Jump to content

ColorPulse
 Share

Recommended Posts

Yo, pirāti!

Jautājums no sirds un no rajona - ir jāieķer pāris vešas no tīkla bodēm, tagad man māc kārtējie jautājumi, kā d a t e k s . l v un daži citi nolaiž cenu precēm pat zem amerikāņu grandu cenām.

 

Ir kāda vēsa pieredze ????  i.e. Speķaini telefoni no kastītes, jau lietotas baterijas, nelāga smaka, prece atnāca kulītē nevis kastē u.c.

Jautājums par datoru komponentēm, skandām un austiņām, ja kādam drausmīgi interesē.

Link to comment
Share on other sites

Es pirms gada Dateksā pirku Lenovo laptopu, viss bija labi, tikai kad pateicu ka vēlos pārbaudīt vai ekrānam nav beigto pikseļu, puisis izrādīja neapmierinātību un lielā steigā visu darīja, lietas krita no rokām ārā, kaut arī citu pircēju tai brīdī viņu birojā nebija un nedomāju ka viņš ar darba lietām bija kompī aizņemts, bet varbūt kļūdos.

Link to comment
Share on other sites

Esmu pircis ap 10 precēm pie dateks un viss vienmēr bijis ideāli. Trīs portatīvie, monitors, telefons, subwooferis, skaļruņi, printeris, datorpeles, dažādi kabeļi.. Viss vienmēr bijis nevainojami. 

Link to comment
Share on other sites

kadreiz liku tur datoru kopa, problemu nebija. sen gan neesmu pircies vairs tur jo cenas ir ieverojami augstakas neka citos zinamos internetveikalos

Link to comment
Share on other sites

Principā cenšos pirkties tur, jo ok, dažkārt cena ir bik lielāka, bet nav bijis problēmu ar attieksmi un garantijām. Patīk, ka neprasa priekšapmaksu, uzzvana par pasūtījumu un nedzen muļķi (man gan lielāki par 320 eiro vienā reizē pasūtījumi nav bijuši). Visnotaļ pozitīva attieksme. Neminēšu citu internetbožu nosaukumus, jo varbūt, ka man vienkārši nepaveicās, bet ir bijuši lieli pigori, kad esmu mēģināji ietaupīt kādi 5-10 eiro un tur pasūtīt. Attiecīgi - iesaku.

 

P.S. - jā man nav nekāda saikne un ieinteresētība ar Dateksu, vienkārši esmu noguris no cilvēku čakarēšanas un iesaku, jo mana pieredze liecina ka ir tur ir samērā maza iespēja, ka jās smadzenes gan pasūtījumu izpildot, gan arī pēcāk garantijas gadījumā... :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

riebeklis2012

Liku tur kompi 2007ajā, kad tas vēl saucās par metaleks'u.

Problēmu nebija.

Link to comment
Share on other sites

Patīk, ka var sazvanīt, pakonsultēties par precēm, zinoši darbinieki tur. Neko sliktu nesaku par citiem veikaliem, bet kaut vai tas pats 1a, grūti šos sazvanīt, ja ir jautājumi par kādu mantu, kompetentu atbilžu nebūs, operators neko vairāk neizstāstīs, kā tik to, kas man pašam veikala mājaslapā redzams. dateks.lv gadījumā sazvanīsi spečukus datorlietās.

Link to comment
Share on other sites

versatile

Kad vēl bija metaleks, viņi paši bija arī importētājs šādam tādam stuffam.

Kad metaleks aizgāja pa burbuli, Dateks, cik zinu, pārņēma attiecīgo preču garantijas saistības (otrajā gadā garantiju parasti nodrošina pārdevējs). Varēja arī nepaņemt.

 

IMHO, šis ir viss, kas jāzina par dateks. Pie noteikuma, ka īpašnieki un attieksme tie paši palikuši, protams.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

 

 

Tas laikam nozīmē, ka citiem nekādus dokumentus nenoformē, tikai papīrīti iedod

 

Nu nav nav tik traki, Tev taču čeku iedot, pēc tam, to V.I.D app nobildē un šie pārbaudīs, vai viss ok un veido godīgu konkurenci ;)

Link to comment
Share on other sites

 

 

manupraat daudz lielaakaa saistiibaa ir biedrs crow :>

Nebūs trāpīts. Tas otrs minētais darbojās tieši ar iepirkšanu un pārdošanu. Es tikai laužu to, kas ir jau kādam pārdots :>

Bet vispār žēl, ka kaķi no maisa palaidi, jo publiski bazūnēt šo necenšos.

 

Enīvej. Par jautājumu pēc būtības - amerikāņu grandu cenas ar mūsu sačakarēto tirgu, ierasto (un bezatbildīgi ielaisto) uzņēmējdarbības veidu un pašu apjomu nevar objektīvi saistīt.

Sīkāk neiedziļināšos, jo tad nāksies kļūt ļoti rupjam :/

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu nav nav tik traki, Tev taču čeku iedot, pēc tam, to V.I.D app nobildē un šie pārbaudīs, vai viss ok un veido godīgu konkurenci


Eupatnējs kantoris. Viņi nav PVN maksātāji. Kāda tur noformēšana. Izskatās, ka vienkārši godīgi juridiskos pabrīdina, lai nepērk no viņiem :D Atnāks viņiem VID audits, izdrāzīs arī pārējos darījumu partnerus. 
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Principā cenšos pirkties tur, jo ok, dažkārt cena ir bik lielāka, bet nav bijis problēmu ar attieksmi un garantijām. Patīk, ka neprasa priekšapmaksu, uzzvana par pasūtījumu un nedzen muļķi (man gan lielāki par 320 eiro vienā reizē pasūtījumi nav bijuši). Visnotaļ pozitīva attieksme. Neminēšu citu internetbožu nosaukumus, jo varbūt, ka man vienkārši nepaveicās, bet ir bijuši lieli pigori, kad esmu mēģināji ietaupīt kādi 5-10 eiro un tur pasūtīt. Attiecīgi - iesaku.   P.S. - jā man nav nekāda saikne un ieinteresētība ar Dateksu, vienkārši esmu noguris no cilvēku čakarēšanas un iesaku, jo mana pieredze liecina ka ir tur ir samērā maza iespēja, ka jās smadzenes gan pasūtījumu izpildot, gan arī pēcāk garantijas gadījumā...

 

+1

 

Ir vērts samaksāt mazliet vairāk, ja negribās čakarēt bobi pēc tam. Patīk, ka reiz sūtot vienā pirkumā portatīvo un ram, piezvanīja un piedāvāja jau ramu iestellēt svaigajā portatīvajā.

 

Par tiem izdegušajiem pikseļiem arī man ir ko piebilst, bet labā nozīmē. 2015. gada izskaņas lielajā iepirkšanās bumā, biju aizgājis uz vietas palūrēt portatīvo piedāvājumu un par vienu HP skaidri, gaiši arī uzreiz pateica, ka ir mirušie pikseļi un tāpēc cena zemāka.

 

Ja maza nomināla metāla naudas vienību mīlēšana ir sporta veids, tad laipni lūgti pie salidzini.lv lētākajiem rezultātiem.

Labots - Guncha
Link to comment
Share on other sites

1a vispār tādā ziņā nav problēmu- kāda cena norādīta, tāda arī būs un ja prece ir m-lapā tātad arī būs pieejama.

 

Muahahahaaaa.. :D Kā ta, b ļe (sčuka autokorekts)... Sūta kantoris apgreidu. Pirms ~2 nedēļām. Uztaisījām double-checku termiņiem, vajadzēja būt pagājušajās nedēļas vidū. Apmaksājam rēķinu. Ko šie? Meilos datums tik bīdās uz priekšu, labi, ka piefiksējām. Beigās, tikai šonedēļ tika saņemts. Tas, kas trūka - 16 GB RAM un sūda DP kabelis, kas uz pārējā pasūtījuma fona pat 5daļu nesastādīja. A paši uzzvanīt, pabrīdināt un sabīdīt, ka tas un tas nav uz vietas, nevar - vienkārši, izņemtu šamos ārā un pārējo fiksi dabūtu. Labi vēl, ka tas stafs nebija steidzīgi vajadzīgs.

Secinājums - ja vajag ātri, tad labāk piemaksāt pārdesmit jevras un dabūt visu normālā laikā + normālu attieksmi, nevis tikai $ savākšanu.

 

P.S. Smieklīgi - tajā pašā periodā, paciņas no amazones atnāca pusotras dienas laikā. 2x. :D

 

EDIT: Sīki labojumi.

Labots - Android1
Link to comment
Share on other sites

Meilos datums tik bīdās uz priekšu, labi, ka piefiksējām. Beigās, tikai šonedēļ tika saņemts. Tas, kas trūka - 16 GB RAM

 

Nav teikts, ka viņu vaina. Man šādi reiz vairumniekam visu laiku datums pārcēlās. Ar RAMu rudenī vispār bija podi, ka, zinot to, ka Kingstons cels cenu, citi bija visu ejošo stocku izgrābuši. Es pasūtīju&apmaksāju pa vienu cenu, bet kad ienāca noliktavā, man menedžertis saka sorry, nevaru nekādi pa to cenu atdot. Cenas reāli izmainoties brīdī, kad ir fiziski stockā ienācis.

 

No otras puses - ja bija double-check, tad vajadzēja tomēr pabrīdināt, ka laiki var nobīdīties.

Labots - ArnisR
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā Maxpro ar garantijas gadījumiem?

Un vakar arī saņēmu atbildi - sūdīgi viņiem ar garantijas saistībām. Ja ražotājs nedod 2 gadi, tad viņi arī nedod, protams, varētu iet un vicināt PTAC karogu, bet nah, nah - dēļ viena kontroliera nav ne mazākās vēlmes to darīt.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
ColorPulse
On 2.2.2017. at 9:09 AM, ruukjis said:

Un vakar arī saņēmu atbildi - sūdīgi viņiem ar garantijas saistībām. Ja ražotājs nedod 2 gadi, tad viņi arī nedod, protams, varētu iet un vicināt PTAC karogu, bet nah, nah - dēļ viena kontroliera nav ne mazākās vēlmes to darīt.

Hz kā ar to garantiju, bet pēdējā laikā man vienkārši fascinē interneta bodes. Maigi sakot J***ļa un p**š cilvēkus ne pa jokam.

Nezinu, kāpēc ir jādara tā, ka liek preces, kuras vairs sen nav pieejamas. Saprotu, ka vajag cilvēku noalgot, kas dzēš vecos ierakstus, bet ne jau tik nagla - pasūtīju Beyerdynamic DT990, no sākuma pasūtīju vienā veikalā, kad tas atcēla pasūtīju, pasūtīju vēl vienā, arī tas uzreiz piezvanīja un pateica, ka nebūs, pāris dienas vēlāk redzu, ka palicis salīdzi.lv par vienu lapu mazāk. Viena datu bāze visiem veikaliem. Pasūtīju pēdējā, kurā vēl bija palikušas - vispār nebija atbildes - n**h, pasūtīju uz vāciju un pateicu, lai sūta uz latviju - pap***ti gandrīz 2x mēneši uz **ūda austiņām.

Tas pats ar tumbām. Vispār atmetos no pirkšanas, tad sāku sūtīt mēbeles (tur arī visiem viena poļu noliktava un datubāze), klaviatūru, RAM utt - no septembra esmu veicis aptuveni 40pasūtījumus - saņemto preču skaits: 4.

 

10% success rate - ja vajag svaigākās mantas, tad viss ok, daudziem būs, ja vajag kaut ko specifisku, visi uzmet - lābakajā gadījumā izdžēs, lai nep***tu prātu citiem, bet nu tagad atsauksmes vienkārši kriminālas - pamēģināju pirmo reizi dzīvē pārskaitīt naudu pie pasūtījuma nevis maksāt naļikā cerot, ka bilde būs smukāka un rēāli kaut ko pasūtīs, ja piķis būs kontā, H**j, pied***t ieskaitīto naudu,vairāk nočakarējos gaidot eiras atpakaļ, kas nāca uz kontu nepilnas 2x nedēļas nekā jēgas.

 

Karoči, dusmas! Sēžu pie PSRS mebelēm ar 12 gadus vecām sven SPS-606 tumbām, sačakarētiem nerviem, riju siļķi pa taisno no burkas.

AM2+ socket for eva!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

guntis456

Ņemot lētāko, ko parāda salidzini.lv arī varētu būt iemesls tam, ka tik maz veiksmīgi pasūtījumi

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

itanium

Diemžēl ir preces, ko lielie pie mums nemaz iekšā neved :/

Pirms kāda laika vajadzēja 11.6" portatīvo ar N3700 CPU - ne pie viena no normālajiem internetveikaliem tādu nebija.

Te gan jāsaka atklāti, ka 400+ piedāvājumu nemaz neskatījos :D 

Link to comment
Share on other sites

ColorPulse
On 8.3.2017. at 9:09 AM, guntis456 said:

Ņemot lētāko, ko parāda salidzini.lv arī varētu būt iemesls tam, ka tik maz veiksmīgi pasūtījumi

smejies vai nē - beyerdynamic ziņā, es pasūtīju pie pilnīgi visiem, kam bija reģistrēti bāzē no 130-170eirām. no sākuma līdz galam uzmetiens :D beigās visa pasūtīšana drugānam uz vāczemi no brazīlijas plašakā saldūdens baseina un sūtīšana līdz manis, sanāca pa rovna 40centi lētāk kā pasūtot lētākajā bodē salīdzinisā

 

opepeja turpinās :D

Link to comment
Share on other sites

katra sistēma ir tik dumja cik dumjš ir tās lietotājs.

loģika ir pirkt pie zināma pardevēja, kaut arī bišku dārgāk. tehniku rde, elkorā, nav nekāda lieka čakara. mēbeles jaņem no ikea, kur vienmēr saprotams kas ir uz vietas. un viss.

cita lieta ja gribās sex i-veikaliem.

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...