Jump to content

MS Windows Webloc Pārseris


kroko
 Share

Recommended Posts

Sveicināti,

 

Man palūdza un es sapakoju un nopublicēju kaut kad pasen savām vajadzībām rakstītu helperi (es toreiz sāku ar BAT, bet sapratu, ka tajā atrast '\b\v' delimiteri nemācēšu, tā kā vecais labais C), kas ļau uz MSW atvērt .webloc failus ko veido visi pārūki macOS  (ekvivalents .url failiem).

Ja nu kādam noder, lietojiet, releasos ir binārijs.

 

https://github.com/WARP-LAB/WindowsWeblocOpener

 

Enīvei. Vēlējos iemest šo programmēšanas sadaļā, jo, lai gan mēdzu programmēt uz MSW, tas ir citādāk (OpenGL/SL, wrappoti freimworkos) - manas zināšanas Win32 API ir nulle. Ja šeit ir kāds

- kas vienlaicīgi lieto abas OS

- ir ar ieradumu bookmarkot interneta lokācijas ar shotcut failiem (ir praktisks pielietojums šim helperim)

- un ir ar Win32 zināšanām!

varbūt var uzmest aci Todo - kā noslēpt konsoles ekrānu uz to sekundes daļu. Man tas līdz šim absolūti nav traucējis, bet ja jau izlikts publiski, tad varētu apskatīt. Es bik pagooglēju, izskatās, ka būtu jāswitchojas uz C++ (protams, esošā C apstrādes loģika var palikt, tikai nebūs smuki, bez strīmiem) un WinMain rutīnām. PR welcome.

 

kroko

Labots - kroko
links uz gitu :)
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Inspektors Caps

https://stackoverflow.com/a/6882500

Precizēšu. Lai netiktu automātiski veidots konsoles logs, /SUBSYSTEM ir jānomaina uz WINDOWS. To, ar kādu funkciju sākas programma, savukārt nosaka /ENTRY, un tur ir četri varianti - main()/wmain() un WinMain()/wWinMain(), kur tām, kam priekšā ir "w", char tipa parametru vietā ir wchar_t. Šie divi linkera parametri īsti nav saistīti un vari lietot /SUBSYSTEM:WINDOWS arī ar to pašu main(). Tāpat arī, ja lieto WinMain(), tas nekādi nenozīmē, ka kods jākompilē kā C++. Pie tam Windows API pamatā vispār ir C. Tātad, lai atrisinātu konkrēto problēmu, ir jānomaina tikai un vienīgi /SUBSYSTEM parametrs.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...