Jump to content

Kā forsēt 1024x600 izšķirtspēju Windows 10?


Gurķis
 Share

Recommended Posts

Kamēr iekš Debian izšķirtspējas forsēšana notiekas svētā mierā ar trīs koda rindiņu palīdzību x-logu konfiga failā, tikmēr priekš šitās nelaimīgās Win10 mašīnas jau esmu pavadījis savu stundu čakarējoties, un vēl nav nekāda rezultāta.

 

Tātad ko nepieciešams panākt - kases sistēmas datoram ar i3 / 4GB Rāmi / Intel GMA 4400 video un Win10 nepieciešams pieslēgt otro monitoru. Monitors maziņš 10 collu pipuks ar izšķirtspēju 1024x600 pikseļu, spraužas klāt ar HDMI vadu (pirmārais monitors ar DVI pieslēgts un darbojas kā nākas). Problēma tajā ka Win pat pie advanced display adapter settings rāda visas iespējamās izšķirtspējas, bet ne nolādēto 1024x600. Tuvākā kas +/- darbojas, ir 1280x720, bet tad monitors to down-scale'o uz saviem 1024x600, un bilde sanāk drusku izplūdusi un neglīta.

 

Kamēr lielākā daļa citu cilvēku uzliktu mīksto un noplēstu piķi, man gribās sataisīt kā pienākas, nevis atstāt darbu pusdarītu, tāpēc gribētu lai kāds Win guru padalās ar informāciju, kā šito kasti piedabūt rādīt 1024x600, Pieņemu, ka jābūt kādam reģistra hackam vai utilītai, ar ko to izdarīt. Lūdzams no prakstiskās pieredzes, pateicos jau iepriekš.

Labots - Gurķis
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/000005540.html

 

 

Not all computer manufacturers have the Custom Modes/Resolution feature enabled for Intel® Graphics Drivers. Older Intel® generic graphics drivers don't enable the feature.

Link to comment
Share on other sites

VebKamera

Šitas neder? Gan jau W 10 no W 7 nav pārāk tālu kritis. Man tik tur kaudze monitoru reģistra setingos stāv, pieņemu, ka jāatrod īstais, kas atbilst tam Tavam mazajam.

 

https://www.techwalla.com/articles/how-to-force-a-resolution-in-windows-using-the-registry

 

______________

 

P.S. Iespējams, ka ŽN risinājums vienkāršāks un labāks.

Labots - VebKamera
Link to comment
Share on other sites

Šņukura ieteikums vai PowerStrip var izmēģināt - ja nu nostrādā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...