Jump to content

Alternatīva Rega Brio


DSTr
 Share

Recommended Posts

Huan Kaktus

 

 

manupraat ljoti nevainiigi...

Kā tad, svētā nevainība! Tu pat iedomāties nevarēji, kas panesīsies pēc tava "nevainīgā" jautājuma...

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Gurķis, Tev kā jaunbiedram nevajadzētu blamēties. Jaunam auto cena krīt nkārtas ātrāk kā skandām un pastiprinātājam. Tās arī pēc 20 gadiem maksās kosmosu, auto jau būs sapuvis.

 

Par i7 vispār pilnīgas muļķības gvelz!!!! Ja tagad es krauju jaunu setu sava celeron d vietā, kāpēc nepaņemt ddr4 ram un jaunu i7, kas man gadus 5 rukās, ka prieks. Domāju, ka visi jau sen zin, ka Moore's law vairs neizpildās CPU tirgū. Par to šeit arī bija diezgan produktīva un laba tēma.

 

krāmē datoros jaunāko i7, kas pēc mazāk kā diviem gadiem jau būs nokrities 10x cenā - nu tur ir zināma problēma ar smadzenēm

Audio kā tāds nav sliktākais hobijs, jo tur esošajai tehnikai cenas nekrītas, lietoto tirgū es pat teiktu, ka stabi turās un pat labākām precēm kāpj. Kabeļus nesildu, USB vadu atšķirības nedzirdu, bet dārgāki kabeļi patīk, tieši sava izskata, uzbūves kvalitātes dēļ :)

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

 

 

peec sjii fakta normaalajaa pasaulee audiorastiem mutes kaadu briidi bija ciet, mhhhh laikam jau paaudze nomainiijusies un sjobriideejie rasti vairs neatceraas pazoru :>
 

 

Iedarbīgāka pmetode par aklajiem testiem varētu būt regulāra kabeļu stiepšana uz garantiju, ar sūdzībām par to, ka skatuve ir palikusi šaurāka/seklāka - vai arī, ka pēc sildīšanas bass ir palicis galīgi neartikulēts (barošanas kabelim)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...