Jump to content

LatvijasPasts plusi un mīnusi sūtījumu saņemšanā/nosūtīšanā


DeUld
 Share

Recommended Posts

Tā kā tēmā par sūtījumiem starp valstīm, to izmaksām, īpaši izvērtās diskusija par Latvijas Pasts loģistikas kvalitāti un klientu servisu, un arī pašam nākas ik pa laikam saskarties ar tur strādājošo klientu apkalpošanas operatoru augstprātīgo attieksmi, star kuriem kundzītes jau gados jūtas tik ļoti svarīgas, ka beidzot mūža nogalē apguvušas datoru, ka raugās uz klientiem ar zināmu pārākuma sajūtu un pat vīzdegunību, ka tā vien gribās, lai LatvijasPasts kantori izkonkurētu kāds cits, jo nav patīkami turp doties ne sūtījumus noformēt, ne arī izņemt. Manuprāt, viņiem tā datorizētā sistēma ir samāksloti sarežģīta, bet, ja valsts dotē LatvijasPasts, tiem, acīmredzot, nav jāiespringst, lai operatīvi vienkāršotu savu darbu.

 

 

Jā, un vēl: nezinu kā tagad, bet vienu laiku LatvijasPasts darbiniecēm Jūrmalā kā pienākums bija uzdots pēc klienta apkalpošanas automātiski piedāvāt tam iegādāties arī saulespuķu sēkliņas vai kādu citu nieku, ko tie tirgo. Bet Latvijas Pasts taču nav Drogas veikalu tīkls! Kam man sēkliņas, ja es turp dodos sūtījumus noformēt vai izņemt :spruce_up:   

Link to comment
Share on other sites

Jēga no šādas tēmas? Vēlējies parunāt? Ja runa par attieksmi, tad viss vienkārši - ar kādu iesi, tādu arī pretī saņemsi. Man nevienā kantorī nerodas problēmas.

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

@@DeUld, gribi piedāvāt ko labāku, uz priekšu!  

Link to comment
Share on other sites

Man LP piegāda daudz un bieži dažādas preces un pastniece priecīga, ka dabūs savu eiriku arī cenšās, tad kas vēl ērtāks var būt...

Link to comment
Share on other sites

Tā arī nesapratu kādas tev problēmas ar pastu... tu komentē arī sarežģīto programmatūru par kuru esamību tu droši vien neko nezini. 

Ja tiešām ir konkrētas sūdzības par kādu no darbiniekiem, to droši var ziņot rakstot epastu uz attiecīgo iestādi izklāstot sīki savu sāpi un iekšēji viss tiks nokārtots iespēju robežās.

Kā arī par darba vienkāršošanu tiek ļoti daudz domāts, bet tik lielam uzņēmumam arī mazas pārmaiņas ir ļoti sarežģītas, jo katra lieta ietekmē nākošo un nākošo un....

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Edzhua pastā strādā ? Jo dažus specifiskos nosaukumus google nevar atrast, respektīvi tas ir komercnoslēpuma izpaušana, nedomāju, ka boot, kur nu vēl šī tēma būtu darba vietas vērti ? :D :D :D 

 

Autora sāpi nesapratu :D

Link to comment
Share on other sites

Kopš ir parādījušies pakomāti, sūtījumiem pa lv un baltiju nav ne mazākās vajadzības pēc pasta pakalpojumiem.

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Ja maksā tikpat cik veikala kasierei tad nevajadzētu sagaidīt, ka pasta darbinieks ar aizrautību metīsies risināt klienta problēmas. 

Link to comment
Share on other sites

Jo dažus specifiskos nosaukumus google nevar atrast, respektīvi tas ir komercnoslēpuma izpaušana, nedomāju, ka boot, kur nu vēl šī tēma būtu darba vietas vērti ?

 

Nu diez tie nosaukumi kādam kaut ko izteica, neesmu jau nekur skaidrojis, kam tas viss paredzēts...

Kā arī parakstītu dokumentu bildes neesmu licis :D

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...