Jump to content

Lumia 735 un MS konts

i_edgars
 Share

Recommended Posts

• 6 years later...

Savulaik Jūs man tomēr palīdzējāt..... Atstāju meitas MS kontu, bet izlaboju personīgos datus, jo meitai tas konts nebija vajadzīgs. Veiksmīgi telefons nokalpoja kādus 5 gadus!

Uz jaunāko Nokia Androīdu visas sms pārnesu ar progu "Import SMS from Windows Phone".

BET parādīj[ās jauna problēma..... Veco Nokia windows fonu iekāroja sieva sava pogu Nokias vietā!

Pogu Nokiā nav bluetooth, ar kompi nesavienojas, kaut kādu google kontu tam arī nav......

Problēma ir tajā ka nevar iedabūt vecajā Nokias Windows fonā kontaktus! Raksta ka tie ir paslēpti un nedz rāda, nedz atrod ar telefona meklētāju.

MS konts arī kaut kā nestrādā - vai nu atbalsts ir beidzies un pārvērtie par butaforiju vai arī es kādreiz izmainīju "kaut ko", lai nedublē!

To ko es varētu būt ka izmainīju ir MS konta sedvaris!! Manā vecajā Nokiā stāv "aec.outlook.com" - vai tas ir īstais.... vai arī kādam ir jābūt?

Ar Google kontu (sievas esošo) telefons kaut kā nesaviejas!!??

Tātad - kā es varu iedabūt kontaktus no SIM kartes no pogu telefona Nokia Lumia 735 Windowsfona?

Personas=>Kontaktpersonas=>Iestatījumi=>Importēt no SIM kartes.

Vajadzētu sanākt.

Edited by inteens

pirms 4 stundām , i_edgars teica:

MS konts arī kaut kā nestrādā - vai nu atbalsts ir beidzies

windows phone nekad nav normali stradajis, pat lielakie fani kas savlaik man centas iestastit pretejo jau sen ir aizgajushi no vina prom, tur pat whatsapp vairs nedarbojas.

pirms paris gadiem kad skatijos windows phone app store 90% aplikaciju nelava uzinstalet jo tur radija galddatoru windows versijai domatas app kas neinstalejas uz telefona. normala sistema ne? pasiem microsoft jau tad bija pilnigi vienalga ka nekas nedarbojas normali.

kur prats pariet uz tadu 2024. gada.... ja nu tikai zvanisanai...

Mobilai versijai taču sen jau viss oficiāli beidzies. Kamēr bija viss oficiāli no MS puses, tikmēr, pēc manām domām, Microsoft telefons ar viņu mobilo windows bija labākais telefons un OS kas ir bijis. 

Bet tagad jā, daudzus gadus tur jau viss ir beidzies. Ja vēl kāds telefons ar to mobilo windows dzīvs, tad nu tas vairs, diemžēl, ir dumbphone. Tur var piezvanīt, uzrakstīt sms. 

• Patīk 3