Jump to content

Lombarda adekvātie darbenieki.


termalais
 Share

Recommended Posts

Šodien no rīta ieeju lombadrā  tīri intereses pēc paskatīties datorus , kas un kā . Pajautāju ko par summu x var man piedāvāt, šis parāda samsumg r... ar pirmās paaudzes i 5, un gt330 , un saka ka neko labāku nedabūšu par tādu  cenu . Un tad saku , a nuka parādi man to hp probook  4530s , kurš ir stipri zem budžeta. Sāk man stāstīt kad  šim  Intel hd , 320 gb cietais  , krč nav labs .  Ieleinu device menedžerī , skatos ir i diskrētā video karte i 500 gb cietais .  Un nopirku arī viņu  esmu laimīgs un pagaidām viss ir kārtībā . Nezinu ko gribēju pateikt ar šo , bet esmu priecīgs par pirkumu un laikam gribēju ar to padalīties .

Link to comment
Share on other sites

Lombardos bieži vien var krietni virs tirgus cenas vecus telefonus nodot.

Link to comment
Share on other sites

Laptopi ar pirmās, otrās un trešās paaudzes i*, pie līdzīgiem RAMiem un cietņiem, lombardos mēdz būt stipri līdzīgās cenās. Telefoni, hmmm kas nu kuram ir "veci", par pāris gadus vecu glāstāmo tirgus situāciju neņemos spriest, bet podziņnokijas lombji pa pāris eiro ņem, jo "mums viņus labi pērk". Vispār Banknotēs elektronika ir plusmīnus ss cenās, bet mazajos dažkārt ir ārprātīgi veci krāmi par kosmosu (kurus acīmredzot labākos lombardos nav ņēmuši), bet dažkārt arī gadās kaut kas riktīgi pa lēto. Arī Banknotēs kaut kādas ļooooti specifiskas lietas dažkārt ir pa lēto. Vidējā un labā gala ričukus lombardos dažkārt var atrast krietni lētāk nekā par tādiem prasītu esesā vai holandiešu veikalos.

Link to comment
Share on other sites

... vai kādam tiešām škiet, ka lombarda pārdēvējiem ir jābūt speciem visās jomās?

Pēc manām domām visi lombardi jāignorē, šie uzdzīvojas uz citu problēmām... protams, tās tikai manas domas...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu, viņiem būtu vēlams būt speciem vismaz tik daudz, lai nepieņemtu nelikvīdus krāmus dārgāk nekā tos iespējams pārdot. Ir dzirdēts, ka par tādām lažām zaudējumus viņiem atvelk no algas. Pieņemt un tirgot kaut ko lētāk par tirgus cenām - kāpēc ne.

Boikotēt tos, kas pelna uz citu bēdām - tad jau vajadzētu visus sākot no namīpašniekiem, kuri izīrē telpas zaudētavām un beidzot ar veikaliem, kas tirgo alkoholu :D

un bankas, BANKAS !!!111

(starp citu, bija tāda leģenda, ka Ventspilī bija kaut kāds tirdzniecības centrs, kura īpašniekam pārliecība neļāva tirgot alko, un tad nu tur bija rimčiks, kurā nebija alko - vai tā varētu būt patiesība? @celtnieks ?)

Link to comment
Share on other sites

@138 ja kas, vēl ar vien vēpilē ir veicis, kurā telpu īpašnieks neļauj tirgot alko, dēļ pārliecības. Un, jā, tas veicis any way tīri labi dzīvo, viens no Maxima veikaliem šite.

 

Par bankām... nez, neko sliktu neesmu manījis, ir bijuši visādi kredīti(auto un tā) un kredītenes (pat vēl tagad ir, jā, īstās kredītenes, kurās varu smuki iebraukt kontā mīnusos). Toties zinu, kā cilvjiem lombardi par smieklīgu cenu ņem loriņus un pārdod par daaaaudz lielāku. Par to jau tas mans stāsts...

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, rubb teica:

Pēc manām domām visi lombardi jāignorē, šie uzdzīvojas uz citu problēmām...

Nez, es savu portatīvo esmu atdevis tur un vienu telefonu ar, jo vienkārši negibēju jaties ar tirgošanu, tapat ir pirkts 1 telefons, Wii U konsole un pat viens subs. Nesaskatu neko sliktu,jebkura gadiijumaa tad jau driizak aiz olaam jaakar ir eSeMeS kredit.LV

Link to comment
Share on other sites

Pirms 44 minūtēm , Zin... teica:

tad jau driizak aiz olaam jaakar ir eSeMeS kredit.LV

Nez, varbūt būtu jākar nevis ātro kredītu devēji un zaudētavu turētāji un piramīdu veidotāji utjpr, bet muļķi, kas nemāk matemātiku, vai varbūt tie cilvēki, kuri vada tādu izglītības sistēmu, kur deviņas klases laikam taču ir obligātas, bet tik daudzi to deviņu un vairāk klašu beidzēji ir muļķi kas nemāk matemātiku.

Link to comment
Share on other sites

regulaarie laimetavu apmekletaji ir pielidzinami narkomaaniem, tas tiesa :)

 

Atslegvards ir tieshaam, ka nemaak matemaatiku, jo neticeesi, ka apreekjinat un saprast % nemak arkaartigi daudz cilveeku.

 

Esmu arī ātro kredītu ņēmis, bet tikai tādēļ, ka naudu vajadzeja uz sitiena un tas bija ātrākais veids, kā dabūt kontā, pēc pāris dienām arī aizskaitīju atpakaļ, pārmaksāju laikam 3 latus :D muļķis, kas nemāk matemātku biju :D 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Cik neesmu bijis lobī, vienmēr ir bijusi iespēja ierēkt par cenu politiku - dažreiz gadu vecs telefons tur maksā tik pat cik jauns nākamā modeļa, blakus veikalā. 

Bet nu reizi pa reizei ir kāds labs darījums.

Par atbalstīšanu neņemos teikt lai gan - vai tad mēs tos bezsmadzeņu gemblerus dzenam uz laimētavām? Jāļauj katram pašam izvēlēties savu likteni.

Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , rubb teica:

Toties zinu, kā cilvjiem lombardi par smieklīgu cenu ņem loriņus un pārdod par daaaaudz lielāku

 

Kkad atpakaļ skatījos dok. filmu National Geografic vai Discovery (neatceros) par 2008. g. ekonomisko krīzi un par uzņēmumiem, kas pretēji visam, nevis cieta zaudējumus, bet tieši otrādi pelnīja uz tās rēķina. Runa gāja par Rynair un kkādu britu lombardu. Tad nu, cik sapratu ar lombardiem tur ir tā, ka vārīties tie drīkst tikai uz procentiem no aizdevuma, bet ja mantu neizņem, tad pārdot to var ne dārgāk par to cenu, ko pats esi novērtējis. Mums tā lombardu padarīšana vēl galīgi pamperos un liekas tā īsti šo nozari neviens nekontrolē, laikam jau lai varētu bīdīt visādas shēmas.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

pirms 12 stundām , 138 teica:

Nez, varbūt būtu jākar nevis ātro kredītu devēji un zaudētavu turētāji un piramīdu veidotāji utjpr, bet muļķi, kas nemāk matemātiku

Liec mierā muļķus, citādi, kurš tad dos peļņu gudrajiem? Un vispārm, viņi paši saņemt pelnīto "sodu" par savu muļķību bez iejaukšanās no malas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...