Jump to content

starflix.lv hostings


Gungurs
 Share

Recommended Posts

Lursofta var redzet 
 

Reģistrācijas numurs, datums 40203040578, 23.12.2016

Taka daudz atsauksmes nevaretu buut.

Busi pirmais kas vares pastastit par so uznemumu

Reku vinjiem ari zviedru lapa - https://starflix.se/

Labots - shark15
Link to comment
Share on other sites

Mums zvanīja "Māris" un piedāvāja izstrādāt mājas lapu par brīvu, tikai esot jāņem starflix.lv hostings. Viņš studējot Uksbridžas koledžā un praksē esot jāizstrādā mājas lapas dažādiem uzņēmumiem.

Atsūtīja arī piemērus ar saviem darbiem, bet kad dažus apzvanīju izrādījās ka daļu ir izstrādājusi kāda sieviete kas arī studējot un prakses ietvaros taisot mājas lapas bez maksas. Visi kam zvanīju bija apmierināti ar servisu.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Gan jau ka aizmirsts pieminēt ir tas, ka viņi tavā vietā/vārdā iegādājas domēnvārdu un ir minimālais hostinga lietošanas termiņš ar lielu līgumsodu, bet kas ir niecīgs salīdzinot ar viņu komisiju, ja vēlies iegūt/atgūt domēnvārdu..

Link to comment
Share on other sites

noteikti nē. tas ir labs biznesa modelis, uzštancē pavisam vienkāršas lapas ar ātrumu 1-3 lapas dienā. katra lapa tev ienes 72 eur gadā. pašizmaksas 1 lapai niecīga. uztaisot 200 lapas tev jau nāk padsmit tūkstoši gadā nedarot pilnīgi neko. trafiks tām lapām ar noteikti tāds, ka var hostēt uz casio rokaspulksteņa.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
STARFLIX_RIGA

Pieļautā informācija attiecībā līgumsodiem un domēna vārdiem ir nepatiesa. Mēs esam uzlabojuši automātisko domēnu reģistrāciju un tie uzreiz tiek reģistrēti uz pasūtītāja vārda. 

No "vecajiem" klientiem neatradīsiet nevienu, kuram mēs esam likuši jebkādus šķēršļus attiecībā uz domēnu un tā tas arī paliks.

Ja ir nepieciešama sīkāka informācija attiecībā uz pakalpojumiem lūdzu sazināties ar mums un izrunāt neskaidrības, nevis izdarīt pieņēmumus ietekmējoties no citas, ar mums nesaistītas negatīvas pieredzes.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...