Jump to content

+600 video lejuplāde no youtu.be


j@nis
 Share

Recommended Posts

aplauzos ar vēlmi palīdzēt pensionāram tikt pie "jaunībsdienu mūzikas klipu kolekcijas".. palūdza man ierakstīt pāris video no youtube..nu kas tur liels, ja? saņēmu 2 burtnīcas + 1 vēl tapšanas stadijā ar dziesmu sarakstiem no 1966/67, 1968/69 un 1970/71 gadiem.. izskatās tas dabā apmēram šādi: 1966.jpg cilvēks ziemas vakaros sēdējis pie smartTV, ar pulti gājis cauri youtube un pierakstījis burtnīcā sev tīkāmās dziesmas: nosaukums/autors/kanāla autors/ilgums katram gadam itkā tikai 50 klipi, bet kaut kādu iemeslu dēļ izdomājis, ka dažām dziesmām grib vairākas versijas, kas teiksim 1966/67 gadā rezultējas 225 klipos..esmu ticis pāri pirmajam gadam, bet saprotu ka atteikt šim negribu, bet turpināt nespēju :D uzdevuma izpildei specifiskas IT zināšānas nav vajadzīgas, tik cik atrast vajadzīgo klipu youtube un lejuplādēt to mapē uz datora! ir kāds gatavs parakstīties? sauciet savu cenu, gan vienosimies! man savādāk jau slikti metās uz tām burtnīcām skatoties.. paldies!  

Link to comment
Share on other sites

Uztaisi viņam pleijlisti un lai žūrē tajā pašā TV. Nav taču senie laiki, ka katram jākopē uz savu lenti kaut kas mājās. Bet tās paaudzes ļautiņam to, diemžēl, nesaprast ...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Te, diemžēl, ļoti labi iederās tā dzīves gudrība - NEKAD pats nezubāzies ar vēlmi izpalīdzēt :) Vienmēr sanāks kāds ie*isiens :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

būs 3 burtnīcas ar ~ 200 klipiem katrā! priekš 1 klipa 2-3 minūtes ir ok? tas nozīmē apmēram 8 darba stundas, ja? 20..30 eiro par burtnīcu būtu ok? vairāk? cik? varu padalīt katram 1 burtnīcu vai 1 visas..sakiet kā labāk! termiņš? nedēļas laikā no burtnīcas saņemšanas derēs? būtu labi, ja tu būtu no rīgas, jo burtnīca tomēr jānodod rokās!  

Link to comment
Share on other sites

(man vienīgajam tas forums vājprātā bremzē???)

 

jā, kā Zuxters teica - esam vienojušies par darbu izpildi!

paldies visiem par uzmanību!

 

ps. Zuxter, dod vēlāk ziņu, kā tev iet ar to lejuplādi ;) 

Labots - j@nis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...