Jump to content

Accenture .NET Bootcamp


oskars91
 Share

Recommended Posts

Sveiki, ir kāds no foruma lietotājiem gājis cauri Accenture .NET Bootcamp'am??

Varbūt varat izstāstīt, kas tieši tur ir jādara, kādas tēmas var pastiprināti pamācītites, lai bootcampā nebūtu jābola acis???

Un varbūt var pastāstīt kādi jautājumi ir tajā uzņemšanas testā, ko dod pildīt vēl pirms paša bootcamp'a?

Būšu priecīgs par jebkādu palīdzību.

Link to comment
Share on other sites

Tasteris

Pirms vairākiem gadiem pabeidzu Java un C++ Accenture skolu, domāju ar .NET ir līdzīgi. Uzņemšanas testā bija valodas pamati: viss tas, kas parasti ir mācību grāmatās iesācējiem: datu tipi, operatori, cikli, izņēmumu apstrāde, objektorientēta programmēšana, datu struktūras un uzdevumi, kas prasa "ko izvadīs zemāk rakstītais kods". Pameklē .NET online quiz, vai ko tādu http://www.fincher.org/tips/Languages/csharp.shtml. Neatceros, vai bija papildus bija kaut kas cits, ko māca datoriķiem (piemēram, SQL vai ūdenskrituma programmatūras izstrādes modelis).
Pašos kursos nezināšanu var kompensēt ar aktivitāti: piesakies par komandas kapteini, uzdod jautājumus lektoriem, komunicē ar biedriem, atbild uz lektoru jautājumiem, pat ja tēma ir elementāra un zināma var palīdzēt tēlošana, ka klausies un aktīvi piedalies. Citi kursu apmeklētāji šādi ieguva darba piedāvājumus no Accenture, pat programmējot sliktāk par citiem. Ja izcili programmē, tad var netēlot :)

Lekciju materiāli bija pieejami uzreiz visam kursam. Tāpēc, ja ir laiks, var sagatavoties lekcijai iepriekš (kas var būt diezgan sarežģīti, jo kursi ir 8 stundas dienā).
Varbūt kāds boot biedrs pielabos, ja pa gadiem ir kas mainījies.

Link to comment
Share on other sites

Nestāstīs tur visu no sākuma, pastāstīs kādus fragmentus. Tur ir jāprogrammē. Vēlams kaut cik mācēt, jo 4 nedēļās daudz nevar iemācīties. Par uzņemšanas testu nevajadzētu raizēties, grūtākos jautājumus atbildēt nav obligāti. Mainījies ir tas, ka tagad ir lielākas izredzes, ka pieņems.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...