Jump to content

HDMI Cat5e/Cat6 Extender


mafijs
 Share

Recommended Posts

Vai kādam ir pozitīva vai negatīva pieredze ar šitiem "hdmi pagarinātājiem"  ?

Logilink

Manhattan

Ja HDMI vada garums ir līdz 20m viss labi, bet kad pārsniedz 20m, nu tur zāles griestos vai tamlīdzīgi, var sākties problēmas.

 

Link to comment
Share on other sites

Gurķis
(labots)

Es vienreiz liku pēc skata tieši tādu pašu kā linkā redzamais Logilinks, tikai NoName ķīniešu izpildījumā bez brendinga uz korpusa. Atceros, ka testējot ar 15m kabeli ofisā viss bija bumbās ar 1080p signālu, bet pēc tam aizvedot uz lokāciju, kur no datora līdz projektoram balkonā bija kādi 30m ar astīti, sākās ik pa laikam blockings un šad tad nodropēja freimus. Tā kā tā bija semināru zāle, klients pateica, ka full-motion video tāpat nav paredzēts uz tā projektora rādīt, un ja tur reizi desmit sekundēs nodropē pa freimam, tas esot pilnīgi ok priekš tās cenas.

 

Nemāku teikt, vai iekšējais izpildījums (čips, komponentu kvalitāte) noneimam bija tieši tāda pati kā Logilinkam (net nu izpildījums un korpuss 1:1 kopija), kā arī nevaru galvot, ka toriez pie klienta tas CAT5e nebija kaut kur griestos pa roku sastiķēts ar kādu "meistara roku" gādību, bet nu man nebija tāda pārliecinoša sajūta un otrreiz tagad ja kaut ko tādu vajadzētu likt, iespējams pameklētu ko dārgāku un brendīgāku. Laimes spēle - nopērc, pamēģini, atgriez pēc 14 dienām atpakaļ ja kas.
 

Labots - Gurķis
Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Ja nu eksperimentēt ar hdmi over ethernet, tad es liktu cat6a kabeli, kur katrs pāris ekranēts. 

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Ja ir vēlme normāli, bet ar nelielu aizturi, tad jāliek HDMI over IP konvertierus, bet ja ir mazs attālums un var atļauties dīvainības ar attēlu, var likt šos pašus.Logilink jau ir lētā ķīnas noname draza un Manhattan tas pats, tikai šeit tā cena ar nodokļiem un BalticData un tā otra vairumnieka cenu veidojās tāda kā ir.

Link to comment
Share on other sites

mafijs
15 minutes ago, ronalds_ said:

Bet ir takš HDMI atkārtotāji! Piemēram:

Tas sūdiņš tiešām nedarbojas. Līdzigs tika pamēģināts savulaik, figaro ... ja kabeļi īsi, tad ok, ja garāks par 20m kopā tad nekā, un 20m, kā jau rakstīju tāpat labi darbojas.

Nu var jau būt ka labs HDMI kabelis izvelk kādus 30+ m, nav mēģināts.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...