Jump to content

WordPress mājas lapu izstrāde


Guest
 Share

Recommended Posts

Gribu piepelnīties, pagaidām brīvajā laikā, izstrādājot mājaslapas ar WordPress, pie reizes iemācoties arī kaut ko jaunu, esmu sava prieka pēc ne vienu vien, manuprāt, tīri nesliktu uztaisījis, saglabājusies gan neviena nav, taču gribu gūt pieredzi darbā ar klientiem un arī portfolio vajag ko ierakstīt. Profesionālis neesmu, bet uztaisīt vizītkartes tipa lapu - nekādu problēmu. Kādam nav nepieciešams kaut kas? :)

 

http://vendato.lv/

Link to comment
Share on other sites

@gmail pēc dažām stundām izlabošu, portfolio daļa nav pabeigta, jo nav tur likt ko iekšā pagaidām. :)


Kā jau teicu, gribu gūt pieredzi un jaunas zināšanas, un vislabāk to izdarīt, praktiski kaut ko darot. :)
Link to comment
Share on other sites

Nedomāju, ka tā jābūt :) post-91704-0-96504800-1484896937_thumb.png

Bet nu, lai veicas :)

 

P.S.

Pirms sāc prasīt maksu, papēti citas "ādiņas" , jo ar katru nākamo jau ir cita `jebļa` - tas tā, lai saprastu, vai vispār vēlies ķēpāties ar šādām lietām. Tas, ka es vienu salipinājis kopā vēl neko nenozīmē. 

Link to comment
Share on other sites

Man viss kārtībā it kā.

post-101819-0-01539800-1484925577_thumb.png

Btw, apple.com pat līdz galam neielādējas, kas tas par pārlūku?

post-101819-0-36824700-1484925673_thumb.png post-101819-0-04756600-1484925681_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc lai gan, piemēram, biznesmenis pats taisītu un iedziļinātos ntās stundas kas tur vispār jādara, ja var samaksāt kādam citam? :)

Link to comment
Share on other sites

nezinu kā Jums, bet man šitais ķekss ir iepaticies- nav iedomīgs un cenšās, domāju ka nākamās nedēļas haltūru piespēlēšu viņam - lai jau izjūt spēles garšu, bet nu līdzšinējā pieredze rāda, ka no tiem, kas vēlas apgūt šādas lietas - daudzi atsijājas  :D (tiesa, haltūra samērā viegla - wordpress + theme no themeforest ..., bāc, ku nepatīk man wordpress, tpfuuuuu)

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

hmm, es jau neatceros kurš ir kurš... vienīgā persona ko atminos- tas ir tas džeks ar desas lunķi rokā - kirila blogā :p, pārējie jau sen no galvas ārā

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Man šis topiks atgādina mani gadus piecus - sešus atpakaļ, kad uztaisīju "savu" mājas lapu izstrādes vietni, kurā "mēs", vismaz lozungos, pratām izstrādāt "jebkuras sarežģītības" mājas lapu (nav domāts kā uzbrauciens topika autoram), par sviestmaizes cenām. 

 

Pa lielam jau ir tā, ka vajag ne tikai pieredzi, bet paralēli visu laiku mācīties, mācīties, mācīties - JS un tā freimvorkus, lai vismaz klienta puse izskatītos solīda, pārlūku savietojamībai izmanto browserstack, noderēs, apburzies ar vismaz vidēju PHP, lai vari ne tikai izmantot Wordpress funkcijas, bet pievienot savas, lai vari piedāvāt custom risinājumus, ar pliku Wordpres instalāciju un templeitu pielāgošanu nebūs līdzēts, ja vēlies augt un pelnīt adekvātu ciparu, vienvārdsakot - veiksmi, daudzi tā ir sākuši, bet tikai daļa strādā pa deviem ikdienā, tie kuri mācās un izaug, pārējie ātri vai mazliet vēlāk pazūd, dabīgā atlase tā teikt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

lai jau izjūt spēles garšu

Tas ir tieši tas, ko man vajag - savu ideju realizēt varu, bet gribu zināt, kā ir strādāt ar klientiem un realizēt viņu idejas. :)

 

 

ar pliku Wordpres instalāciju un templeitu pielāgošanu nebūs līdzēts, ja vēlies augt un pelnīt adekvātu ciparu, vienvārdsakot - veiksmi
 

Ar kaut ko jau vienmēr ir jāsāk un paldies. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu nesaki, esmu gatavs klients, ja pa lētu naudu! Neviens ģēnijiem nav ticējis, tas jau ir vēsturiski pierādīts!!!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...