Jump to content

Nedārgas, labas, izturīgas austiņas.


martvigs
 Share

Recommended Posts

Pirms 10 minūtēm , Kazarms teica:

10+ gadus vecas dien dienā lietotas Pioneer SE-M290

Tādas arī bija un tieši šāds pats rezultāts un ausīm stiprinājumi sadalījās. Jāsaka, ka viņām skaņa man nepatika un basu līmenis neatbilstošs vidiem un augšām. 

 

Ausīm otra vājā vieta ir vads, kas pie intensīvas lietošanas nomirst. Tāpēc vērtīga fīča ir nomaināms vads. 

 

Pats reiz apgreidojos uz vecām Sennheiser HD 640, kur vads nomainīts vairākas reizes, spilveni arī jau iet 3. kārtu. 

Link to comment
Share on other sites

Man arī parasti vadi nojūk. Tagad kā reiz nomainiju savām, jo tajā galā, kas spraužas austiņās sāka pazust viens kanāls, ja pakustināja.

Štekers gan tāds nestandarta viņiem, speciāli jāmeklē, jebkurš vads neder. Man Sony mdr-1a.

Link to comment
Share on other sites

Arī nenomaināmām tipiski jau var pajaukt vaļā un nomainīt. Šis, pie galda lietojot, manā necilajā pieredzē neiestājas diži ātrāk kā ir beigusies garantija. Ja pa kabatām dzīvo, tad jā, ātri izjūk.

Abas jūsu piedāvātās īsti zem budžeta nepalien :D

 

Pirms 18 minūtēm , Mezavecis teica:

Tādas arī bija un tieši šāds pats rezultāts un ausīm stiprinājumi sadalījās. Jāsaka, ka viņām skaņa man nepatika un basu līmenis neatbilstošs vidiem un augšām. 

Jā, man arī gribas ko bišku labāk skanošu nekā tos Pioneer, citādāk ņemtu tos pašus, jo ir pietiekami ērtas un arī izturīgas, ja reiz 10 gadus ikdienā izturēja.

Labots - Kazarms
Link to comment
Share on other sites

ATH 20 - ir pats budžeta varints no tās sērijas - nebūs tik kompaktas+ vads nav maināms. Ja var pastiept budžetu - labāk 40x. Tām ir 2 vadi komplektā + kaudze aftermarket dažādu.

Man pašam ir ath 50x - saplaisāja padi paši no sevis ( ausis netiek lietotas ikdiena - pēc kāda laika noņēmu no statīva - oppā - padi saplaisājuši) - uzliku velūra padus - ērtāki, kaut bass biku pazuda. Vēl gana robustas un lētas ir jvc ha rx700 vai rx900 ( man ir 900 tās - baigi lielās un ērtā, bet vads nav maināms un tas ir garš ) . rx 700 ir lētākas un skan arī ok. Varu ieteikt to ko esmu lietojis - ausīm svarīgi ir ērtums. Ir man bijušas arī citas, bet tās spiedušas u.t.t.

 

DSC01216.jpg

 

te var redzēt AT MX izmēru VS JVC RX 

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Kazarms teica:

Paskatīju internetus un acīs iekrita Audio-Technica ATH-M20x, jo apskatos saka atzinīgus vārdus par šīm ausīm. Varbūt ir vēl kas vērā ņemams, kas būtu uz vietas dabūnams, galīgi gaidīt 2+ nedēļas kaut kā negribas

 

Es sev nopirku Kingston Cloud Stinger 7.1. 

Uzreiz atrunāšu ,ka nav muzikālās dzirdes, bet pirmoreiz izdzirdot kā skan lādiņa čaula atsitotas pret tanka grīdu man izraisīja sajūsmu pēc parastajām lētajām ausīm un es sapratu, ka kaut man kaut kas pietrūka bet es to nezināju.

Man patīk:

1. Ērtas (man). 

2. Patīk skaņa

3. Man ir modelis ar cieto mikrofonu - patīk ka paceļot mikrofona lociņu mikrofons izslēdzas. Ļoti ērti darba videokonferencēs. Ir bez šīs fīčas rusku lētāk. 

4. Skaņas regulators uz pašām ausīm - arī ļoti ērti dažreiz nav jābakstās pa ekrānu.

5. var dabūt uz vietas, bet cena ir drusku virs tava budžeta. var pasūtīt - tad lētāk

P.S. tas ir gaming/working headsets nevis mūzikai domāts

Labots - zeds
Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumiem @osscarun @zeds

Apskatīšu tās M40x, kolēģim šķiet tādas ir, padomās vai esmu gatavsa piemest dubultu cenu, par cik gan vietējās bodēs, gan Amazon.de ar šipingu šīs nāk par 100 EUR apmēram.

Par Kingston nebūs, jo kā jau teicu, gribu tieši mūzikai un video. Sapulcēm man ir vaļējā tipa konferenču ausis. Neciešu to balsi galvā, kad runā ar aizbāztām ausīm :D

 

Link to comment
Share on other sites

Nav vērts iespringt uz konferenču ausīm un aizmest vispār prom, tur ir 2 labi varianti:

 - webkamera ar iebūvēto mikrofonu

 - ārējais mikrofons uz galda.

 

Visas līdzšinējās ausis ar mikrofonu ir neērtas, neko dzirdēt nevar, pie minimālās lietošanas ātri izbeidzas. 

 

Link to comment
Share on other sites

Ir lietošanā gan darbā gan mājās ATH-M40x. Ja nepieciešams ar kādu papļāpāt, ir piepirkti mikrofoni pa ~2eiri.

Viss kā nākas, nav skaņas slāpēšana (varbūt minimāla), mehanismi izturīgi. Skaņa manā uzskatījumā 10/10 ko var izspiest no austiņām. Nedaudz paspēlējos ar winamp iebūvēto ekvalaizeru radio streamiem un mp3. Iesaku. 

Link to comment
Share on other sites

 

Pirms 17 minūtēm , Mezavecis teica:

Nav vērts iespringt uz konferenču ausīm un aizmest vispār prom

Ir Logitech H800, kuras darbs piešķīra un maina, kad beigtas. Pagaidām gan pa 3 gadiem nobeidzis neesmu. . Viss ārpus sapulcēm skan pēc kakas, protams un pašas ausis ar nav nekas perfekts, galvenais ka baterija darba dienu izvelk. Sev dabīgi nepirktu tādas.

Pirms tam runājos ar telefona brīvroku sistēmu, kā jau teicu, besī tā balss galvā, kad runā. :D

 

Galvenais nē webkameras miķim atvērtā tipa ofisā ir, ka dzirdi sevi no kolēģa miķa. Piemērs, komanda sēž dažādās lokācijās - 1 mājās, 1 citā birojā, 2 ap vienu galdu, 2 divi kolēģi, kas pie viena galda, dzird sevi savās ausīs. Pat ja galdi atrodas +/-10m attālumā viens no otra. Tāpēc arī  miķi, kas neķer telpu.

Mājās man tas pats. Abi divi strādājam no mājām un kamēr dāma audzina sīkos pa telefonu (skolotāja) mani kolēģi no kameras miķa arī to pašu klausās un otrādi, viņas sīkie stundā klausās sarunas par serveriem. :D

Pirms 4 minūtēm , ggg97 teica:

Ir lietotas  pa 59. Gaumes jautājums, protams.

Jā, šis redzēju bet no nezināma avota lietotas  īsti nevelk.

Labots - Kazarms
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

No savas puses iesaku AKG Y50, ja vēl viņas var ar uguni kaut kur sameklēt. Kādreiz atlaidē ņēmu versiju bez BT pa 60 ar kapeikām. Standarta cena toreiz bija ap 100 vai pat vairāk. Varbūt atraktīvais dizains nebūs pa prātam, bet uzbūve ļoti patīkama. Lietošanā jau gadus 4, ja nekļūdos. Ļoti patīk. Ja mainītu, tad tikai uz AKG K sēriju, bet tas jau būtu overkills.

Labots - raivix95
Link to comment
Share on other sites

Nu svarīgi jau, kāda, nolūkam ausis vajag. Pats neesmu ar īpašu muzikālo dzirdi, bet gluži zilonis uz ausīm arī nav uzkāpis. Ausis lietoju dažāda žanra mūzikai un video montāžā skaņas kontrolei. Diezgan ilgi bija kaut kādas ne gluži lētā gala TDK, izjuka, paņēmu AKG K240MkII, lietoju kādus 3 gadus, šķita manām vajadzībām OK, līdz paņēmu  Beyerdynamic DT770 PRO 32 ohm variantu  - nu manām ausīm patīk daudz labāk, pat bez DAC (ir arī tas, bet ausis filmējot tiek slēgtas gan pie kameras, gan pie H4n, tādēļ arī 32omīgās, lai iztiktu bez papildus ampa).  Nu jā, īsti jau neatbilst jēdzienam "nedārgas", bet nav arī kosmoss.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Kadu laiku atpakaļ nopirku, "1more triple driver over ear headphones h1707" , kritēriji bija lai nav gigantiskas, jo šad tad ņēmu  līdz uz offisu. Viņas nav pilnībā gan  over-ear, bet izolē skaņu OK. Tagad gan pārsvarā lietoju online sapulcēm. Pa retam kautko paklausos, bet teikšu ka nēesmu liels cienītājs klausīties mūziku uz austiņām, bet skaņas kvalitāte man šķiet diezgan OK. Nostrādātas ir kvalitatīvi, tagad ikdienā nu jau kādu pusgadu ikdienā bieži slēdzot klāt, ņemot liekot uz galvas, nekādas nodiluma pazīmes nav. Forši, ka kabelis ir maināms, vinīgi tam kabelim, kas nāk līdzi nav iebūvēts mikrafons, bet to protams nav problēma piepirkt. Pirku par nedaudz virs 100eur.

Link to comment
Share on other sites

Ja vajag kaut ko labi skanošu, lētu un izturīgu, viennozīmīgi iesaku Sony MDR-ZX110. Bērni pirms tam noplēsa jebkuras. Meitai, kura tāda tiešām kārtīga, arī Sennheiser saplīsa diezgan ātri. Vads izbeidzās. Kādu laiku jau kaut ko laboju, lodēju. Nopirku kaut kādas, kam vads maināms, nobeidzās diezgan ātri tas, kas starp ausīm.

Pašam bija jau tās Sony iepirktas tādai ikdienas lietošanai. Skaņa normāla, bez izceltiem basiem vai tml. Šīs neplīst, ne vads ir pārlocījies, nekas.

Link to comment
Share on other sites

Man jau liekas, ka 60 EUR vērtībā neko labu nevar dabūt. Tas tomēr ir pārāk maz, lai dabūtu labu konstrukciju un skanējumu vienā produktā.

 

Nesen paziņam rekomendēju AKG K371 BT, cilvēks ir pārlaimīgs. Ir gan zilzobis, gan iepakojumā nāk klāt 3 vadi ar kuriem var darbināt ausis. 

 

Cena, protams, virs budžeta, divkārt, nu tā kā valsts pārvaldē, būs Tev budžeta deficīts, bet vismaz mūzika būs laba. :D

 

Zinu, ļoti daudz info ir par to, ka ausis nav izturīgas, bet konstrukcija ir uzlabota un pagaidām viss turas labi.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 18 minūtēm , Malis teica:

lai dabūtu labu konstrukciju un skanējumu vienā produktā.

 

Ir gan zilzobis, gan ...

Pretruna jau pašā saknē

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Cena jau vairs nav 60 EUR, tāpēc par katru pielikto EUR nāk klāt arī funkcijas un skanējums.

 

Ja cilvēks nevēlas kaut ko no riktīga HiFi, tad manuprāt 150 līdz 200 EUR ir zelta vidus ceļš ausīm, kur dzīvo labākā price/performance atdeve.

 

Manis piedāvātās ausis šobrīd Tavaskaņa var iegādāties par 129 EUR, citur 164 EUR un vairāk. Nezinu kāpēc viņiem tā cena ir tik zema, jo pat Amazon ir dārgāk.

Labots - Malis
Link to comment
Share on other sites

paskaties aprakstus par jau manis pieminētajām JVC HA-RX700..par 30 EUR tur navkam piesieties..ja nu vienīgi lielajam izmēram, bet tā konstruktīvi nekas tur nelūzt..

Link to comment
Share on other sites

Konstruktīvi cik atceros viss bija ok, bet skanējums gan bija briesmīgs. Bet kā jau saki, 30 EUR. Kaut kas, šajā gadījumā skaņa, ir jāupurē.

Labots - Malis
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , ju teica:

Sony MDR-ZX110

Vienīgā pretenzija ar fiziskiem izmēriem. Darbā izmantoju līdzīga izmēra Creative Aurvana Live. Skan labi, bet ilgstoši nevar ar tādām nevar nosēdēt visu dienu, sāk ausis sāpēt. 

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Malis teica:

rekomendēju AKG K371 BT

Kapēc tad ne bez BT versiju? Būs lētākas un vieglākas.

 

Man ir vienas Sony, no sākuma likās ka BT būs baigi forši, bet tad tā lādēšana izbesija, jo vienmēr baterijas nosēžas tad, kad vajag kautko klausīties. Tapēc pārsvarā viņas lietoju caur vadu. Bet tad rodas jautājums kapēc maksāt par BT, baterijām utt, dabūt smagākas ausis un beigās tāpat lietot caur vadu?

Bet tā jau itkā ērti, vienīgi ja paiet lielu gabalu no skaņas avota, tad skaņa sāk atpalikt. Mūzikai varbut nav tik būtiski, bet skatoties filmas uzreiz var ievērot.

Ausis Sony MDR-10RBT. Austiņas itkā kvalitatīvas, bet pārāk mazas, nospiež man ausis pēc kādām 2 - 3 stundām, tā ka nevar vairs izturēt. Tapēc šīs reti vairs lietoju, nopirku lielākas. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , AndrisBB teica:

Kapēc tad ne bez BT versiju? Būs lētākas un vieglākas.

Starpība 10 EUR. Ja nu kādreiz gribās palietot bez vadiem, tad vismaz būs tāda iespēja. Galvenais, ka baterijas darbība 20h, vismaz jaunām, paziņa lieto nedaudz zem 30h ar vienu uzlādi, jo klausās klusu.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par viedokļiem, būs par ko padomāt un jau sākumā sapratu, ka riskēju, kas viss aizbrauks līdz: tev vajag ausis par 200 EUR.

Audiofīls neesmu, muzikālā dzirde normāla nav, bet pilnīgs lops arī uz ausīm nav uzkāpis, tāpēc atšķirību starp teiksim 10EUR variantu, tiem pašiem Pioneer un kko no studijas gala dzirdu. Nu negāzīšos es ar tām ausīm atpūtas krēslā un nebaudīšu albumus, bet sēdēšu pie datora, strādāšu un klausīšos mūziku fonā un brīvbrīdī paskatīšos video. Spraudīšu to pasākumu datora 3.5mm izejā vai caur mazo ampu, ja kompis pats nepavilks, un klausīšos no Spotify, pa kādam MP3 vai pat Youtube.

Vai tiešam es dzirdēšu atšķirību starp entry level studijniecēm/normālām parastām, par ko izsakās labi apskatos un kaut kādām industrijas standarta studijniecēm ap 200 EUR? Ticu, ka nē un pat ja jā, vai būšu par to gatavs maksāt 3-4x budžetu, stipri šaubos. Līdz 100EUR izstiept vēl varētu padomāt.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 41 minūtēm , Kazarms teica:

Vai tiešam es dzirdēšu atšķirību

Dzirdēsi gan, jo pat starp ne tām lētākajām AKG un Beyerdynamic, par kurām rakstīju iepriekš, Beyerdynamic ir daudz izteiktāka detalizācija un dziļāki basi. Bet jā - pirms nebiju dzirdējis, šķita ka AKG ir OK un akmens laikmetā, kad pēc kaut kādām parastām krievu ausīm nopirku arī krievu Amfiton - likās super - tā kā visas ir labas, pirms nedzirdi ko labāku :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, raiviic teica:

tā kā visas ir labas, pirms nedzirdi ko labāku

Šī varētu būt viena no Audiofīlu mantrām :D Ja neesi gatavs tērēties, tad pie cietiem labāk nebraukt ciemos klausīties viņu sistēmas, jo var pēc tam to nožēlot un sava sistēma vairs nepatiks :D

 

Man tās AKG K371 patīk, jo skanējums seko Harman līknei, pilnīgi plakana līkne man ne pārāk. Bet pats ikdienā lietoju Hifiman, kurām izmantoju pielasītu EQ, lai skan manām ausīm patīkamāk.

 

Ja jau @Kazarms budžetu ir aizvilcis līdz simtniekam, tad jau var aizstiept līdz 129 EUR :D Tas tomēr ir pirkums, ko iegādājies ilgam laikam, un nebūs vairs par šo jādomā. Domāju, ka objektīvi paklausoties dzirdēsi milzīgu starpību starp 30 un 130 EUR vērtām ausīm, skaņas ziņā uzlabojumi ir ievērojami. Pēc tam, kad tiek tērēti 500 EUR un virs, tad gan, atšķiras nianses.

 

Ja gribi tērēt pēc iespējas mazāk, tad ņem pa 30 EUR tās JVC, par to naudu nav sliktas, bet labas par tādu naudu manuprāt atrast nevar.

Labots - Malis
Link to comment
Share on other sites

Par to nepadomāju, iespējams ka ir ciet. Viens (https://regenerate.co.uk/) ir otrpus ielai, kur parasti eju pie friziera. Kad pēdējoreiz biju pie friziera, tad izskatijās ka bij vaļā, tagad kopš decembra vidus tur neesu bijis, jo frizieris ciet, tapēc velns viņzin. Web lapā neko nesaka ka būtu ciet, iespējams vaļā.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 51 minūtēm , Malis teica:

Tas tomēr ir pirkums, ko iegādājies ilgam laikam

Daudz atkarīgs no ekspluatācijas. Ja ausis lieto tikai, lai reizi nedēļā izvilktu 1000 reizes klausīto Pink Floyd vinila plati un pēc brītiņa uzliktu atpakaļ uz speciālā ausu turētāju un apklāt ar īpaši izstrādātu pretputekļu pārklāju, tad vērts ieguldīties, jo ausis varēs nodot mantojumā mazmazbērniem. Reālā dzīvē nevar paredzēt, cik ilgi vads izturēs, cik korpuss izturīgs. 

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Chocoton teica:

Lūk FM austiņas-kautgan Tas  FM bijis nebijis !Pats  galvenais kašīm ir iesparuažams  vads un tamdēļ  viņas man kalpo jau 7 gadu!Sāk gļučīt kāds no vada  galiem-noperkam jaunu  vadu un atkāl vis kā jauns!    https://www.ceneo.pl/14270209

Esmu vizuāli identiskas, tikai bez FM, redzējis un dzirdējis. Ir tieši tik strašnas kā izskatās.

Labots - 138
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , AndrisBB teica:

Lombardos nedod tās ausis paklausīties?

Dod.

 

pirms 2 stundām , aoma teica:

lombardi strādā?

Rīgā strādā. Tev tikai prece ir vispirms jāpasūta viņu internetveikalā - kas tev neuzliek nekādu pienākumu to galugalā pirkt, ja izvēlies opciju maksāt filiālē - un tad vari apskatīt.

Link to comment
Share on other sites

pirms 5 stundām , Kazarms teica:

Vai tiešam es dzirdēšu atšķirību starp entry level studijniecēm/normālām parastām, par ko izsakās labi apskatos un kaut kādām industrijas standarta studijniecēm ap 200 EUR? Ticu, ka nē un pat ja jā, vai būšu par to gatavs maksāt 3-4x budžetu, stipri šaubos.

Dzirdēsi. Jautājums vai tev tā atšķirība patiks un, vai šķitīs vērtīgi par to piemaksāt. Saku to kā cilvēks arī bez muzikālās dzirdes, bet ar teju 100 austiņu klausīšanās pieredzi visās cenu kategorijās. Esmu piedalījies klausīšanās testos ar parastiem cilvēkiem un visi dzird atšķirības skanējumā. Atšķiras tikai tas, cik cilvēki ir gatavi iespringt, lai skaņu uzlabotu. Kas interesanti - nav maz cilvēku, kas klausīties atsakās, lai nevajadzētu atzīt to, ka spēj sadzirdēt labu skaņu, bet izvēlas klausīties to, kas pagadās.

 

Es arī būšu snobisks un teikšu, ka objektīvi nekā īpaši laba zem 100EUR nav. Pārsvarā pieklibo vai nu komforts, vai skaņa vai abi. Te gan uzreiz jāpiebilst, ka 95% austiņu jebkurā cenu kategorijā neskan labi, jeb drīzāk - skan labi ar mūziku, kas maz ierosina to trūkumus.

 

2021.02.10. , 18:23, M@R$$ teica:

Skaņa manā uzskatījumā 10/10 ko var izspiest no austiņām.

Image result for i've seen things you people wouldn't believe

Link to comment
Share on other sites

Pirms 27 minūtēm , RudeWolf teica:

vai šķitīs vērtīgi par to piemaksāt.

Jā, par šo apmēram domāju. Sākumā gribu sev atbildēt uz jautājumu, par ko esmu gatavs piemaksāt saprātīgas naudiņas. Ok, aftermarket aksesuāri un maināmi vadi izklausās pēc legit argumenta, piemēram, lai par to pieliktu papildus summu, bet ja, piemēram ausis par summu X skan uz 8 (skaitlis absolūti izdomāts), bet par summu 2X uz 8.2 , tad neesmu gatavs maksāt 2X naudiņas un būšu gluži apmierināts ar ausīm par summu X.

Klausīties galīgi neatsakos. Piemēram, šodien pāris stundas birojā pasēdēju ar kolēģa SHURE SRH840. Jā, smagas, bet ļoti patika. Cena šķiet adekvāta, pie Attrade 115 EUR. Ja šie uz vietas ļaus, ir plānā sarunāt un piebraukt paklausīties iepriekš apskatītās M40x un šīs Shure, tīri lai salīdzinātu. Varbūt ka pat Shure ir labs kandidāts, ko izvēlēties. Varbūt pat salīdzināšu arī ar M50X, ja būs uz vietas.

 

Par to starpības dzirdēšanu jā, jautājums ir par to vai es pietiekami dzirdēšu starpību, jo nu kā jau teicu. Nesēdēšu un nemēģināšu iedziļināties cik precīzi skan ģitāra kaut kādā gabalā. Vienkārši darbojoties pie datora, lielākoties skanēs kaut kas fonā, kāda bītu liste, hip-hop gabsītis utt.

pirms 4 stundām , Malis teica:

Ja jau @Kazarms budžetu ir aizvilcis līdz simtniekam, tad jau var aizstiept līdz 129 EUR

Šitā jau var mūžīgi stiepties. Ja jau  130, tad 150, ja 150, tad 200 utt. Kaut kur jau tomēr tā robeža jānovelk. :D Pārāk bieži sanāk kaut kur 3X sākotnējo budžetu iztērēt.

 

Bet nu ir šeit izskanējuši priekš manis vērā ņemami argumenti, kas liek padomāt mazliet, bet šajā mirklī bez klausīšanās vairs nu nekādīgi.

Labots - Kazarms
Link to comment
Share on other sites

Es visu laiku domāju par ausīm. Ir noskatītas Beyerdynamic DT770 PRO

It kā saka, ka starp ohm atšķirība skaņas kvalitātes ziņā nav. Vai tā ir taisnība?

Beyera gadījumā neiesaka 32 ohm pirkt, tur skaņa būtīski atšķirās no 80;250ohm

Labots - xp
Link to comment
Share on other sites

Pirms 55 minūtēm , xp teica:

Beyera gadījumā neiesaka 32 ohm pirkt, tur skaņa būtīski atšķirās no 80;250ohm

Cik es saprotu, tad tādām 80+ ohm austiņām gan jābūt gatavam arī pirkt/taisīt austiņu pastūzi, jo var piemēram no telefona vairs neskanēt.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 32 minūtēm , spameris teica:

Cik es saprotu, tad tādām 80+ ohm austiņām gan jābūt gatavam arī pirkt/taisīt austiņu pastūzi, jo var piemēram no telefona vairs neskanēt.

 

Izmantoju Bayer DT 770 PRo 250 omīgas un skan bez problēmām arī no telefona. Nu jā tik skaļi kā no datora dabūt nevar, bet ir gana ok. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Racer teica:

 

Izmantoju Bayer DT 770 PRo 250 omīgas un skan bez problēmām arī no telefona. Nu jā tik skaļi kā no datora dabūt nevar, bet ir gana ok. 

Es jau tik tā, lai nav pāsteigumi, ka lielajām glaunajām  austiņām gaidītais mega bass iztrūkst :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...