Jump to content

Kas tas par murgu kas tagad notiek uz ceļiem?


chubars
 Share

Recommended Posts

Man pēdējās nedēļas laikā divas reizes gandrīz no sāniem ietriecās:

 

1) Paigaištrešdien vakarā braucu mājās no Rīgas uz Ogri, pirms Saulkalnes pa sānu ceļu brauc balts hečbeks, pirmajā mirklī nodomāju būs kā parasti, ka izskatās ka brauc ātri un pēdējā brīdī apstājas, bet nē viņš turpina un pat uzņem ātrumu ap 10m pirms manis, es bliežu pa bremzēm un rauju pa kreisi, viņš uznesās uz kreisās joslas! es rauju pa labi. brīnumainā kārtā neslīdēju, riepas vēl diezgan jaunas. tas aiznesās un pirms Saulkalnes radara pat nesabremzēja. man visu vakaru rokas trīcēja, es visādu murgus esmu redzējis bet šitas bija vienkārši pizģ**s.

 

2) Šorīt braucu pa Lokomotīves ielu (galvenais ceļš), pēkšņi pa kreisi nozib melns bembis, viņam nokauc bremzes. būtu es sekundi agrāk braucis laikam manis te nebūtu, cerams jo pretējā gadījumā būtu sakropļots uz mūžu. redzēju spogulī ka tas kurš brauca aiz manis bija apstājies, cerams ka to tupo bembistu vismaz nolamāja?

 

Atceros ka pirms 2008. gada krīzes bija daudz tādi deģenerāti savairojušies bet pēc krīzes viņu skaits strauji saruka, bet tagad atkal ir atsācies tas murgs? jāsāk braukāt ar vilcienu?

Link to comment
Share on other sites

dupsijs esot atbraucis no salas un smagi apsaldējies. tā vismaz vaimanāja citā tēmā.

P.S. šito vispār pie balagāna vajadzēja, nevis jaunu cept.

Labots - e = d
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kāda krīze, snukurin. Paskaties kas darās lielveikalu un būvmateriālu veikalu stāvlaukumos. Cilvēki tur nepērk pirmās nepieciešamības preces. Tur brauc lielajiem ratiem visi.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

jāsāk braukāt ar vilcienu?
Jā, noteikti, bet drošāk vispār neiet ārā no mājām. Mazums, kas...
Link to comment
Share on other sites

Man atkal patīk tie nedastēsteņi, kurus dzenot, tie sāk mīt pedāli grīdā, vai arī pa 2 joslām braucot, tu pa kreisi paej garām ar mērķi, ka drīz būs pa labi jāgriež, pārkārtojies vēlāk atkal pa labi, kā tu kādam ļoti interesantam chauffeur primatus priekšā, viņš ielien tev pie pašas dir*sas un midžina ar domu ķip "Tu pi... gandrīz man virsū uztesies" a tur šķirba līšanas brīdī vismaz 3-5metri uz abām pusēm. Lai vai kā, pilsētā PI.ari ir visi, ārpus ir tikai tie normāli, kuri normāli grūž kopā ar tevi uz maksimālo pirmssoda ātrumu un nevienam nečakarē smadzenes, visus ko vajag apdzen. Punktiš.

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kāda krīze, snukurin. Paskaties kas darās lielveikalu un būvmateriālu veikalu stāvlaukumos

 

Vai tad ir bijusi tāda krīze, kad lielveikalu un būvveikalu stāvlaukumi stāvētu tukši? Neatceros.

Link to comment
Share on other sites

gluži otrādi, my friend, ja nav krīzes, nav iemesla kardināli neuzlabot eksistenci, jo viss taču vienalga būs labi un vēl labāk no šodienas līdz grāvja malai

Link to comment
Share on other sites

atkarigais

Mani pēdējā laikā nomoka jautājums par aizmugurējām miglām.

Vai tad kaut kas ir pamainījies un tagad var slēgt lidz ar krēslas iestāšanos, vai arī tas ir kaut kāds stulbings, par kuru nēesmu dzirdējis?

Pēdējā laikā ar vien vairāk un vairāk tādu akstu sarodas uz ceļiem, ja pavēro piekdienās un svētdienās Rīgas migrantu plūsmas, tad citreiz gadās pat katram piektajam sarkans prožektors pakaļā.

Mana metode (apdzen un pamirkšķini ar savu miglu) nelīdz - dabū tikai tālos spoguļos, bet izslēgta viņa netiek :(

Mož uzlikt aizmugurē led garo prožektoru - nu kā spoilerīti :D

Link to comment
Share on other sites

Stulbings.  Personāži paši nezin kas par pogām uz paneļa, sabaksta visas pēc kārtas un paši brīnās.

Link to comment
Share on other sites

Vēl stāsts no servisa, Nissan, ja nekļūdos tagad, kaut kāds džipveidīgais, aukstā rītā startējot auto , starts ar pogu šim, radio vienmēr pārslēdzoties uz CD.

Pa dienu, nekad, bet tieši no rīta.  Nu servisā čomi ilgi "pīpējuši" kas per lietu. Vienīgais secinājums vecis no rīta cimdos a resniem pirkstiem kad spiež starta pogu, turpat blakus ir audio sistēmas pārslēgšanas poga, pats to pārslēdz.

Link to comment
Share on other sites

 

 

vai arī pa 2 joslām braucot, tu pa kreisi paej garām ar mērķi, ka drīz būs pa labi jāgriež, pārkārtojies vēlāk atkal pa labi

 

Un tādas darbības liekas normālas? :D

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vienīgais secinājums vecis no rīta cimdos a resniem pirkstiem kad spiež starta pogu, turpat blakus ir audio sistēmas pārslēgšanas poga, pats to pārslēdz.
Ha, tas nekas, man sen senos laikos bija gadījums, viens bābietis sūdzas, ka nevar normāli parakstīt, klabina klaviatūra, bet uz ekrāna spiežas pavisam kas cits, es visu izložņāju, visādus klavieres izkārtojumus, klavieri nomainu, nekas nepalīdz. Pēc brīža izrādās, pateicoties jauniem nagiem (nagiem!!!!!!), nevar normāli trāpīt taustiņos, trāpa blakus taustiņos... 
Link to comment
Share on other sites

androidz: klasika nāk prātā - sieviete sūdzas, ka "rakstās kaut kādi burti, atstarpes, sazin kas".

risinājums - strādāt ar taisnāku muguru :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...