Jump to content

GPS field measure app


Koala
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vai varat ieteikt kādu bezmaksas maksimāli vienkāršu GPS aplikāciju uz Android iekārtas? Aplikācijai jāprot uz kartes attēlot veiktā ceļa trajektoriju, aprēķināt distanci un kustībā uzzīmētās figūras laukumu (platību). Pilnībā pietiek ar to precizitāti, ko android iekārtas GPS spēj nodorošināt.
Par sporta trackeriem zinu, bet vajag kaut ko vienkāršāku, turklāt, tie nerēķina laukumu neatejot no kases. Ļoti vēlams bez reģistrēšanās, bez login/password.

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

Ir tieši gps laukumu zīmētāji, nemeklē pie trackeriem. Neesmu lietojis, bet esmu redzejis playstorē

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Lietoju GPS Sports Tracker. Bezmaksas. Pieejams gan Android, gan Windows Phone versijās. Trackus saglabā, viegli eksortēt unuzlikt uz Google maps kartēm, izdrukāt u.t.t. Fiksē pārvietošanās ātrumu, vietas augstumu. Vienkāršs lietošanā. Nu laukumus gan nerēķina. Diez vai to rēķinās kāda (pat maksas) Android programma. To būs jādara uz datora pēc eksportētā tracka. Ja jālieto savas kartes, tad Trekbuddy, tikai kartes( piem. no zemesgrāmatas) iepriekš ar Oziexplorer jāpiesien pie koordinātēm.

Link to comment
Share on other sites

Vai kāds arī lasa, ko autors prasa par tām platībām, jeb vienkārši beztēmā velk deķīti uz savas mīļākās progas pusi?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

(labots)
pirms 2 stundām , laikamtak teica:

Šo šodien uzinstalēju, bet... Tiklīdz bloķēju ekrānu, tā visa zīmēšana apstājas :(Pārslēdzoties uz citu logu/aplikāciju arī zīmēšana apstājas. Atzīšos, ka pagaidām gan neko vēl padziļināti settingos neesmu meklējis. Ok, tur ir ķeksis "keep screen on", bet tas nešķiet nopietni.

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

(labots)
2017.05.11. , 21:11, laikamtak teica:

GPS Fields Area Measure

Neliels update - ja nu kādam interesē:
App'ene savu pamatuzdevumu veic - distanci un laukumu aprēķina neatejot no kases.
Mīnusi:
- nedrīkst izslēgt ekrānu, bloķēt telefonu, pārslēgties uz citu aplikāciju! Pretējā gadījumā zīmēšana tiek pārtraukta. (Nez kā būtu, ja man kāds piezvanītu brīdī, kad esmu apgājis pus laukam :D )
- bezmaksas versijā nav iespējams normāla faila exports. Ir tikai web links, kur var apskatīt mērījumu, kuru, savukārt, arī tālāk nevar nekā apstrādāt. Jāturpina vien lietot kādu sporta trackeri.

- kopš šī app'ene ir uz manas android ierīces, reizēm ir novērojami gļuki sporta tracker aplikācijā, kas izpaužas kā GPS signāla pazušana (arī klajā laukā) uz laiku, kas variējas no pusmīnūtes līdz pat stundai. "GPS Fields Area Measure" tajā brīdī netiek lietots. Sakritība? [UZVELKU FOLIJAS CEPURĪTI] Nez ko tie ķīnieši caur to GPSFields Area Measure cenšas izspiegot? :D  [NOVELKU FOLIJAS CEPURĪTI]

P.s. :pleasantry:

Citēt

Our competitors good but we are better so don't waste your time trying to find best and free app ...

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...