Jump to content

Web autoatbildētāja programmas izstrādes termiņu un cenu aptauja


LSTP
 Share

Recommended Posts

Nepieciešama maza aptauja. Situācijas apraksts: web lapā ievietoti jautājumi un atbilžu varianti, nepieciešama programma&skripts kura pēc savas datubāzes atpazīt uzdoto jautājumu un pati uzkliko uz pareizo( programmas datubāzē norādīto) atbildi, pēc tam pārslēdzoties uz nākošo jautājumu. Programmai nepieciešama papildus fīča - norādīt cik ilgu laiku viņa var patērēt katram jautājumam, vai arī kopējo laiku, kur programma pati randomā sadala šo laiku, tā lai patērētais laiks katram jautājumam tiktu patērēts savādāks. Varbūt jums ir zināms kāds gatavs risinājums? Kādas būtu aptuvenais laika patēriņs un izmaksas lai kaut ko tādu uzrakstītu? 

P.S. Ja bargajiem moderiem liekas ka tēma vairāk atbilst citai sadaļai, lūgums viņu pārcelt uz jūsuprāt pareizāko.

Labots - LSTP
Link to comment
Share on other sites

gan jau cilvēkam vajag softu, kas saklikšķinās kaut kādus webā esošus testus. Vai nu kaut kādiem ļaužiem, kam slinkums pildīt, vai arī kāds ģenerēs kaut ko priekš kādas aptauju firmas, tipa vāks klikus.

Link to comment
Share on other sites

tie jautājumi un atbildes iepriekš būs zināmi?

vai atradasīsies tur kā attēls vai teksta formātā?

pēc iepazīšanas ar jautājumu, mēs tādu atradisim ieprieš sagatavotajā datu bāzē kopā ar atbilde, vai jautājums var būt uzdots savādākā formātā un tik viegli neatpazīstams?

 

LSTP nozīmē Latvijas Statistikas Tīkla Pārvalde? :D lai kas tas arī nebūtu :D

 

Esmu amatieriski spēlējies ar klikojošiem izstrādājumiem, bet nav laika un neko labu (pēc šejieniešu mērauklas) arī neprastu. 

 

Es mēģinātu izmantojot autohothey skriptus

Link to comment
Share on other sites

Gatavu risinājumu nezinu, bet šo var mēģināt realizēt ar autoit. Cik atceros, tad ar Sqlite viņu varēja sajūgt kopā. Viņam ir kaut kādas gatavas metodes, lai veiktu darbības ar weblapām iekš Internet Explorer, bet, ja tas neder, tad arī custom javascript skriptu var izpildīt. Čakars gan būs pamatīgs, lai to visu normāli noslīpētu.

Link to comment
Share on other sites

Tak pilns ar visādiem web driveriem, gan kas izmanto browseri, gan kas nē. Selenium pieejams gadndrīz jebkurai valoda, šad tad izmantoju Python versiju, Javascriptā PhantomJs, CasperJs utt. Tik raksti kautkādu loģiku un aizpildīs anketas cik vien patīk.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

 

 

Gatavu risinājumu nezinu
Visticamāk ka tāda nemaz nav un nepieciešams unikāls risinājums konkrētajai lietai un vietai.Tas protams neizslēdz iespēju pielāgot līdzīgus risinājumus
Link to comment
Share on other sites

Nezinu kas "pilnīga automatizācija" bet man AHK jau gadiem dažās programmās katru dienu veic zināmas darbības. Dators bez monitora, pie tīkla, jāiejaucas nav.  Bet rekur augstāk gudrāks cilvēks, par laimi, ko prātīgāku (ārpus mana saprāta :D ) raksta.

Labots - rodrigez
Link to comment
Share on other sites

 

 

ik raksti kautkādu loģiku
Tu uzrakstīt vari? Ja jā, tad cik nepieciešams laiks un protams pa cik

 

 

man AHK jau gadiem
kalpo kā zināmu operāciju atvieglinājums, bet manuāls
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...