Jump to content

Nelegālo TV izplatītāju dēļ valsts nodokļos nesaņem ap € 12 miljoniem


kreon
 Share

Recommended Posts

http://financenet.tvnet.lv/viedokli/608045-nelegalo_tv_izplatitaju_del_valsts_nodoklos_nesanem_ap_12_miljoniem?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tvnet%2Fall%2Flatest+%28TVNET+Jaun%C4%81k%C4%81s+zi%C5%86as%29&utm_content=Google+International

 

Nesaprotu ko šī valsts taisās apkarot!!! Valsts nespēj  savēst kartība ceļus par kuriem iekāsē no tautas 3x vai ciktur vairāk,kurnu vēl citas nejēdzibas...!

Nesaprotu kas viņiem liedz nolaist cenas lai iekš LV 50% nabadzīgais slānis varētu atļāuties skatīties tā to saukto legālo televīziju!

Piemēram "viasatu" es uzskatu par bandītu iestādi kas "itkā legāli"iekš LV nodīrā nagos kritušo upurus līdz tie kad beidzas līguma termiņš aizbēg ka no vergturības....!!!

Minēšu kā piemēram manā mājsaimniecība norit TV saktīšanas...Ir 2 TV viens bērniem otrs vecakai paaudzei....TV kuriem ir pieslēgti sat.resiveri...kas nodrošin internet piekļuvi...Meisters ir uzstādījis pavadoni kas atrodas 36 grādos uz austrumiem kas  visiem zināms ka krievijas ...Skatos krievijas piedāvājumu...Mēnesī maksāju 5$.atiecīgai personai kas nodrošin lai man būtu redzmi krievijas piedāvājums,jo LV neko tādu nepiedāva!

Bērniem ir uztadīsts hotbird,Vācu Astras pavadoni kur multēnu klāsts ir pa pailnam brīvā piedāvājumā

LV kanāli mūsu mājsainiecībā neintresē ...reti kad uzsledzu iekš paša TV 1LV kanalu ,nu ko lai sak ieks LV kanāliem nav ko redzēt,Ugunsgrēku  noskatāmies iekš intenrentā TVpaly lapā,ja nemaldos puika iekš interneta skatās TV 3,TV6.LNT...ka viņš to panācis neintresē...manā saktījumā tie  latvijas bezjēdzīgie kanāli...!

Tātad ko Latvijas valsts var man pārmest ka šie neko sakarīgu nepiedavā ...Es skatos krievijas piedāvājumu kur ir intresanti RUSS  seriāli kā piemēram iekš 5"peterburgas kanāls un vispar 1 baltijas kanals ir redzm uz hotbird par brīvu ka internacionalis piedavājums...kur nekāda sakara nav ar šo valsti!!!?

Manu prāt pašā valstij jasakarto visu padarīšānu lai nabags latvietis vispar var atļauties abonēt vai nopirkt vinu nejedzigo piedavajumu....protams pa preikšu to piedāvajumu pataisīt par  jēdzigu!

Daudzi tautieši sūdzas dēļ viena kanāla viņaiem jamaksā 10 eiro menesī"tas laikam domats par virszemesTV" tas nav  debīlismas,uz to vien "valsts"bandītu iestāde ir apkrāpuši tautu vismaz par 50milijoniem,kautko nīdēs par12 milji...Ideoti!

Ko jūs domājat par šo....!?Cik man  personīgi jūtams pietiek ar yotubi.....ziņu portāli papilno nevaig nekādu TV!

Link to comment
Share on other sites

Četri Latvijas kanāli virsezmē pieejami pa velti. Pārējais, "čemodāns, stacija, Maskava

Kā jau minēju,piedāvajumam ir jabūt jēdzīgam!

Pat mana 80 gadus vecāmāte neskatās tos itkā par  brīvu piedāvatos kanālus...Ši laiku nosit internetdzīlēs,protams es viņai esmu ieradījis ko un kā tur var redzēt par  tīru internet abonenta maksu,viss pilnīgi pietiekot.....!Ja pat vecs pensionārs nav mierā ....ko tad jauniem teikt!

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

 

 

es vinai esmu ieradījis ko un kā tur lav redzēt par  tīru internet aboneta maksu viss...pilnīgi pietiekot.

 

Tad jau viss kārtība, nav par ko gaudot.  

Link to comment
Share on other sites

Pēdējos 15 gadus TV neskatos

Nestāsti par brīvo laiku:),tu savu brivo laiku noterē internetā!!!Man tulīn bus rinķi 2gadi  tv skatisanai patēreju 1,5-2 snundas"pirms gulētiešānas atrodoties gultā zemsegas" toties sievišķis invalīde iekš internet onlines sēd TV onlines lapas cauri dienām....Kā ierādīju tā TV vairs nevaidzēja....vienīgais brīžam bez pusdienām palieku:)

 

 

Tad jau viss kārtība, nav par ko gaudot.  

 

Protams ka viss kārtībā no apķērigo tautiešu puses.Kaitin tikai tas ka kartejo reizi valsts nīd par savu nodarījumu pret tautiešiem!

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

100 kāpostgalvas nevēlas saprast ka TV mūsu valstī ir politisks jautājums. Tā vietā lai RU kanālus ar izgrieztu reklāmu un propogandu padarītu vispārpieejamus un par velti, tiek iešauts savā pakaļkājā un iedzīvotāji skatās tieši to pašu tikai par $ un ar visām reklāmām un propogandu, un pēc tam brīnās kā tad tā, letiņiem vate galvā

Link to comment
Share on other sites

būtu labāk lūdzies lai tas līdzētu un ļaudis masveidā neizvēlētos piemaksāt tik vien lai tik kremļa taure skan

Link to comment
Share on other sites

ļaudis masveidā neizvēlētos piemaksāt tik vien lai tik kremļa taure skan

 Nezin kadam cirvim jabūt lai ticētu kreivu zinām,kā minēju es personigi skatos krievijas serialus jo tiem ir sakarīgs saturs un valoda ko saprotu...tur nekāds sakars ar propogandu!

Un kas vēl,ko man  ši valsts var pārmest par to kur  valsts budžetu neskar...Valsts man nevar uzspiest skatīties "viasat" zeltu paku par 30 ero kur dala tiek raidīta angliski ko nesaprotu! 

Labots - kreon
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

kā minēju es personigi skatos krievijas serialus jo tiem ir sakarīgs saturs un valoda ko saprotu

 

Visi šo  seriālu pārraidošie operatori vēlas naudu, un Latvijas valsts te ņepričom.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

neesi nu naivs, LV ir šādu cirvju держава un degungalā esošās vēlēšanas to kārtējo reizi pārliecinoši pierādīs. Nu vismaz laikamtak tā nesen apgalvoja un, kaut arī tam līdzi nesekoju un 100 kāpostgalvu pieņemto dumību dēļ arī nebalsoju, kaut kas liek domāt ka tieši tā arī būs

Link to comment
Share on other sites

Visi šo  seriālu pārraidošie operatori vēlas naudu, un Latvijas valsts te ņepričom.

 

Tieši ko domāji-Latvijas valstij nesit par kabatu -drīzak russ sit par kabatu ,bet ir viens bet vini paši "ķīpa hakeriem" nosuca cenu vinu TV piekļuvei... ka tas bija pagaisgad vasaras beigas HTB+ par atiecīgiem tuštošiem pardeva vinju jaunās sistemas piekļuvi jo no ta  protam viniem labums-ka piemēram es saktos sos kanalus par pienemamu cenu no ka krievijas legalai tv ir  biznesa labuma,kautgan LV dzivojoš kreivs ir par propogandu un tada ir tiesības balsot-kautgan man galigi pie kajas kas ar to balsošānu  :) votka !

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

Operatori lai arī saņem naudu, bet lai valsts uzliek tādus spēles noteikumus ka propoganda nost un tās vietā kruķījas Bauskas aliņa reklāma tik ilgi cik vien vajag, lai pasākums gala klientam būtu par velti un bez aliņa reklāmas raidīt, retranslēt, internetot utt nedrīkst un viss

Link to comment
Share on other sites

Arī pamazām sāku apsvērt domu atteikties no TV pakalpojuma, jo tāpat visu, ko skatos.. vairāk/mazāk regulēju pats un TV standartā to piedāvāt nespēj. Bet runājot par subj.. neiegūtu it kā naudu jau visiem viegli rēķināt, to vai tāda tiktu iegūta, tas jau cits jautājums, bet jebkurā gadījumā uzskatu, ka ir pareizi cīnīties pret visa veida pirātismu arī cardsharing`u.

 

Pa lielam problēma nav KrievijasTV, problēma ir pašos cilvēkos.

Link to comment
Share on other sites

man 300m rādiusā no nameļa ir vismaz 2 krogi kas uz tā vien turas virs ūdenss ka tirgo Brenguļu izlejamo, neesmu biežs viesis, bet padsmit gadu laikā ne reizes neesmu dzirdējis tajos ka vēl kāds apmeklētājs latviski runātu, tā kā nekas tur nebankrotēs dēļ reklāmas retranslētos TV kanālos

Link to comment
Share on other sites

 водка

Nerausties ar to tikai puteklus notīru,un pēc pasaules  statistikas,pec valsts iedzivotaju sakita krievija nemaz tik nodzērusies neesot ,ka tas iestāstīts !

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

Arī daudzmaz saprātīgi cilvēku var gadu laikā nozombēt līdz nepazīšanai, propaganda IR ierocis un tieši tā ar to ir arī jacīnas, jo ļaudis ir vāji savā būtībā - parādiji cigareti un alkoholu, ies un nopirks

Link to comment
Share on other sites

Pa lielam problēma nav KrievijasTV, problēma ir pašos cilvēkos.

Pasos cilvekos ir problema ka visu grib par velti ja tik iespejam,bet pretīm ir japaklaujās zombešanai:)!Mans biezais darba devēs arī izmanto card.sar...jo nafig maksat ! Tāpat arī mums atmet drupačas talb spiesti domat ar galvu nevis ar naudasmaku,tas tak vienkarš evulucijas likums! 

VID ir latvijas shov iestāde,ķipa izliekas ka strādā,nu kājau šovos ķipa vis pa īstam!

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

 

 

ir pareizi cīnīties pret visa veida pirātismu arī cardsharing
, lai VID ēkā varētu novērst lielo caurvēju, nomainot ne tikai durvis, bet arī logus.
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

lai VID ēkā varētu novērst lielo caurvēju, nomainot ne tikai durvis, bet arī logus.
 

Ja veči un vecenes kamēr neredzēsim kur paliek nodoklu nauda nebūs nekādas intreses par legalo alkoholu,cigaretēm,televiziju,prostestūciju....unta....

Link to comment
Share on other sites

Daudzi tautieši sūdzas dēļ viena kanāla viņaiem jamaksā 10 eiro menesī

Tas tiesa, dēļ pāris interesējošiem kanāliem jāmaksā par kaudzi krievijas programmu pamatpakā. :)  

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tas tiesa, dēļ pāris interesējošiem kanāliem jāmaksā par kaudzi krievijas programmu pamatpakā.

 Ir tā,dēļ tā HTB kanala persona tiesi dabon maksāt to 10eiro-jo ka minēju iekš lv kanaliem neka nav!Ir tāds pavadonis 75 grados uz austrumie,vaig MPEG4 sat uztverēju un vismaz ka minimum120cm šķīvi tur brīva pieeja kreivisjas kanaliem... Daudziem esmu  ieteicis,kā piemeram mans brālis par tv negrim maksāt ne centa un ja nav internet pieejas luk bija risinājums...Viasat HD aparats tika izmantots uz šo pavadoni https://www.lyngsat.com/ABS-2.html

 

Jā bet šet visu nosaka paaudzes vecums no 80gados dzimušie vairs nesaprot kreivu valodu....tur ar tas kanālu klasts ir atšķirīgs!

Labots - kreon
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ja pat vecs pensionārs nav mierā ....ko tad jauniem teikt!
 

 

Nedēļas komentārs :D Kad tie ir ar ko mierā ?

 

Mazdēlam par īsu mati, valdība nepalielina pensijas - vienā čikstēšanā, sēž daļa 5 istabu dzīvoklī Rīgā un raud, ka par apkuri dārgi jāmaksā. Lai samaina uz 1istabas un par starpību varēs uz Maskavu reizes 100x aizlaist!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

TV pēdējos gadus skatos tikai ierakstītos no kabelenes pāris TV raidījumus (LTV1 vai TV3, tinot reklāmas). Ir vairāk laika, kaut vai grāmatām...

Pārējais viss ir savilkts šur tur, tāka ne ziņas, ne seriāli, ne filmas neinteresē... Lai slēdz visu nost. Pilnīgi Pajāt.

Nesaprotu par ko cepiens :)

P.S. Tas raksts ir vairāk kā pusgadu vecs

Link to comment
Share on other sites

Raksti par nelegālo TV skatīšanos parādaš regulāri, bet jēgas no tās nekādas. Noķert nelegālos izplatītājus ir pilnīgi bezcerīgi. Tam vajag piesaistīt juridiski kvalificētus cilvēkus, kuri pieķer aiz rokas ar visiem pierādījumiem, bet kādi tie ir. Nu paņems pie dziesmas par nelegāli iegūtu piečuku un jēga. Ieņēmumu dienests netiek gallā ar miljonu nelegāliem darījumiem, bet te pārdesmit eiriki. Vajag tak liecības vismaz no vairākiem klientiem, kuri maksā uz ķepas nelegālajam izplatītājam. Vismaz es un citi skatītāji to nekad neatdzīs, jo stulbam jābūt, lai to darītu.  Tak tā ķeršana izmaksās daudz vairāk, kā ieguvums. Tik pat labi var kert santehniķi vai elektriķi, kurš nomaina rozeti par 10 jevrikiem un nesamaksā nodokli.

Link to comment
Share on other sites

nu noķert jau nu noķers gan cik vajag, tik ļaudis atradīs citu veidu kā iegūt vēlamo saturu par akceptējama apmēra ieguldījumu

Link to comment
Share on other sites

Tos parastos antenu licējus, kuri reklamējās SS, varbūt arī var noķert, bet vēl  jātiek pie nelegālā medus tecināmā servera. Neviens tak netur piemēram Viašrota medus serveri Latvijā. Lai serveri atrastu vajag kvalificētu speciaļistu, kurš nestrādā pa minimālo algu. Beigās tā ķeršana izmaksās daudz dārgāk, kā ieguvums valsts budžetā. Un vispār, par ko mēs runājam. Nelegālā alkahola točkas uz katra stūra, lai tās likvidētu nevajag nekādu kvalificētu poļicaju un tāpat netiek valsts galā.

Labots - Didzis
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ir vienkārši stulbi, tīri matemātiski, rēķināt kautkādus potenciālus nodokļu ienākumus.Liela daļa nelegālo skatītāju vienkārši nemaksās vairāk par piečuku un neskatīsies TV. Beigās tāpat tie potenciālie miljoni valsts kasē neienāks.

+1

Tieši tāpat ar daudz ko citu - filmas, mūzika, programmatūra. 

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos vienu lielu nelegālā TV satura izplatītāju jau paņēma pie dziesmas. Pat ar visu .com domeinu..

Link to comment
Share on other sites

 

 

.Mēnesī maksāju 5$
Ja nopietni,
Vispār tas ir nepieklājīgi daudz!  ''Tirgus cena" apmēram 1$
Par Saukas interviju. Pirmkārt tie 12M zaudējumi šim ir no dibenss izvilkts cipars. Bet pērle tajā rakstā, sūc pa tiem 12M bet tas viss Saukasprāt  apdraud valsts drošību! Ja saukasprāt, Lattelecom dēļ sava  infantīlisma kautko nedasaņems, šiem tak tāpat ir labi :D
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Tie, kas piedāvā uzlikt mājās televīzijas pakalp. var uzlikt arī lnt, tv3? Labprāt kaut kad izmantotu, lattelekomam negribu maksāt cik tos, 10euro par veselu čupu kanāliem, kurus man nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Tie, kas piedāvā uzlikt mājās televīzijas pakalp. var uzlikt arī lnt, tv3? Labprāt kaut kad izmantotu, lattelekomam negribu maksāt cik tos, 10euro par veselu čupu kanāliem, kurus man nevajag.

Dēļ tiem stulbajiem MTG grupas kanaliem kā Tv3 un LNT un parējiem ar tu maksā LTC tos 10 eiro, ja tos sūdus izmestu arā varētu samazināt līdz 5eiro mēnesi :D

Labots - SweeC
Link to comment
Share on other sites

 

 

Un kas tajos mtg kanālos tik vērtīgs? Izņemot tv3 ziņas un nekā personīga?

Paprasi viņiem, kapēc viņi ir sūdus saēdušies un praa tādu kapostu

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...