Jump to content

Nelegālo TV izplatītāju dēļ valsts nodokļos nesaņem ap € 12 miljoniem


kreon
 Share

Recommended Posts

 

 

400 kronas mēnesī = pāri 40 eur
 

Nu, ja ir aitas, kas tik viegli cērpas, tad veiksmi cirpējiem. Tam bija tas "nu, nu".

Link to comment
Share on other sites

Man lnt internets un google iet pagaidam bez problemam jau kadus 2 menesus 

Link to comment
Share on other sites

@@e = d,zinu... Jelgavā man ir Baltcom tīkls, TV andrītis, ir Shortcut app, ir man Rīgā LTC un ar paroli tieku savā kontā un varu skatīties itv... visus kanālus rāda, izņemot MTG (TV3/LNT/TV6/TV3+/K2 un kkādi vēl tur daži) 

Link to comment
Share on other sites

Kā jums liekas,kā šie taisas apkarot To saucamo nelegālo TV!?

Lai pie rokas noķertu tos kas  skatās vieniem reāli ir jaienāk dzīvoklī vai mājā un janogrāb pie ieslēgta TV kas itkā nav LTC vai viasat vai kads vel bija interaktīvais tv...,kas šos laidīs pāri slieksnim!Es piemēram tādus okšķerus nelaistu pat tuvu žogam kurnu vēl iekšā,tā pat kā tos kadreizējos elektroskaitītāj uzņēmējus....kaut man itkā atļautā televīzija...Valsts ir tautas iznīdētaj banda,nodevēji un tādiem nav ko pie manis darīt....!!!

Prasīt no tautas vien māk a kas jaiedod tad visvisādus šurumburumus izdoma ka tik nebūt jadod vai jamaksā ,par katru darbību nolāpīto birokratiju uztūmuši lai ko nokārtotu!


 

 

(TV3/LNT/TV6/TV3+/K2 un kkādi vēl tur daži) 
Vot pareiz vien ir,tajos nekā nav tālab arīnav!!!To  beztabu vai degpunkt ieks tv play varbutas  gada 2 x ko paskatos ja ir kas par mūsu krājā notiekošo.... 
Link to comment
Share on other sites

@@kreon,sāks ar izplatītājiem, tirgoņiem, licējiem utt.. gala lietotājam jau grūti pieķerties.

 

Es jau TV kā tādu faktiski neskatos, cik nu sīkais multenes (uzlieku noteiktu kanālu un skatās noteiktu laiku) Youtube ir pārvērtusies par reālu miskasti. Citādi jau būtu atteicies no TV kanāliem. 

Link to comment
Share on other sites

Kreon... cik aprobežotam jābūt lai skatītos tos krievu kanālus un seriālus?! Tu maz īsti saproti kādu sviestu bīdi? Vai arī Tev par to sviestu maksā???

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kreon... cik aprobežotam jābūt lai skatītos tos krievu kanālus un seriālus?! Tu maz īsti saproti kādu sviestu bīdi? Vai arī Tev par to sviestu maksā???
 

Ne nē tos es paskatos paretam,es tik meineju ka krievu filmāms un kriminālseriāli ir skatāmi ka tādi  salidzinot ar latvijas drazu.....parsvarā diskoveri,nacionalo geografij...kadu kriminalo...tehno 24...nu tas ari vis....

Link to comment
Share on other sites

Discovery un  Nat geo tak nav ko redzēt,maļ vienu un to pašu.Kad sāk rādīt jaunos ,,air krešus,,tad tos gan palūru. 

 Nuja vakaros pirms gulet iešanas ka tulīņās to darīšu paskatos tos kanalus pa biškam no katra kamēr visu pa laikam esmu noskatījies----tapatka kadreiz gaja kinoreiss filma beidzas un tulīn no jauna man ta filmas sakatišanas vilkās nedēļu kamer pa 15 minutem biju salasījis kopā....a ta sedi ka gudrssakties no vietas ka tik ko nepalaiž garām...visvairāk bija ta skatās sakatās un knē aizmieg tapat  nakamas 4-5 x kamer pa biskam bij noskatījies...!!!! Ja bij forša filma tad nedēla pat lidz 3x noskatījās vienā laidienā...!

Laikam ka tāda TV skatīšanās iet āra no modes....katrs  savā velamā laika apskatās  ko vēlas  internetā...Ka minēja jaizslēdz internets....tad varbūt bērni vismaz bus manāmi satadionos un  vairāk kautiņ uz ielām :)reāls actions!

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Bruketajs

Nu jau otrais punkts EkPol un antipirātu labā, bet nav jau pirmais raunds un izlīdzināt šo spēli neizdosies. 

Un ja tā padomājam, vai tie cilvēki, kas tagad palika bez tv, rikšiem skries uz Viasat vai LTK?... 

Ir radikāli jāmainās satura piegādes un tirgošanas sistēmai, lai cilvēks var balsot par saturu ar savu naudu - nepatīk-nepērk un nevienam nevajadzīgie raidījumi var doties pensijā. Tā vietā, par satura patērētāju naudu, tiek uzturēti tādi līķi, kā TopGear un vēl simts miruši romantiskie, šovi, kas garantē 20Eur mēnesī par satelīttelevīzijas abonentu. Un arī tad, maksājot mūsu valstij samērā palielu naudu, neviens negarantē, ka būs kaut cik svaigs saturs - maļam vēl to pašu veco... 

Par radikālām cenu maiņām vispār nevar būt ne runas - labāk kādu miljonu struktūru stiprināšanai. 

Tikmēr, cilvēki sadalās 2 frontēs - tie, kas pāriet uz pirātisko, kas nav smuki, bet loģiski, un tie, kas pārtrauc abonētas tv skatīšanos vispār - nopērk šo to, ko tiešām var paskatīties un netērē savu laiku reklāmu baudīšanai. 

Ir grūti iestāstīt naudasmaisiem, ka evolūcija darbojas visās jomās.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Lameriz

Man šodien skatot to rakstu radās tik jautājums - Cik legāli no LV likumdošanas ir skatīt visas onlaine streaming weblapas, kas pāraida filmas un seriālus pirms tie pat iznāk? Tie tak nav torrenti, nekko neglabāju un neizplatu uz sava hdd tik atveru www un skatos.

Link to comment
Share on other sites

Piemēram, Baltcomā par DTV pamatpaku papildus internetam jāmaksā 2.50€. Manuprāt, adekvāta cena, un atšķirībā no LTC labā kvalitātē, kur te vēl lētāk...

pirms 4 stundām , Didzis teica:

Nu nožmiedza kādu mazo kabeļperātoru, tas neko nedos lielajiem. Cilvēki pa dārgo neskatīsies tāpat.

 

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, boto teica:

kur te vēl lētāk...

Paskaties topikus par telefonu rēķiniem, ja ņem vērā tos, tad laikam 0,99 būtu adekvāta cena :D 

Link to comment
Share on other sites

es tagad par baltcom netu un interaktīvo tv (pamata paku) kopā maksāju 16 eur.. standartā 18 eur.. papildus par velti ir pieejams shortcut tv, tur arī labi kanāli, bet ja godīgi, tad īsti tv vispār neskatos, vienīgi sīkie multenītes. Liela daļa satura ir youtube un filmas/seriāli arī online.

 

Bet tas, ka aizver nelegāļu ir tikai apsveicami.. tomēr tāpat kropļo konkurenci dārgi vai ne dārgi, visiem jāspēlē godīgi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Heh. Cik skatos tv, tie ir raidījumu ieraksti, lai var pārtīt visu lieko. Vienreiz, skatoties tiešraidi, sāku meklēt iespēju, kā pārtīt :D

Ziņas, n sht, man pilnībā pietiek ar netu. Arī filmas un multenes sīkam ir netā.

Link to comment
Share on other sites

Negribētu piekrist, ka telecom interaktīvā TV ir zema kvalitāte.

OK! HD kanāli ir zemā kvalitātē, bet LTV kanāli ir jūtami augstākā izšķirtspējā nekā VIAST satelītā.

Protams arī arhīvs ir ļoti laba lieta.

Link to comment
Share on other sites

Pa lielam jau nekas nav mainījies, cilvēki prasa video, vai tas ir tv vai youtube, saturs viens. Ja sakārtotu autortiesību normas un nelauztos ar pilnu arhīvu un pārtīšanas iespējām, tad tv atdzimtu. 

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, xp teica:

LTV kanāli ir jūtami augstākā izšķirtspējā nekā VIAST satelītā.

Tev kāda īpašā LTC ineraktīvā? Pārējiem tā nav.

Link to comment
Share on other sites

izšķirtspējā šaubos.. :D bitreits gan katram laikam savs, baltcom viennozīmīgi ir labāka bilde kā ltc itv, esmu lietojis/lietoju abas. Laukos ir arī Viasat..

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Kāda interaktīvajai kvalitāte? Nav pat vērts pieminēt. Pat virszemē tie LTV ir ciešamāki. Nu un Viasatā tā vietējā šņaga nav bijusi normāla bitreita cienīga, ko es atbalstu - nejūtu savā dzīvē LTVx un pārējo vietējo jampampiņu kanālu trūkumu. 

Pārējie pirātu kuģu kapteiņi nolaidīs karogus uz kādu laiku, vai pārtaisīs savus peldrīkus par zemūdenēm un gaidīs, kad jaunā asociācija, kā 9. maija balons lēnām izlaidīs gaisu un sačokurosies. Tas finansējums nebūs mūžīgs un jau pēc gada-diviem viss atgriezīsies tajās pašās sliedēs.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Bruketajs

Šim rakstam varētu būt cits nosaukums - "Pogainie atskaitās saviem saimniekiem".

Es neesmu par pirātismu, bet izskatās, ka tas ir vienīgais veids, kā samērot operatoru apetīti. Nu un Baltcom ne visiem ir pieejams - privātmājās tikai Viašrots vai Pazemes televīzija vai interaktīva, kas uz dsl ir līdzvērtīga sēdēšanai dadžu krūmā. Es protams saprotu, ka nevar tik mazai valstij notulkot visus raidījumus un kanālus, bet netulkotus neļauj valodnieki, bet tad jau varbūt būtu iespēja atsipties no cilvēkiem, kas skatās citu valstu kanālus. 

Jāuztaisa būs video uz slavenās vilmas par Ādolfu parodijas veidā, kā Ķuzis dodas atskaitīties štāba "pret pirātismu" šefam... 

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau apgalvojums ka 100 000 mājsaimniecību lieto pirātisko televīziju manuprāt ir pārspīlēts. Tur gan jau no visu mājsaimniecību skaita atskaita pāris populārāko provaideru abonementu skaitu un visus pārējos "nokrustī" par pirātiem ... A to ka cilvēkiem nav vispār televizora vai skatās tikai brīvās apraides kanālus neviens tur nepieļauj...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...