5k eur! Cik tad paliek pāri? Tik lētus auto nevelk iekš LV!  

Link to comment
Share on other sites

Nu nav tik dārgi! Izmaksas sastāda, ceļš uz DE + numuri ar apdrošināšanu 150 eur (tas padārgo) + 25 eur Polijas bānis + cik tu ēd 2 dienās + benzīns ceļa (ap 200 eur). Var ap 600 naudiņām iekļauties!

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Plus vēl reģistrācija LV.... Kā nokļūsi Vācijā? Ja brauc ar auto tad vismaz 2 cilvēki un tur jau benzīns nebūs 200 EUR! Kādu nakti arī jāguļ - nez vai 2 dienās iekļausies... Vēl jāpierēķina vismaz 2 naktis viesnīcās. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , Ronalds_ teica:

Vēl jāpierēķina vismaz 2 naktis viesnīcās.

Buržujs! Nu tā jau tas nedarās! Uz turieni ar lidmašīnu vai busu, īrē mašīnu uz dienu un viss!


200 eur

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vācijā šādi sākas no 1700EUR (mobile.de gan tik 3 ir pašlaik), un ar lielāku nobraukumu. 

Gāzes balons ir turku. It kā jau Vācijā turku netrūkst, bet kāds dīleris tur arī neatrodas tam ražotājam.

 

Pirms 12 minūtēm , ivo teica:

Šobrīd kā reiz ikdienā braucu ar auto, kuru pirms pusgada kā reiz Jegavas placī nopirku.

Tu jau pats jelgavnieks :)

 

Auto esot ideāls

Kods    Novērtējums    Trūkumi vai bojājumi
618    1    Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas).
610    1    Pakaļējais tilts. Nedaudz bojāti sijas sailentbloki.
617    1    Transmisija. Nelieli kardānpārvada šarnīra putekļu sarga bojājumi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Ze Baarda teica:

Motors jocīgi uzvedas – tā kā ieraustas pavisam nedaudz, ļoti reti, bet just var, uz 1mā, 2rā un 3šā ar, pārslēdz uz benzīnu, tas pats pa retam..170lopi, spiežu gāzi vairāk kā parasti spiestu, kkā nav 170hp sajūta..

Ja kas, pamēģini to tīri uz benzīna, kā ir tad. Kā jau minēju, varbūt sprauslas gāzei, varbūt tikai filtrs.

Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda
(labots)
Pirms 33 minūtēm , ju teica:

Ja kas, pamēģini to tīri uz benzīna, kā ir tad. Kā jau minēju, varbūt sprauslas gāzei, varbūt tikai filtrs.

Es jau uz benzīna arī pārslēdzos ,raustījās tā pat dažubrīd... :) un saku, ka galīgi nejutos kā 170ps auto pie stūres, man čomam Oktāvija 2016gada ar 150zirgiem uz 2un 3 roba 2 švuncīgāka,, reāli bija sajūta, ka nejūtu uzrāvienu vispār.. nu griez kā gribi tādas komplektācijas auto, retums - es nedomāju, ka čalis tik ātri mestu nost cenu, ja būtu pārliecināts, ka viss ir super ar tā stāvokli..vienkārši nepērk acīmredzot viņam to auto.. sprauslas tam 250EUR +/- Bet vienkārši debīli, ka cilvēks lej ūdeni, viss kārtībā, viss super, sludinājumā rakstīts tā - ka SUPER AUTO, kopts bezgala un NEKAS NEPIL UN NETEK - a reku cssd transmisija un motors pil tomēr 1punkts! un tad vēl tu aizbrauc uz vietas un sākas..tas un šitas, tas un šitas..kā var tādam pārdevējam ticēt? NEVAR..

 

45EUR buss līdz berlīnei maksā un gulēt teltī man vienalga,esmu 3reiz evropu izstopejis savulaik, es vācu valodu pārzinu perfekti, man jau bija doma pašam braukt, bet tas risks, ja lietotam pa ceļam kkas notiek.. Es nevēlos tā riskēt īstenībā, + es pats tehnisks āmurs esmu, ja runa ir par automobiļiem..

 

p.s. un kapots nosēts ar akmentiņiem? Vācijas štrāses? tiešām?

Labots - Ze Baarda
Link to comment
Share on other sites

Ja jau check engine deg (kaut vai dēļ neesoša katalizatora), tad nav brīnums, ka motors vienkārši aizgājis avārijas režīmā (ir tād speciālais, saudzējošais), līdz ar to jaudas tipa nav.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs
pirms 1 stundas , Ronalds_ teica:

Kā arī būtu jāturas pa gabalu no auto, kuram krāsoti/spaktelēti sliekšni, stojkas vai jumts! 

Mhm, taisnība, ja pamana.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu gan te padomi birst ... Tak pēc pirmā posta jau ir skaidrs ka to autņu NEDRĪKST pirkt, ja nav galīgs mazohists ...

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs
1 stundu atpakaļ, ieleja teica:

Tukums

Tukumā, cik atceros, ir viens labs tirgotājs, bet arī tam ir mīnuss - 3 tūkstošos iekļausies tikai vecais pascāts (kantainais), bet toties lieliskā stāvoklī.

Link to comment
Share on other sites

Maris77

Vispār jau pēc autiņa brauc uz Lietuvu, apčakarēs tāpat, tikai par ~ 500 eirām lētāk. Vismaz pirmajam remontam būs sākuma naudiņa. :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs
Pirms 20 minūtēm , Ze Baarda teica:

45EUR buss līdz berlīnei maksā un gulēt teltī man vienalga,esmu 3reiz evropu izstopejis savulaik, es vācu valodu pārzinu perfekti, man jau bija doma pašam braukt, bet tas risks, ja lietotam pa ceļam kkas notiek..

Principā, risks ir pat mazāks, ja pērc tiešām no privātā, īsta vācieša un tas tev atsūtīs arī VIN, pēc kura varēsi pie dīlera dabūt izrakstu (lai gan tik vecam auto diez vai būs jēga no 3 gadus vecas informācijas)

Vāciešiem benzīnauto ir lieliskā stāvoklī (gāzes gan nē, jo ar tiem brauc tikai vācu skopuļi - arī pie viņiem ir tādi paši aizspriedumi)

Lai mazāk problēmu, paņem kādu cilvēku līdz, kas kaut ko sajēdz no autiņiem. Vēl ir svarīgi, cik sen auto ir saņēmis TUV - tajā piekasās vairāk kā pie mums - ja pirms pāris mēnešiem, tad auto būs ok stāvoklī. Arī jautājums par atļauju diagnosticēt un atbilde uz to daudz ko tev pateiks - godīgs vācietis atbildēs ka easy un ja vajag, piedāvās iedzīt tuvākajā servī, uzmest aci no visām pusēm. Tālākais jau ir atbraukšana un piereģistrēšana. Arī nodoklis vairs nav un Vācijā apdrošināšana pārdzīšanai vairs nemaksā dārgi, bet... labāk to darīt kopā ar kādu, kam ir tāda pieredze. 


Pirms 3 minūtēm , Maris77 teica:

Vispār jau pēc autiņa brauc uz Lietuvu

Platīna komentāra balva uz vietas!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Pirms 9 minūtēm , Maris77 teica:

Vispār jau pēc autiņa brauc uz Lietuvu,

Žēl ka mīnusus nevar likt!!!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

mani punkti:

1. jebkurš vecs auto būs biku uzsists, nekas traks...slikts remonts - turku roku darbs.Galvenais lai nav galīgs nošķiltenis.

2. Vācijas auto neskatoties uz neko es taisītu pilno apkopi - eļļas visas, filtri visi un siksna obligāti. par ko cepiens ? tas ir pašsaprotami.

3. Riepas - pofig, viņiem nav ziemas, brauc ar ko pagadās. Varbūt bija smuki diski/riepas - ko notirgoja atsevišķi.

4. 2 k nobraukti 2 mēnešos - tas tak nekas nav. man nekur baigi tālu nebraucot 2k mēnesī salasās.

5. Pirkt gāzes auto ir pirkt sev problēmas - visiem viņiem deg ček endžini agri vai vēlu. Gribi braukt lej labu degvielu, gribi ekonomēt - pērc dīzeli.2.4 tak nerij nekādu kosmosu.

6. Pats pirku subaru no tukuma puikām, baigi ieberzies nejūtos. Jā pērkot uztaisīju lielo apkopi par ko rakstīju augstāk + nepirku lētāko pieejamo, labāk piemaksāt un braukt bezbēdu.

 

Link to comment
Share on other sites

Maris77

Kas jums pret Lietuvu? Tu domā, ka nopirksi sliktāku par šo, ko šeit apraksta? :D Protams auto specs ir jāņem līdzi. Vienam vispār ir sūdīgi pirkt, ja nav pieredzes. 

Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda
(labots)

Lietuva? Kolēģis pirms gada bija tur, paņēma BMW - skaistulīti, perfekti kopts, nebija kur piesieties, kkāds 2006gada 3 sērijas ar jaudas motoru 220hp - turbo dīzelis, paņēma pa 6000T, pa šo laiku ir ielicis 3000T :) Pabrauca daži tūkstoši un sāka birt viss pēc kārtas nost un tieši motoram.. :) Un paziņam savā darba vietā autoparka nodaļā vīri stāstīja neskaitāmus līdzīgus variantus..

Labots - Ze Baarda
Link to comment
Share on other sites

Ronalds
Pirms 3 minūtēm , osscar teica:

Pirkt gāzes auto ir pirkt sev problēmas - visiem viņiem deg ček endžini agri vai vēlu.

Stipri kļūdies! Piemēram maniem gāzes opeļiem viss kārtībā, check engine nedeg, diagnostika kļūdas neuzrāda! 

Auto var būt kārtībā un var nebūt kārtībā! Un tam nav nekas kopīgs ar izmantoto degvielu! 


Just now, Ze Baarda teica:

220hp - turbo dīzelis, paņēma pa 6000T, pa šo laiku ir ielicis 3000T

Jā - tik tiešām - vecs dīzelis ir pareizā izvēle ja vēlamies no pamatīgas naudas summiņas motora remontos šķirties! 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Braukt auto pirkt leišos, tā ir kā krievu rulete ... tikai ar iespēju ka izšaus ~50/50... Varbūt pat vairāk.

A check engine var būt izreaģējusi lambdas zonde... bet to tev pateiks tikai pie datora.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Es arī par Lietuvu nevaru teikt neko sliktāku salīdzinot ar Rumbulas torgašiem. viss tas pats tikai mazliet lētāk.

Jā, ieteikt cilvēkam Lietuvu, kas maz ko saprotu no auto tehinkas, tas būtu mīnusa vērts komentārs, bet pats tirgus ir un paliek tirgus. Daži draugi ir ņēmuši un tagad brauc un priecājas. Un jau pietiekami ilgi. Tur var atrast arī labus eksemplārus, bet jāmeklē. Ja ņemsi pirmo, kas patīk, tad var iegrābties.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...